Anglia - Transfery (zbiorczy)
- majer13
- Kapitan

- Reputacja: 53
Man City ma po okienku troche skapo w ataku i wszystko pewnie bedzie na barkach mlodego Sturridge'a. Natomiast w Portsmouth straszny przpych wedlug mnie bezsensowne wypozyczanie Milana ktory nic wielkiego w tym sezonie nie gral i zadko miescil sie w pierszej jedenastce Lyonu. Mwaruwari i Defoe moga stworzyc niezly dulet a do tego Jermain ladnie sie wprowadzil strzelajac bramke.

- boskigonzo
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
Przeczytać możemy na jednym z portali poświęconych piłce nożnej, że Marc Schwarzer ( niegdyś przymierzany do ManUtd ) przeniósł się z Middlesbrough to nowo budowanego Fulham. 37 latek po 11 latach gry w Middlesbrough miał zostać kupiony przez monachijski Bayern.
Z kolei do ekipy Zizou dołączyli Cerny i Ramage. QPR pozyskał obu za darmo.
No i Nasri w Londynie.
Z kolei do ekipy Zizou dołączyli Cerny i Ramage. QPR pozyskał obu za darmo.
No i Nasri w Londynie.
-
red85
Sorry, ale dopiero teraz zauważyłem - ta ankieta to jakiś żart?
Kto w ogóle wpadł na taki pomysł, żeby porównywać do siebie zawodników, których różni przepaść w umiejętnościach? Jeszcze większe brawa dla tych co głosowali za obrońcą AFC
Nie ma co, znają się na futbolu...
Wracając do transferów - z United odszedł Kieran Lee. Zasilił barwy Oldham Athletic. Na wypożyczeniu w Cardiff w następnym będzie za to przebywał Tom Heaton.
Wracając do transferów - z United odszedł Kieran Lee. Zasilił barwy Oldham Athletic. Na wypożyczeniu w Cardiff w następnym będzie za to przebywał Tom Heaton.
Już sie tak nie podniecaj.
Była dyskusja [bodaj półtora roku temu
] czy Wes Brown, jest na pewno lepszy od Djourou. Wtedy Brown nie grał tak często jak w tym sezonie, a Djourou jeszcze nie był wypożyczony.
Nadszedł nowy sezon, Brown z koniecznosci grał głównie na prawe obronie, a Djourou pierwsze pół roku był wypożyczony, a drugie - połamany.
Jak masz pomysł na nową ankietę, chętnie wysłucham i może sie zmieni.
Była dyskusja [bodaj półtora roku temu
Nadszedł nowy sezon, Brown z koniecznosci grał głównie na prawe obronie, a Djourou pierwsze pół roku był wypożyczony, a drugie - połamany.
oczywiście tylko kibice United znają się na futbolu.red85 pisze:Nie ma co, znają się na futbolu...
Jak masz pomysł na nową ankietę, chętnie wysłucham i może sie zmieni.
Miałeś jakieś wątpliwości?fieldy pisze:oczywiście tylko kibice United znają się na futbolu.
Zobaczymy za 2 lata, bo Djourou ma zadatki na bardzo dobrego obrońce. Obecnie cenię go wyżej od kolegi z reprezentacji, Senderosa. Prawdopodobnie gdyby Djourou nie złapał kontuzji to grałby zamiast mojego ulubieńca.red85 pisze:Jeszcze większe brawa dla tych co głosowali za obrońcą AFC Laughing Nie ma co, znają się na futbolu...
Na dzień dzisiejszy wiadomo że będą czystki w Fulham i Tottenhamie. Prawdopodobnie nowy trener MC przetasuje trochę składem. Po za tym jak na razie za dużo plotek że by móc powiedzieć coś konkretnego.
Niech to najpierw potwierdzą oficjalne strony, wcześniej nie uwierzę.Loczek pisze:No i Nasri w Londynie.
In Arsene we trust
-
red85
Dziękuję, że o mnie dbaszJuż sie tak nie podniecaj.
Przed przejściem Vidica, Wesley stworzył z Ferdinandem bardzo dobrą parę stoperów, więc zestawienie go z Djourou musiało wyglądać trochę komicznie. Brown zresztą zawsze jak był zdrowy, to był silnym punktem naszej kadry.Była dyskusja [bodaj półtora roku temu Exclamation] czy Wes Brown, jest na pewno lepszy od Djourou.Wtedy Brown nie grał tak często jak w tym sezonie, a Djourou jeszcze nie był wypożyczony.
Nikt przecież nie jest w stanie przewidzieć co będzie za 2 lata. W ankiecie było pytanie czy może jest gorszy i myślałem, że to był jakiś żart. Przynajmniej jej wyniki na to wskazują.Zobaczymy za 2 lata, bo Djourou ma zadatki na bardzo dobrego obrońce.
Nie ja to powiedziałemoczywiście tylko kibice United znają się na futbolu.
Od Djorou to IMO lepszy jest Evans, nie mówiąc już o Brownie.
-
red85
Morrow pisze:Mam pomysł na ankietę. Może tak najbardziej udany transfer w przeciągu roku? Sezon się już skończył i można ocenić jak sprawdziły się "potencjalne" wzmocnienia.
Od razu zaznaczam, że nie uwzględniłem w ankiecie wynalazków typu: Diarra, Anelka, czy Woodgate - bo mamy ograniczenie, max 10 opcji mozna dać.
Sam zagłosowałem na Torresa, bo chyba nie ma wątpliwości, że to właśnie on był gwiazdą [i co ważne sprawdził się znakomicie] minionego okienka.
Choć Sagna moim zdaniem też dał radę. Więc może na Francuza z drugiego konta zagłosuje