---> Rap <---
-
ziomek edek
- Podawacz Piłek

- Reputacja: 0
Nieźli wykonawcy Polskiego Rapu to...
ja bym stawiał na WWO, Vienio i Pele, Małolat & Ajron, O.S.T.R, Tedzik, Hemp Gru no i juz starsze(wiekszosc już sie porozpadała);
Kaliber, Paktofonika, Liroy, Molesta, Wzgórze<szacunek na wieki>
kogoś pominołem?
Kaliber, Paktofonika, Liroy, Molesta, Wzgórze<szacunek na wieki>
kogoś pominołem?
-
Uchi_UfFy
Ja się zgadzam t_JB ze wzgledu na zespoły które wymienił plus dodałbym jeszcze cały ZIP. Bo jaram sie kazdą płytą nieobliczalnego Fusznika, bardzo podoba mi sie starsza Zipera - ONFR, kozacka płyta Chleb Powszedni Zipów i produkcja Pona- Hołd, ale i tak najlepsza jest Molesta!!!!!!!!!! aha i zapomniałem o DonGURALesko który obie plyty wydał kozackie!!! Ale razem z Wally'm tworzą też świetną KASTE
-
baryla_pce
jak dla mnie to grammatik niepodwazalne 1 miejsce(szkoda ze odszedł ash ale wielki szacune dla niego za to co pokazał na światłach) pozniej jest ŁDZ czyli O.S.T.R, Pezet, Stasiak/2cztery7, WWO... bo tylko oni zachowują jeden własny styl, bo zmiana stylu typu: BRX jest nie na miejscu i kazdy szaujacy sie artysta nie moze sobie na to pozwolic...
GUUUURAL- Drewnianej Małpy Rock . . . po przesłuchaniu Promomixu czekam na premiere z wielka nadzieją
Z undergrundu stawiam na: Peje(do "Na Legalu" włącznie), Molesta, Zip Skład i oczywiscie PFK
GUUUURAL- Drewnianej Małpy Rock . . . po przesłuchaniu Promomixu czekam na premiere z wielka nadzieją
Z undergrundu stawiam na: Peje(do "Na Legalu" włącznie), Molesta, Zip Skład i oczywiscie PFK
-
mathiasek12
- Żenujący nabijacz :/
- Reputacja: 0