Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%

Liczba głosów: 25

red85

Post autor: red85 »

Simpson dzisiaj po raz kolejny udowodnił, że pozbywanie się tego gracza byłoby olbrzymim błędem. Ktoś jeszcze ma wątpliwości, że ten chłopak zasłużył sobie na szansę? Gdyby Danny nazywał się Simpsinho i był nowo zakupionym zawodnikiem z Brazylii, to każdy by piał z zachwytu po jego dzisiejszym występie.

Na dodatek dobrą partię rozegrał Campbell. Jak dla mnie super mecz :D
Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post autor: majer13 »

red85 pisze: Na dodatek dobrą partię rozegrał Campbell. Jak dla mnie super mecz Very Happy

I sądzę że tu nasz problem z napastnikiem staje się rozwiązany tak samo w przypadku Simpsona zostało teraz tylko wzmocnić skrzydło tylko jest jedno pytanie kto :?: Nie widać klasowego zawodnika do wyciągnięcia ...
Obrazek
Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Kubańczyk »

majer13 pisze:
red85 pisze: Na dodatek dobrą partię rozegrał Campbell. Jak dla mnie super mecz Very Happy

I sądzę że tu nasz problem z napastnikiem staje się rozwiązany tak samo w przypadku Simpsona zostało teraz tylko wzmocnić skrzydło tylko jest jedno pytanie kto :?: Nie widać klasowego zawodnika do wyciągnięcia ...
Ashley Young??
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: Cris7 »

majer13 pisze: zostało teraz tylko wzmocnić skrzydło tylko jest jedno pytanie kto :?: Nie widać klasowego zawodnika do wyciągnięcia ...
Ronaldo,Park,Giggs,Nani, ewentualnie Fletcher lub nawet Rooney. W jakim celu kolejny skrzydłowy?
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
red85

Cris7 pisze:
majer13 pisze: zostało teraz tylko wzmocnić skrzydło tylko jest jedno pytanie kto :?: Nie widać klasowego zawodnika do wyciągnięcia ...
Ronaldo,Park,Giggs,Nani, ewentualnie Fletcher lub nawet Rooney. W jakim celu kolejny skrzydłowy?
W takim celu, że Fletcher gra gorzej na skrzydle niż Gibson, który jak wiadomo skrzydłowym nie jest. Dlatego, że Giggs na skrzydle prezentuje się załośnie. Dlatego, że Park straci okres przygotowawczy przez olimpiadę i nikt nie wie, kiedy będzie gotowy do gry. Dlatego, że Rooney na skrzydle może grać, ale w systemie 433. Dlatego, że Ronaldo ma kontuzje i szybko nie wróci.

Od miesięcy mówię, że skrzydłowy jest nam bardziej potrzebny niż napastnik.
Awatar użytkownika
Bundy
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: Bundy »

red85 pisze:Od miesięcy mówię, że skrzydłowy jest nam bardziej potrzebny niż napastnik.

nie wiem po co MU napastnk :roll: jest Saha, Rooney, Tevez, Manucho Gonclaves i Fraizer Campbell..po co sprowadzać napastnika za 30 mln euro..?

red85 pisze:Fletcher gra gorzej na skrzydle niż Gibson
nie zgodzę się, może nie gra olśniewająco ale przynajmniej przyzwoicie. lepiej prezentuje się w środku pola.

red85 pisze:Giggs na skrzydle prezentuje się załośnie

gra na ile mu pozwala zdrowie, a tak po za tym jak skrzydłowy Giggsy jest b. dobry

red85 pisze:że Rooney na skrzydle może grać, ale w systemie 433

? kiedy Mu grało takim systemem? SAF raczej prezentuje ustawienie 4-4-2 a na wyjazdach w Pucharach 4-5-1...Wayne gra dobrze na skrzydle, lubi się wrócić do defensywy, rozgrywać...
Nigdy nie mielismy problemu z wyborem,Odra naszym życiem i honorem!
red85

Fergie nawet kiedyś powiedział, że nigdy United pod jego dowództwem nie grali 442. To co obecnie gramy to coś na wzór 4231,a niekiedy 433.

