Arsenal FC (zbiorczy)
- rbortniczuk
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 0
Samir będzie grał na skrzydle niestety, nie na środku. Defensywnego będzie grał ktoś nowy [ponoć jutro ma być coś wiadomo] albo Denilson, który jest tak naprawdę zwykłym środkowym pomocnikiem.
Nasri póki co będzie grał, bo:
a) Cesc się leczy
b) Tomas się leczy
c) strzelił póki co 100% goli, które zdobył Arsenal w lidze
Nasri póki co będzie grał, bo:
a) Cesc się leczy
b) Tomas się leczy
c) strzelił póki co 100% goli, które zdobył Arsenal w lidze
- rbortniczuk
- Pierwszy Skład

Też tak sądziłem, i choć na skrzydle traci połowę swoich walorów ( a mając wysokiego Ade, przydałby się dobry klasyczny skrzydłowy, szybki, z dryblingiem i dośrodkowaniem) to lepszy Samir niż Eboue. Szkoda Samira na skrzydło, ja bym tam widział Robina lub Theo, lecz znowu braki z przodu, z kolei szkoda Cesca na defensywnego, dobrze będzie jeżeli pojawi się ktoś nowy, bo tak to bieda. Czyżby Veloso?fieldy pisze:Samir będzie grał na skrzydle niestety, nie na środku.
Imho nie w Arsenalu, u nas boczni bardzo często schodzą do środka, a Samir w meczu z Hull (nie można wyciągać daleko idących wniosków, ale co tam) na lewej radził sobie dobrze, lepiej niż sądziłem.Też tak sądziłem, i choć na skrzydle traci połowę swoich walorów
Theo będzie grał, ale na prawej pomocy. Z racji, że na Rosę nie ma chyba co liczyć, trzeba przewidywać, że Nasri będzie grał tylko z boku. A Robina Wenger na boku nie chce, w sumie szkoda, bo sam jestem ciekaw jakby sobie poradził.ja bym tam widział Robina lub Theo
Osobiście spodziewam się mniej znanego nazwiska (chociaż to Veloso, tez niezbyt znane w szerszych kręgach), choć Wenger może zaskoczy ?Czyżby Veloso?
Forn pisze:Imho nie w Arsenalu, u nas boczni bardzo często schodzą do środka, a Samir w meczu z Hull
Ja bym chciał Veloso. Skoro tyle klubów się nim interesowało [podobno] to coś musi potrafić. W ogóle nie wiemy czy ktokolwiek przyjdzie.Forn pisze:choć Wenger może zaskoczy ?
Chciałbym też Barry'ego - dziś 2 asysty jeśli się nie mylę
- myhalek_acm
- Kapitan

- Reputacja: 102
- myhalek_acm
- Kapitan

- Reputacja: 102
Już z piąty raz zdarza mi się myśleć o W.B.A, a pisać Hull.Surprised Panie, z WBA graliśmy. Z Hull byśmy nie wygrali Laughing
No, ale Wenger woli takie transfery z pupy, Inler byłby bardziej w jego stylu, albo ktoś z kierunku wschodniego, o kim nigdy wcześniej nie słyszałem.Ja bym chciał Veloso. Skoro tyle klubów się nim interesowało [podobno] to coś musi potrafić.
-
Wilmore
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 108
Inler był jedną z rewelacji zeszłego sezonu Serie A i jest obecnie jednym z najlepszych na świecie lewonożnych środkowych pomocników, który łączy dobry odbiór ze świetną grą w ataku, więc trudno nazywać jego zakup transferem z pupy, choć fakt, moim zdaniem przydałby się bardziej defensywny piłkarz.Forn pisze: No, ale Wenger woli takie transfery z pupy, Inler byłby bardziej w jego stylu,
Mądrości nie można przekazać. Wiedza, którą próbuje przekazywać mędrzec, brzmi zawsze jak głupota.
Hermann Hesse
Hermann Hesse
- rbortniczuk
- Pierwszy Skład

Forn pisze:a Samir w meczu z Hull (nie można wyciągać daleko idących wniosków, ale co tam) na lewej radził sobie dobrze, lepiej niż sądziłem.
To był jego pierw oficjalny mecz, chciał się pokazać, jak się odnajdzie na skrzydle zobaczymy za jakiś czas, całe życie grał na środku...Forn pisze:Theo będzie grał, ale na prawej pomocy.
Sugerujesz pomoc w stylu
samir cesc nowy tajemniczy theo ?
ciekawe, tylko gdzie tu miejsce dla rosickiego i czy tak łatwo Wenger zrezygnuje z Eboue
miejsce Tomasa niestety jest w gabinetach lekarzy, bo jest połamany. W poprzednim sezonie 5 miesięcy nie grał, teraz nie gra od początku [od stycznie się leczy
]
Jak Tomas wróci do zdrowia, to będzie grał.
w miejsce "nowego tajemniczego" póki co ma grać Denilson. Co do Eboue, Wenger może go próbować właśnie na środku, tak jak w meczu z WBA.
No i Eboue jest teraz pierwszym zmiennikiem Sagny na prawej obronie, bo Hoyte odszedł.
edit:
Adebayor przedłużył umowę, nie podali o ile, ale napisali że jest to kontrakt długoterminowy.
Havard Nordtveit poszedł do Salamanci na ten sezon, grał już tam Vela, a gra jeszcze Pedro Botelho
Nasri poszedł w ślady m.in Ade i Ljungberga, strzelając gola w debiucie.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... sc-or-theo
heh, projektujemy buty naszym piłkarzom ?
Jak Tomas wróci do zdrowia, to będzie grał.
w miejsce "nowego tajemniczego" póki co ma grać Denilson. Co do Eboue, Wenger może go próbować właśnie na środku, tak jak w meczu z WBA.
No i Eboue jest teraz pierwszym zmiennikiem Sagny na prawej obronie, bo Hoyte odszedł.
edit:
Adebayor przedłużył umowę, nie podali o ile, ale napisali że jest to kontrakt długoterminowy.
Havard Nordtveit poszedł do Salamanci na ten sezon, grał już tam Vela, a gra jeszcze Pedro Botelho
Nasri poszedł w ślady m.in Ade i Ljungberga, strzelając gola w debiucie.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... sc-or-theo
heh, projektujemy buty naszym piłkarzom ?