FMy
-
Handsome Boy
Zawdi powiem ci cos, ja tak naprawde to nigdy nie wpadlem na pomysl zeby restartowac mecze o tym sposobie dowiedzialem sie na tym forum nigdy w zyciu nic nie restartowalem, a co do tematu to chce zobaczyc jak innym idzie i wydaje mi sie ze pare innych osob tez to interesuje
A jesli ci cos nie pasuje to poprostu omijaj ten temat pozdro
FEYENOORD
Sterk in Rotterdam, Sterk in Nederland
Niets is sterker dan dat ene woord
FEYENOORD, MIJN FEYENOORD
Sterk in Rotterdam, Sterk in Nederland
Niets is sterker dan dat ene woord
FEYENOORD, MIJN FEYENOORD
ja tez nie restartowałem ani jednego meczu.. sam się dziwie że mi tak dobrze idzie bo jestem 1 w lidze i mam parę punktów przewagi
heh a pamiętam jak kiegyś mój kolega grał w medala i co jak zabił gościa to zapisywał i jak potem stracił choćby 10 % życia to wczytywał wcześniej zapisaną grę i ten sam moment przeszedł bez skazy heh
itd.
ja wlasnnie przed chwila wywaliłem managera ;/ znudził mi sie juz troche!! a FM2005 nalezy grac słabymi druzynami bo jak grasz silna to nie ma zadnej frajdy czy cos w tym stylu! a tak gtrasz jakas słaba druzyna i prowadzisz ja do róznycg triumfow!!!!!i czerpiesz z tego przyjemnosc hehe:P FORZA INTER!
FORZA INTER!
Polecam ci Chigozie Agbim'a. Jest to młody Nigeryjczyk. Może nie ma na początku zbyt okazałych not ale po połowie sezonu jak mu dasz dobry trening to będzie grał jak marzenie.Figo11 pisze:Potrzebny mi dobry bramkarz cena nie gra roli... ALe musi być młody najlepiej do 20 lat
I was a Championship Manager maniac and now I'm a Football Manager 2005 maniac
- wazi
- Bundesliga? To co najlepsze.
- Reputacja: 0
Gram barca trzeci sezon i mam taki skladzik
------------------------frey-----------------
lahm----kompany---puyol-----evra------
--------------ballack---xavi---------------
sneijdr------deco/tuncay---------robben--
----------------saviola-------------------
Ława- valdes, de jong, edmilson, belleti, giuly, eto, podolski, adu, tuncay, motta, korzym, oleguer
------------------------frey-----------------
lahm----kompany---puyol-----evra------
--------------ballack---xavi---------------
sneijdr------deco/tuncay---------robben--
----------------saviola-------------------
Ława- valdes, de jong, edmilson, belleti, giuly, eto, podolski, adu, tuncay, motta, korzym, oleguer
Mam prośbę dla znawców tematu podobnie jak mój przedmówca:krawcu7 pisze:Macie jakiś swój sprawdzony rezim treningowy? Ten domyślny sprawdza się tylko na początku sezonu...a ja nie mam talentu do komponowania treningów. Jeśli macie jakieś dobre dajcie screeny z ich rozkładem. Z góry THX...
gram w managera pół sezonu w II lidze polskiej.
Sprowadziłem kilku niezłych piłkarzy na początku sezonu, zatrudniłem niezłych trenerów, ale nie ma przełożenia na rezultaty w treningach. Owszem, są małe przyrosty w ocenach poszczególnych piłkarzy ale jest to grupa 3-4 piłkarzy. Co mógłbym zrobić aby im w ogóle te notki rosły??
Czy ustawiać im indywidualne treningi każdemu z osobna, czy też ustawić dla całej drużyny jeden trening i z nim poeksperymentować
Z góry dziękuję za odpowiedź (nie jestem początkującym graczem, grałem dość dużo w poprzednie wersje CM-a ale tu mi ustawianie treningów nie idzie, poza tym nie chce ściągać gotowych treningów bo to żadna przyjemność - nawet nie wiem czy są tak jak w CMie 4 "Radj training")
Pozdro dla wszystkich forumowiczów
Lukus Łódź
I was a Championship Manager maniac and now I'm a Football Manager 2005 maniac
Lepiej dawać terning dla całej drużyny razem, bo wtedy jest większe zgranie.
Chciaż ja daję oddzielny trening na każdą pozycję i daje on niezłe efekty.
Polecam te treningi:
Dla bramkarzy
Dla obrońców
Dla pomocników
Dla napastników
Polecam te treningi:
Dla bramkarzy
Dla obrońców
Dla pomocników
Dla napastników
- kama_reda
- Rodowity Bawarczyk
- Reputacja: 0
Fred jest naprawde znakomity, tylko nie wiem czy dasz rade go za 3,5mln kupić ( ja go kupilem za 6,5 ale na raty i na początek zaplacilem 1,5mln), ale spróbujwazi15 pisze:Mam dla was prośbe czy mogliscie bym mi podac jakies mlodych TANICH graczy na pozycje napastnika mam 3.5 mln euro potzrebuja na predko napastnika.
Potrzebuje obroncy najlepiej taniego i który ma dobre statystyki. Pozatym Enrico w czym otworzyc te dokumenty z bramkarzami, obrońcami itd ??

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
-
Uchi_UfFy
Ja tylko napiszę, że tutaj jest link do ściągnięcia spolszczenia FM.
http://centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=25139

http://centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=25139