Kto wg was najlepej wykonuje stałe fragmenty gry?
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
Właśnie skojarzyłem że w grudniu 2007 miały się odbyć Mistrzostwa świata w wykonywaniu wolnych, ale jakoś nie słyszałem jaki był tego efekt, wie ktoś może czy ta impreza się odbyła
a jesli tak kto wygrał 
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
- 10
- Gwiazda

- Reputacja: 615
- Kontakt:
"Freekick Masters" - bo pewnie to masz na myśli - zostało przełożone na 8. lipca.(L)oczkerson pisze:Właśnie skojarzyłem że w grudniu 2007 miały się odbyć Mistrzostwa świata w wykonywaniu wolnych, ale jakoś nie słyszałem jaki był tego efekt, wie ktoś może czy ta impreza się odbyłaa jesli tak kto wygrał
Ale, Alex; Alessandro. DEL PIERO!
- Sleazier better muckrakin
- Junior

- Reputacja: 0
Ostatni turniej tego typu o którym słyszałem odbył się w 2005 roku. Wygrał niejaki Ugur Yildrim, wtedy piłkarz Heerenveen.(L)oczkerson pisze:Właśnie skojarzyłem że w grudniu 2007 miały się odbyć Mistrzostwa świata w wykonywaniu wolnych
- 10
- Gwiazda

- Reputacja: 615
- Kontakt:
Wygrał Rafa Marquez przed ...Jaredem Borgetti.
Więcej tutaj: http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=16395
Więcej tutaj: http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=16395
Ale, Alex; Alessandro. DEL PIERO!
moja osobista klasyfikacja uwzglednia dwoch mistrzow:
Pierre van Hooijdonk * vs Juninho **
w swoich latach swietnosci miażdzyli \o/
pierre utkwił mi w pamieci, jak w pojedynke walczył w lm z juve
było to juz kilka dobrych lat temu, bodajże dwa razy ukąsił. natomiast 'freekickow' brazylijczyka az tyle pamietam, ze nie sposob ktroregos jakos szczegolnie wyroznic.
poza tym sneijder, becks, riquelme, totti, del piero, pirlo tez dają rade.
* jeżeli kogos wybitnego jeszcze pominąłem, przepraszam.
Pierre van Hooijdonk * vs Juninho **
w swoich latach swietnosci miażdzyli \o/
pierre utkwił mi w pamieci, jak w pojedynke walczył w lm z juve
poza tym sneijder, becks, riquelme, totti, del piero, pirlo tez dają rade.
* jeżeli kogos wybitnego jeszcze pominąłem, przepraszam.

nie będę miał drużyn cudzych przed tobą. czerwono-czarny z powołania.
- maestro
- Podwójne standardy
- Reputacja: 174
- Kontakt:
Ukąsił raz z Feyenoordem, sędzia dwukrotnie nakazywał powtórzenie rzutu wolnego, trafił dopiero za trzecim razem, nie liczy sięFeRo pisze:pierre utkwił mi w pamieci, jak w pojedynke walczył w lm z juve Wink było to juz kilka dobrych lat temu, bodajże dwa razy ukąsił
'I am only a small part of a huge black and white flag that grows with the passing of the years and if each one of you looks closely at it, you will find your own name written on it.' Alessandro Del Piero
R10 jak jeszcze był na chodzie to bił znakomicie. W jednym z sezonów pobił chyba nawet jakiś rekord, ale nie pamiętam dokładnie szczegółów a nie chciałbym oszukiwać. Tak czy inaczej odkąd każda noga przybrała po 5 kg strzela już gorzej.
Ostatni konkurs wygrał Marquez, ale obsada była słaba.
Ostatni konkurs wygrał Marquez, ale obsada była słaba.

Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
on tam miał z wolnego jeszcze słupekfieldy pisze:kiedyś był jakiś mecz w PUEFA, chyba 1/4, albo 1/2 finału gdzie miał 2 wolne w odstepie kilkunastu minut, z ok 25-30 metrów i oba trafił w identyczny sposóbrzeźnik.
A kto TERAZ najlepiej wykonuje wolne
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
FeRo pisze:Pierre van Hooijdonk * vs Juninho **
Van hooijdonk niegdyś był moim ulubionym piłkarzem, jeszcze za czasów gdy Feyenord grał z Borussią w p. uefa
Miał taki niepowtarzalny styl bicia rzutów wolnych że piłka różne bajery na wysokości 1-2 m. nad poprzeczką, a potem lądowała w okienku.
Bardzo często obijał spojenia ale i tak gosciu był the-besciak
Co do Juninho do gol strzelony przeciwko Sedan na 1-0 w 88 minucie półfinałowego spotkania pucharu Francji jest chyba najpiękniejszym i najważniejszym w jego karierze
to on -