plinert pisze:ale system 4-4-2 coz
a gdzie ty miales tam 4-4-2 ?

Widać są jeszcze kibice, którzy ślepo nie patrzą w Alexa i spółkęMorrow pisze:Jestem zły. Manchester mnie dziś bardzo zawiódł. Tak, było widać, że chodziło tylko o to żeby nie stracić. Czerwone Diabły nawet nie próbowały udawać, że chcą strzelić bramkę. Szczerze mówiąc jak patrzyłem jak murowaliśmy bramkę to oprócz zawodu trochę się wstydziłem. Bo jak to tak, że drużyna przez wielu okrzyknięta na tę chwilę najlepszą Europie, słynąca z efektownej gry ofensywnej wychodzi na boisko jedynie po to by bronić zupełnie jakby miała przewagę 2 bramek
Oglądasz Ty w ogóle mecze? To, ze tak wynikało teoretycznie z zawodników którzy wyszli to nic nie znaczyło. Rooney grał na skrzydle, a toć to napastnika, Tevez grał w środku pola a toć to napastnik...Ferguson jakby chciał zagrać ofensywniej to by zagrał i nie dał Ronaldo na atak tylko na skrzydło, a zagraliśmy tak jak on chciał...no pewnie wyobrażał sobie, że w ataku będzie lepiej, ale ta taktyka ma ZERO wspólnego z 4-4-2.plinert pisze:takim wyszli i z zalozenia pewnie i mieli grac. inna sprawa ze raczej zmienil sie w bramkarza i 10 obroncow.....boskigonzo pisze:
a gdzie ty miales tam 4-4-2 ?
Dajcie spokój z tym Titim. Henry od początku sezonu niby mocno chce, ale co z tego. Gra słabo i na pierwszy skład nie zasługiwał. Rijkaard wystawił optymalną wyjściową jedenastkę.fieldy pisze:Szkoda, że Titi od początku nie zagrał, widać bardzo im chciał strzelić.
Messi podobno sam chciał zmianę. Zresztą widać było, że jest mocno zmęczony. Nie wspominając już o tym, że jest po kontuzji. Eto'o to Eto'o. Ma siły na 120 minut jeżeli trzeba i w każdym momencie może coś strzelić nawet jak gra słabo.guru pisze:Poza tym dla mnie było niezrozumiałe ściągnięcie Messiego i pozostawienie na boisku Eto'o.
Geniusz taktyczny crucru pisze:Inna sprawa to geniusz taktyczny Rijkaarda... Dlaczego Henry nie zagral wczesniej? Dlaczego nie zostal wsprowadzony na srodek, ktory lubi, zamiast grajacego piach Eto'o? No i zdjecie Messiego ktory jako jedyny cos tworzyl, szkoda slow...

Ale jednak trochę ożywienia wprowadził. Edwin po jego strzale miał spore kłopoty, Bo ten wolny to raczej uderzył tak, aby zaliczyć sobe celne uderzenie. Raczej zaprezentował sie lepiej niż Bojan (Krikić ?Mentor pisze:Dajcie spokój z tym Titim. Henry od początku sezonu niby mocno chce, ale co z tego. Gra słabo i na pierwszy skład nie zasługiwał. Rijkaard wystawił optymalną wyjściową jedenastkę.
Oczywiście. Zmiana była dobra. To nie znaczy jednak, że gdyby grał od pierwszej minuty grałby cały czas tak dobrze czyż niefieldy pisze:Ale jednak trochę ożywienia wprowadził.
Zgoda. Bojan nic nie zagrał. Może się spalił a może forma zaczyna lekko opadać, ale mniejsza o to. W tym sezonie Krkić i tak prezentuje się dużo lepiej od Francuza tak więc na występ zasługiwał nie mniej od niego.fieldy pisze:Raczej zaprezentował sie lepiej niż Bojan
Chcieć to za mało niestety. Chcemy majstra a nie mamy go jak widaćfieldy pisze:Mówisz, ze niby chce - no, ale to już coś.

fieldy pisze:W rewanżu na pewno United ruszą do przodu, w tym sezonie w lidze stracili u siebie chyba 6 goli. Ale mieli Vidica, teraz Serb nie zagra chyba z Chelsea i kto wie, czy na rewanż bedzie gotowy.
Może Messi już będzie w stanie zagrać dłuzej.
Oczywiście, jednak z drugiej strony, wczoraj United zagrali tylko defensywnie, Barca atakowała i nie mogła strzelić. Na OT będzie wiecej miejsca do ataku, ale nie jest powiedziane, że gracze Barcy nagle zagrają dużo skuteczniej. A United skupi się na atakach, a to potrafią.klopx pisze:Właśnie dlatego że ManU zagra ofensywniej jest szansa dla Barcy.
Lepiej postaw na powtórkę z 99 roku:P 3:3 i awans FCB:)fieldy pisze:ak Ronaldo zagra na skrzydle, a Roo w ataku, z Tevezem to pewnie postawie na United. Choć wolałbym Barce w finale.