Rooney lubi grać jako napastnik, a jako skrzydłowy jest jak Kuyt. Czyli waleczny, zdeterminowany, ale zupełnie bezużyteczny w ofensywie. Chyba, że biega po lewej stronie napadu w systemie 433.
nie zgodzę się, może nie gra olśniewająco ale przynajmniej przyzwoicie. lepiej prezentuje się w środku pola.
To już lepszy był Eagles na skrzydle. Fletcher jest solidnym środkowym pomocnikiem, ale na skrzydle to pewnie nie miałby miejsca w żadnym klubie Premiership.
gra na ile mu pozwala zdrowie, a tak po za tym jak skrzydłowy Giggsy jest b. dobry
Taaaa. Ile dobrych meczów rozegrał na skrzydle w tamtym sezonie?2?
Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Bundy pisze: gra na ile mu pozwala zdrowie, a tak po za tym jak skrzydłowy Giggsy jest b. dobry

Szczególnie pokazał to ostatni sezon 8)
Bundy pisze:nie zgodzę się, może nie gra olśniewająco ale przynajmniej przyzwoicie. lepiej prezentuje się w środku pola.

Zagrał bodaj dwa dobre mecze na skrzydle w poprzednim sezonie ale to nie wystarczy na cały sezon ;) Co do innych Cris leczy kontuzje a Nani jeszcze jeden seon musi ogrania zdobyć bo to też nie pomysł na cały sezon ...
Kubańczyk pisze:Ashley Young??

Nie wiem jak by się spisał na wszystkim frontach na takim poziomie ... Potrzebujemy kogoś bardziej pewnego jak Robinho ;) O Sneijderze możemy pomarzyć :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Bundy
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: Bundy »

majer13 pisze:Kubańczyk napisał:
Ashley Young??

jak juz to Bentley, szkoda ze zwinął go tottenham.. :roll:
Nigdy nie mielismy problemu z wyborem,Odra naszym życiem i honorem!
Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: boskigonzo »

Wielka prosba - Mecz Aberdeen - United needed .

Na p2p seedow nie ma , prosze o ratowanie :O
Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

No i stała się rzecz fatalna wypożyczyliśmy Simsona do Blackburn ... Skoda wielka szkoda jak dla mnie co najmniej pierwszy rezerwowy a nawet z zadatkami żeby pograć w niektórych meczach w podstawie .... Na ławce z graczy z optymalna formą jest chyba tylko Wes są co prawda Ci nowi bracia z Brazylii ale to nic pewnego ba oni nie wyglądają mi na optymalnych zmienników są za młodzi a poza tym to ich pierwszy sezon nie zadość e w światowym to jeszcze w trudnym angielskim futbolu ehh skoda gadać :roll:
Obrazek
Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: Cris7 »

Myślę, że Fergie wie co będzie dobre dla Simpsona. Być może będzie to dobry krok w jego karierze i wróci do nas jako ukształtowany piłkarz. Będzie to dla niego dobry sprawdzian.
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Awatar użytkownika
kibix
Junior
Junior

Post autor: kibix »

mam takie pytanko: czy Pique był na wypożyczeniu u Was, czy był Waszym zawodnikiem i go sprzedaliście?jeśli to drugie to nie rozumiem tego ponieważ to bardzo obiecujący gracz
tylko Inter
Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post autor: Kamil232 »

Bo mamy lepszego Evansa.

Simmo dobrze się zaprezntował w sparingach teraz tylko potwierdzić to w Blackburnie i mamy prawego obrońcę na lata. Teraz i tak by pewnie siedział jest Brown, Gaz, ew. Hargo. Więc to powinno być z pożytkiem dla niego.
Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Bask »

Kamil232 pisze:Bo mamy lepszego Evansa.
Wcześniej czytałem, że to głupota sprzedawać Pique itd.
No, ale jak został sprzedany to już jest gorszy,słaby itd. :brawo: :lol:
Ostatnio zmieniony 04 sie 2008, 22:11 przez Bask, łącznie zmieniany 1 raz.
Guardiola"Athletic to po Barcelonie moja ulubiona drużyna" \o/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”