radze ci na przyszlosc zapisywac od czsu do czasu i nie bedzie problemu
FMy
nigdzie nie ma a teraz jak sprawdzałem to pisze rozmiar tego save'a 0 KB
a sie zapisuje w innym pliky tylko jak chyba masz zaznaczone wielokrotne zapisywanie
będe musaiał zaznaczyć.. ale na szczęście mam jeszcze jedną zapisaną grę ale z 7 lutego i to miesiąc wcześniej (w grze) a akurat ma być okinko zimowe i w tej starej miałem że przejdzie do mnie crespo i inni a teraz będe musiał od nowa z jakieś 10 meczy
jakoś to przeżyje

- Rom$on
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 0
Słuchaj, patche będzie Ci działał w nowej grze. Bo tamten save został rozpoczęty na starych regułach gry, dlatego tak jest. Zacznij jakąś grę tak dla jaj, byle kim i sprawdź czy wtedy patche działa.Kotek pisze:Już mi działa, ale jest jeden problem. Było napisane, że zmienia z pięciu obcokrajowców na pięciu spoza unii europejskiej mogących wystąpić w meczu. Wczytuje sejwa a tam dalej tak jak było
Racja musisz zaczac grac od nowa bo inaczej bedziesz mial stare zasady, to by bylo glupio gdyby patch uaktualnial savy bo wtedy sklady tez musialy by sie zmienic i transfery tezRom$on pisze:Słuchaj, patche będzie Ci działał w nowej grze. Bo tamten save został rozpoczęty na starych regułach gry, dlatego tak jest. Zacznij jakąś grę tak dla jaj, byle kim i sprawdź czy wtedy patche działa.Kotek pisze:Już mi działa, ale jest jeden problem. Było napisane, że zmienia z pięciu obcokrajowców na pięciu spoza unii europejskiej mogących wystąpić w meczu. Wczytuje sejwa a tam dalej tak jak było
FEYENOORD
Sterk in Rotterdam, Sterk in Nederland
Niets is sterker dan dat ene woord
FEYENOORD, MIJN FEYENOORD
Sterk in Rotterdam, Sterk in Nederland
Niets is sterker dan dat ene woord
FEYENOORD, MIJN FEYENOORD
Te patche co dałem zwiększaja inteligencje zawodników i nie ma już wyników w stylu 6:0 czy 9:0Tomusmc pisze:Dajcie linki do Patchównajlepiej aby poprawiały wyniki, które są za duże
Patche do FMa 2005

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Kotek
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
- Kontakt:
Mam podobnie. Do Lecha ściągnąłem za 10 tys zł Wistona Girona pograł kilka meczy osiągnął wartość czterech milionów i chciał opuścić klub i teraz jest wart lekko ponad dwieście tysięcy...wazi15 pisze:Mam maly problem kupilem do ajaxu zidana mohameda i nawet nie zagral meczu a juz chce opuscic klub i zle sie czuje po prostu sie nie zaaklimatyzowal mam go sprzedac czy jeszcze poczekac ?? prosze o rade
Wedłgu mnie w Fm'a jak sie gra tylko kluczowe momenty to praktycznie w kazdym meczu mam ich mnostwo a najwiecej pod koniec meczu......Talenty do Fm'a
- Korzym,
- Alejandro Sanchez z Perugii 16 lat Napadzior,
- Vanden Borre,
-Shaun W-P,
-Joey Barton,
-SZałachowski,
-Mokoena,
-Ederson,
-Naldo,
-Dorosz,
-Brożek Piotr,
- Nicola De VEcchi bramkario z ACM ,
- Nano,
- Freddy Adu,
- Georg Weah junior ,
- Scurto,
niech będzie tylu bo bym musiał duzzzoooo pisać ...a i jeszcze Przemek Kaźmierczak i GOłoś ...
- Korzym,
- Alejandro Sanchez z Perugii 16 lat Napadzior,
- Vanden Borre,
-Shaun W-P,
-Joey Barton,
-SZałachowski,
-Mokoena,
-Ederson,
-Naldo,
-Dorosz,
-Brożek Piotr,
- Nicola De VEcchi bramkario z ACM ,
- Nano,
- Freddy Adu,
- Georg Weah junior ,
- Scurto,
niech będzie tylu bo bym musiał duzzzoooo pisać ...a i jeszcze Przemek Kaźmierczak i GOłoś ...