Kto wg was najlepej wykonuje stałe fragmenty gry?

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post autor: (L)oczkerson »

Właśnie skojarzyłem że w grudniu 2007 miały się odbyć Mistrzostwa świata w wykonywaniu wolnych, ale jakoś nie słyszałem jaki był tego efekt, wie ktoś może czy ta impreza się odbyła :?: a jesli tak kto wygrał :?:
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 615
Kontakt:

Post autor: 10 »

(L)oczkerson pisze:Właśnie skojarzyłem że w grudniu 2007 miały się odbyć Mistrzostwa świata w wykonywaniu wolnych, ale jakoś nie słyszałem jaki był tego efekt, wie ktoś może czy ta impreza się odbyła :?: a jesli tak kto wygrał :?:
"Freekick Masters" - bo pewnie to masz na myśli - zostało przełożone na 8. lipca.
Ale, Alex; Alessandro. DEL PIERO!
Awatar użytkownika
kibix
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: kibix »

no już byl 8. i kto wygral bo nie jestem zorientowany? a co do tematu to Nakamura, Recoba, Henry, Juninho, Figo
tylko Inter
gilardino
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: gilardino »

Juninho bije wszystkich o głowe :wink:
www.freekick.org - najlepszy manager piłkarski w sieci!
Awatar użytkownika
Sleazier better muckrakin
Junior
Junior

Post autor: Sleazier better muckrakin »

(L)oczkerson pisze:Właśnie skojarzyłem że w grudniu 2007 miały się odbyć Mistrzostwa świata w wykonywaniu wolnych
Ostatni turniej tego typu o którym słyszałem odbył się w 2005 roku. Wygrał niejaki Ugur Yildrim, wtedy piłkarz Heerenveen.
Obrazek
Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 615
Kontakt:

Post autor: 10 »

Wygrał Rafa Marquez przed ...Jaredem Borgetti.

Więcej tutaj: http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=16395
Ale, Alex; Alessandro. DEL PIERO!
Awatar użytkownika
FeRo
Skład B
Skład B

Post autor: FeRo »

moja osobista klasyfikacja uwzglednia dwoch mistrzow:

Pierre van Hooijdonk * vs Juninho **

w swoich latach swietnosci miażdzyli \o/

pierre utkwił mi w pamieci, jak w pojedynke walczył w lm z juve :wink: było to juz kilka dobrych lat temu, bodajże dwa razy ukąsił. natomiast 'freekickow' brazylijczyka az tyle pamietam, ze nie sposob ktroregos jakos szczegolnie wyroznic.

poza tym sneijder, becks, riquelme, totti, del piero, pirlo tez dają rade.

* jeżeli kogos wybitnego jeszcze pominąłem, przepraszam.
Obrazek
nie będę miał drużyn cudzych przed tobą. czerwono-czarny z powołania.
Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro »

FeRo pisze:pierre utkwił mi w pamieci, jak w pojedynke walczył w lm z juve Wink było to juz kilka dobrych lat temu, bodajże dwa razy ukąsił
Ukąsił raz z Feyenoordem, sędzia dwukrotnie nakazywał powtórzenie rzutu wolnego, trafił dopiero za trzecim razem, nie liczy się :P
'I am only a small part of a huge black and white flag that grows with the passing of the years and if each one of you looks closely at it, you will find your own name written on it.' Alessandro Del Piero
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post autor: fieldy »

kiedyś był jakiś mecz w PUEFA, chyba 1/4, albo 1/2 finału gdzie miał 2 wolne w odstepie kilkunastu minut, z ok 25-30 metrów i oba trafił w identyczny sposób :) rzeźnik.

Pirlo jeszcze dobrze bije, na pewno lepiej niż Titi, którego ktoś tam wyżej wymienił.
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Lakier »

fieldy pisze:Pirlo jeszcze dobrze bije

Kiedys lepiej bil... teraz to nie to samo...

W sumie to ciekawe kto teraz bedzie czesciej bil wolne w Milanie, R10 czy Pirlo
:)
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor »

R10 jak jeszcze był na chodzie to bił znakomicie. W jednym z sezonów pobił chyba nawet jakiś rekord, ale nie pamiętam dokładnie szczegółów a nie chciałbym oszukiwać. Tak czy inaczej odkąd każda noga przybrała po 5 kg strzela już gorzej.

Ostatni konkurs wygrał Marquez, ale obsada była słaba.
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Tardelli »

Ronaldinho zawsze dla mnie był świetny we wszystkim tylko nie w wolnych.

Zgadzam się z większością poprzedników, ale należałoby bezwzględnie wymienić Pana o nazwisku Nakamura. Jeden z najlepszych free-kickerów, bije wolne bardzo precyzyjnie.
Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post autor: (L)oczkerson »

fieldy pisze:kiedyś był jakiś mecz w PUEFA, chyba 1/4, albo 1/2 finału gdzie miał 2 wolne w odstepie kilkunastu minut, z ok 25-30 metrów i oba trafił w identyczny sposób :) rzeźnik.
on tam miał z wolnego jeszcze słupek :lol: i to było w 2002 roku, ale nie pamiętam czy 1/4 czy 1/2

A kto TERAZ najlepiej wykonuje wolne :?: Era Van Hooijdonka się skończyła, Juninho juz też się trochę pokończył, Pirlo czy R10 mocno osłabli, tak więc kto? Dalej Del Piero? Sneijder? C. Ronaldo?
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Dżrogba
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post autor: Dżrogba »

Nowy, jestem, ale wydaje mi się, że C.Ronaldo i Pirlo najlepiej wykonują wolne...
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post autor: kaczy »

FeRo pisze:Pierre van Hooijdonk * vs Juninho **

Van hooijdonk niegdyś był moim ulubionym piłkarzem, jeszcze za czasów gdy Feyenord grał z Borussią w p. uefa :)
Miał taki niepowtarzalny styl bicia rzutów wolnych że piłka różne bajery na wysokości 1-2 m. nad poprzeczką, a potem lądowała w okienku.
Bardzo często obijał spojenia ale i tak gosciu był the-besciak ;)

Co do Juninho do gol strzelony przeciwko Sedan na 1-0 w 88 minucie półfinałowego spotkania pucharu Francji jest chyba najpiękniejszym i najważniejszym w jego karierze :)

to on -
ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”