MENDEZ pisze:W lidze ostatnio dwa remisy z średniakami w tym bezbarwne derby Katalonii.
Przypuszczam, że nie derbów Katalonii nie oglądałeś i opierasz się na tym co piszą media. Tymczasem opinie tych co oglądali (nie tylko kibiców Barcelony) wyglądają nieco inaczej. Gdyby nie fatalna skuteczność to Blaugrana wygrałaby ten mecz w cuglach.
MENDEZ pisze:Ciekaw jestem czy w podstawowym składzie wyjdzie Messi (właśnie wyleczył kontuzje) a jego gra jest
Oczywiście, że zagra w podstawowym składzie.
MENDEZ pisze:Henry może usiąść na ławce a w ataku zobaczymy tylko Eto'o.
Widzę, że nie masz pojęcia o taktyce Barcelony. Szkoda.
MENDEZ pisze:Rijkaard raczej wystawi jedego pomocnika wiecej kosztem drugiego napastnika a śmiechem wydaje mi się trójka Messi - Eto'o - Henry
Śmiechem wydaje mi się Twoje wyobrażenie taktyki Barcelony.
Wilmore pisze:I czy zagra w Barcy już Deco?
To jest jak dla mnie najciekawsza przedmeczowa kwestia. Deco nie grał od bardzo dawna. Mógł zagrać z Espanyolem, ale nie dostał szansy tak więc trudno wyczuć co szykuje Rijkaard. Teoretycznie trudno oczekiwać, aby piłkarz po tak długiej nieobecności wychodził od pierwszej minuty w tak ważnych i trudnym meczu a z drugiej strony może właśnie na ten mecz tak długo szykowany był Deco

Moim zdaniem wiele będzie zależało od ... Francuza o nazwisku Henry
![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)
Jeżeli Titi ma zagrać w pierwszym składzie to Deco ławka. Jeżeli Titi zacznie na ławce to ja chciałbym widzieć Andresito na lewym ataku i Deco w pomocy. Gudi chyba jednak (oby) nie zagra. Przynajmniej od początku. Bojan jak dla mnie powinien rozpocząć na ławce. Trzeba mieć jakieś opcje w razie czego.
Podsumowując wątpię, aby Deco zagrał od pierwszej minuty.
Mefiu pisze:Stolik zarezerwowany, nic tylko czekać na dobre widowisko
Dokładnie
MeToYou pisze:wpadlem na pomysl zeby Messiego ustawić na lewej stronie
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Tylko nie to
Leo na innej pozycji niż prawa strona traci cholernie dużo. Napisałbym, że traci 75% swoich możliwości, ale zaraz ktoś się przyczepi jak to wyliczłem tak więc pozostanę przy 'traci cholernie dużo'. Przestawienie Leo to byłby debilizm, idiotyzm, strzał w stopę i generalnie straszna sprawa. Nie myśl o tym więcej
Jeżeli Henry nie zagra to na ataku spokojnie może zagrać Iniesta, który na pewno spisze się lepiej od Francuza
![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)