Kto wg was najlepej wykonuje stałe fragmenty gry?

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fejkenq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: fejkenq »

matejko12345 pisze:1.Juninho
2.Pirlo
3.Quaresma
4.Snejder
Quaresma :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
matejko12345
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post autor: matejko12345 »

dobrze macie swoje zdanie a ja mam swoje :) wedlug mnie ci gracze najlepiej bija rzuty wolne...:)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2405
Kontakt:

Post autor: Kluchman »

rkoeman - To nie jest temat tylko o bramkach, ale o wszystkich stalych fragmentach - dosrodkowaniach z roznych i wolnych takze. Przynajmniej ja nie widze w tym temacie "kto najlepiej strzela wolne". Sneijder, Pirlo i Juninho mogliby jeszcze byc w szerokiej czolowce, bo pilkarzy dobrze wykonujacych stale fragmenty jest na swiecie sporo, tylko niekoniecznie przeklada sie to na ich poziom gry i nie dorownuja tym z czolowych klubow Europy, przez co wielu z nich jest dla przecietnego kibica anonimowa. Quaresma to jednak faktycznie nieporozumienie :wink:
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: rkoeman »

quaresma w minionym sezonie zaliczyl 3 asysty. malo

pirlo rowniez nie mial ich wiele ze stalych fragmentow gry

sniejder rowniez (choc on ma potencjal by zosta jednym z lepszych wykonawcow stalych fragmentow gry)

pytam sie wiec - co liczy sie przy ocenie kto najlepiej wykonuje stale fragmenty gry? wg mnie gole i asysty badz podania kluczowe. nic innego
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

trzeba jednak wziasc mala poprawke bo dokladne dosrodkowanie to jeszcze nie wszystko. wazne jest jak zachowaja sie partnerzy w polu karnym. oczywiscie co do kryteriow to calkowita zgoda bo trudno brac pod uwage cos innego. tylko znalezc kogos kto w ten sposob zaliczyl sporo asyst to na wysokim poziomie jest jednak ciezko.
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: rkoeman »

da sie - nawet guti zaliczyl ich w zeszlym sezonie wiecej niz wiekszosc wymienianych tutaj ludzi

w ostanich sezonach najlepiej stale fragmenty gry wykonywali - ronaldinho, juninho, del piero, beckcham - z powodu ich skutecznosci, ilosci asyst, goli i korzysci z nich

teza poparta jest liczbami - zeby nie bylo. z ich rzutow wolnych bylo najwiecej korzysci.
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

mozliwe, nie sprawdzalem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”