Juventus cz.2 (zbiorczy)

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
37%
2
5
26%
3
1
5%
4
3
16%
Poniżej 4
3
16%

Liczba głosów: 19

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 771

Post autor: j1mmy »

(L)oczkerson pisze:Ja bym chciał żeby do JUVE trafil Taiwo
Eeee on nie jest aż takio dobry, ale w sumie to solidny lewy obrońca ;) ale mam wrażenie , że we Włoszech by sobie nie poradził
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post autor: (L)oczkerson »

chłopak jest młody, ma fenomenalne warunki fizyczne jeśli nauczy się taktyki, ustawiania się, współpracy z partnerami i sposobu gry w Serie A to może być sensacją na miarę Maicona. Zresztą nikogo innego ciekawego nie widzę na rynku...
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

no wlasnie, jest mlody. jak na moje - to troche koliduje z przyszlym stawianiem na de ceglie. za 3 lata wolalbym widziec paolo niz taye na lewej obronie.
Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ »

A ja bym wolał widzieć lepszego, ale mniejsza o to. Molinaro, De Ceglie i liga mistrzów kuwa nasza. Chiellini na lewo, już wole Legro w środku niż jakieś wynalazki na boku obrony. Grygera ujdzie, ale jak ma grać Zebina to tęsknie za Blasim i Appiahem, by się pewnie zgrali.
Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Dziś pojawiła się informamacja że nawet na przestrzeni kilku godzin do JUVE może trafić środkowy pomocnik i nie będzie to ani Aquilani ani Xabi Alonso a...
...Poulsen :roll:
Co wy myślicie o takim rozwiązaniu :?: Bo dla mnie to jest kiepski pomysł, Poulsen jest graczem solidnym i o ile nawet jego zakup za 10 mln od strony ekonomicznej będzie udanym intresem to ja go nie uważam za kogoś wystarczająco dobrego na tej pozycji, gdzie potrzebujemy kogoś zdolnego do liderowania w naszej lini pomocy i właśnie strona sportowa jest dla mnie duzo ważniejsza. Zdecydowanie wolę już dalej Zanettiego w 11 niż duńczyka.
No chyba że wy to widzicie inaczej :>
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: rkoeman »

sevilla nie odda kolejnego pilkarza. szczegolnie ze stracila juz alvesa i keite
Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Poulsen ma klauzulę odejścia w wyskokości 10 mln euro i jeśli JUVE złoży taką ofertę tylko sam zawodnik decyduje czy chce czy nie, a Sevilla jest zobligowana umową podpisaną z zawodnikiem do zaakceptowania takiej oferty. Więc o tym czy Sevilla się zgodzi czy nie to nie ma co dyskutować :wink:
Pytanie czy akurat Poulsena JUVE potrzbuje :?:
Winston Churchill
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: ossy »

rkoeman pisze:sevilla nie odda kolejnego pilkarza. szczegolnie ze stracila juz alvesa i keite
z tym ze jak ma klauzule, to Sevilla moze conajwyzej pomachac mu na dowidzenia
Obrazek
Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2828

Post autor: sci »

a może (i to nie żart) obudzi się Tiago ;| Przecież w piłkę grać potrafi..... a Poulsena to nie widziałem, a jak widziałem to nie kojarze jego gry

BTW.
kiedy jest losowanie 3 rundy LM??
Awatar użytkownika
Maro juve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Maro juve »

No Poulsen tak jako piłkarz wydaje się dosyć solidny, ale w życiu nie dałbym mu pierwszego składu obok Momo. To nie jest zawodnik tej klasy i tych umiejętności co Xabi czy Aquilani, tak więc mówiąc o nim jako alternatywie dla któregoś z tych dwóch to gruba pomyłka. Ja, podobnie jak w sprawie Stanko, byłbym za, gdyby był sprowadzany jako wzmocnienie ławki przed nadchodzącym trudnym sezonem. Do pierwszego składu - nigdy. Już prędzej dałbym n-tą szansą Tiago. Ale co my gdybamy - nie wierzę, że nasz zarząd jest tak ślepy(głupi?), żeby porównywać Xabiego do Duńczyka czy Serba. Ja wierzę, że za parę dni nastąpi prezentacja Alonso w koszulce Juventusu.
Obrazek
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: rkoeman »

ossy pisze:
rkoeman pisze:sevilla nie odda kolejnego pilkarza. szczegolnie ze stracila juz alvesa i keite
z tym ze jak ma klauzule, to Sevilla moze conajwyzej pomachac mu na dowidzenia
ja wiem ale del nido powiekszy mu kontrakt bo wie ze jak odejdzie dunczyk to lekko mu druzyna lezy

choc faktycznie ma taka klauzule o czym zapomnialem wiec jak sie uprze to odejdzie :)

to bardzo dobry pilkarz. choc strasznie brutalny.
Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post autor: arek_ahig »

rkoeman pisze:to bardzo dobry pilkarz. choc strasznie brutalny.
Dobry to on jest, ale tylko w destrukcji. Nie potrzeba nam kolejnego zawodnika na tą pozycję. A jeśli chodzi o tego brutala, to jednego juz mamy i nazywa sie Pavel Nedved. :D Dopóki nie zakonczy kariery kolejnego nam nie trzeba. Choc Poulsen to dodatkowo cham i prostak.
Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 615
Kontakt:

Post autor: 10 »

Poulsen to solidny dm, ale nam potrzeba kogoś, kto potafi rozgrywać, a Duńczyk tego nie umie.
Ale, Alex; Alessandro. DEL PIERO!
Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2828

Post autor: sci »

brameczki ze sparingu wczorajszego :) Niby Mezzocorona, ale Amauri sobie poprzeczkę wysoko powiesił :) A te numerki nasze z tyłu koszulki to jakby w paincie wklejone...nie poodbają mi się :/

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

tymczasem poulsen juz ponoc dogadany (ma zarabiac 3,5 mln!!!!!!!!!), a andrade znowu ma kontuzje kolana.

piekny dzien.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”