Eeee on nie jest aż takio dobry, ale w sumie to solidny lewy obrońca(L)oczkerson pisze:Ja bym chciał żeby do JUVE trafil Taiwo
Juventus cz.2 (zbiorczy)
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
chłopak jest młody, ma fenomenalne warunki fizyczne jeśli nauczy się taktyki, ustawiania się, współpracy z partnerami i sposobu gry w Serie A to może być sensacją na miarę Maicona. Zresztą nikogo innego ciekawego nie widzę na rynku...
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
Dziś pojawiła się informamacja że nawet na przestrzeni kilku godzin do JUVE może trafić środkowy pomocnik i nie będzie to ani Aquilani ani Xabi Alonso a...
...Poulsen
Co wy myślicie o takim rozwiązaniu
Bo dla mnie to jest kiepski pomysł, Poulsen jest graczem solidnym i o ile nawet jego zakup za 10 mln od strony ekonomicznej będzie udanym intresem to ja go nie uważam za kogoś wystarczająco dobrego na tej pozycji, gdzie potrzebujemy kogoś zdolnego do liderowania w naszej lini pomocy i właśnie strona sportowa jest dla mnie duzo ważniejsza. Zdecydowanie wolę już dalej Zanettiego w 11 niż duńczyka.
No chyba że wy to widzicie inaczej
...Poulsen
Co wy myślicie o takim rozwiązaniu
No chyba że wy to widzicie inaczej
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
Poulsen ma klauzulę odejścia w wyskokości 10 mln euro i jeśli JUVE złoży taką ofertę tylko sam zawodnik decyduje czy chce czy nie, a Sevilla jest zobligowana umową podpisaną z zawodnikiem do zaakceptowania takiej oferty. Więc o tym czy Sevilla się zgodzi czy nie to nie ma co dyskutować
Pytanie czy akurat Poulsena JUVE potrzbuje
Pytanie czy akurat Poulsena JUVE potrzbuje
Winston Churchill
Winston Churchill
No Poulsen tak jako piłkarz wydaje się dosyć solidny, ale w życiu nie dałbym mu pierwszego składu obok Momo. To nie jest zawodnik tej klasy i tych umiejętności co Xabi czy Aquilani, tak więc mówiąc o nim jako alternatywie dla któregoś z tych dwóch to gruba pomyłka. Ja, podobnie jak w sprawie Stanko, byłbym za, gdyby był sprowadzany jako wzmocnienie ławki przed nadchodzącym trudnym sezonem. Do pierwszego składu - nigdy. Już prędzej dałbym n-tą szansą Tiago. Ale co my gdybamy - nie wierzę, że nasz zarząd jest tak ślepy(głupi?), żeby porównywać Xabiego do Duńczyka czy Serba. Ja wierzę, że za parę dni nastąpi prezentacja Alonso w koszulce Juventusu.

ja wiem ale del nido powiekszy mu kontrakt bo wie ze jak odejdzie dunczyk to lekko mu druzyna lezyossy pisze:z tym ze jak ma klauzule, to Sevilla moze conajwyzej pomachac mu na dowidzeniarkoeman pisze:sevilla nie odda kolejnego pilkarza. szczegolnie ze stracila juz alvesa i keite
choc faktycznie ma taka klauzule o czym zapomnialem wiec jak sie uprze to odejdzie
to bardzo dobry pilkarz. choc strasznie brutalny.
Dobry to on jest, ale tylko w destrukcji. Nie potrzeba nam kolejnego zawodnika na tą pozycję. A jeśli chodzi o tego brutala, to jednego juz mamy i nazywa sie Pavel Nedved.rkoeman pisze:to bardzo dobry pilkarz. choc strasznie brutalny.