Atletico Madryt (zbiorczy)
Wszystko fajnie i pieknie, ale on jest z tego co sie nie myle za realem, a wiec odpada. W tym temacie wypowiadalo sie wiele osob ze sympatyzuje z Atleti,a teraz ich jakos nie widac. Pomyslalem sobie wlasnie ze moglby to byc ktorys z nich, a tu lipa, zero odzewu. Czekam dalej...
Mistrzostwo Hiszpanii(9)-1940,41,50,51,66,70,73,77,96. Puchar Hiszpanii(9)-1960,61,65,72,76,85,91,92,96. Superpuchar Hiszpanii-1985. Puchar Ligi Hiszpańskiej-1987. PZP-1962. Puchar Interkontynentalny-1974.
www.atletico.boo.pl - SERWIS ATLETICO MADRYT
-
Gość
- luk1208
- Lider Drużyny

- Reputacja: 0
- Kontakt:
oglądałem ten meczyk i był nawet niezły ........... tylko sędziowie go zepsuli, takie gafy to juz sie nudne robią i odbierają chęci oglądania meczów
powinni wysłac wszystkim sedziów do okulisty na badanie wzroku, może to pomoże
a co od meczu to Torres pięknie wykończył dwie akcje, ale to nie wystarczyło chocby nawet na jeden punkt
a co od meczu to Torres pięknie wykończył dwie akcje, ale to nie wystarczyło chocby nawet na jeden punkt
Ja niestety meczu nie widzialem
, ale wyczytalem, ze to nasz team mial przewage i powinien ten mecz wygrac. No nic, trzeba wierzyc dalej ze Atleti zagra w europejskich pucharach, choc patrzac realnie bedzie baaaardzo ciezko zajac miejsce w La Liga gwarantujace gre w nich. Pozostaje tylko Copa del Rey, a tu szanse sa wieksze
www.atletico.boo.pl
www.atletico.boo.pl
Mistrzostwo Hiszpanii(9)-1940,41,50,51,66,70,73,77,96. Puchar Hiszpanii(9)-1960,61,65,72,76,85,91,92,96. Superpuchar Hiszpanii-1985. Puchar Ligi Hiszpańskiej-1987. PZP-1962. Puchar Interkontynentalny-1974.
Dzisiaj mecz z Sociedadem. Nihat kontuzjowany, a w naszej ekipie jest Torres. Licze na pewne 3 pkt. Typuje 2-0.
- Alkoholiko
- Grafomania zaawansowana
- Reputacja: 0
na dzien dzisiejszy defensywa która moim zdaniem jest najlepsza w całej LFP to w łasnie dejensywa Atletico - świetny bramkarz Leo Franco - niech ktoś mi powie czy on gra w reprezentacji Argentyny? Bo argentynczycy maja kilku dobrych bramkarzy wiec nie wiem czy on sie łapie na obsade braki?
obrona - genialna
Velasco - Pablo Ibanez(lub Antonio Lopez),Perea(Lub Garcia Calvo),Sergi
Sergi moze i stary ale nadal jary szybkui i skuteczny
Perea - objawianie ligi(obok Iraoli)-szkoda ze załapał teraz kontuzje!
Ibanez - juz niedługo podstawowy zawodnik reprezentacji!
Antonio Lopez-swietny defensor-godnie zastapi Peree!
Pomoctez niezła, ale kogos mi brakuje w niej...jest Simeone,Colsa, Sosa, Ibagaza, Luccin, Aguilera czy Gronkjaer, ale kogos mi brakuje ty....kogoś typu - Zidane, Aimar...
no i atak - tylko 1 gwiazdka - Torres.....i brak zmienników....no jest jeszcze koleś który ma tak samo na nazwisko jhak ja - Salva, ale jego czas juz minął, kiedys był dobry ale chłopak juz chyba sie wypalił!
obrona - genialna
Velasco - Pablo Ibanez(lub Antonio Lopez),Perea(Lub Garcia Calvo),Sergi
Sergi moze i stary ale nadal jary szybkui i skuteczny
Perea - objawianie ligi(obok Iraoli)-szkoda ze załapał teraz kontuzje!
Ibanez - juz niedługo podstawowy zawodnik reprezentacji!
Antonio Lopez-swietny defensor-godnie zastapi Peree!
Pomoctez niezła, ale kogos mi brakuje w niej...jest Simeone,Colsa, Sosa, Ibagaza, Luccin, Aguilera czy Gronkjaer, ale kogos mi brakuje ty....kogoś typu - Zidane, Aimar...
no i atak - tylko 1 gwiazdka - Torres.....i brak zmienników....no jest jeszcze koleś który ma tak samo na nazwisko jhak ja - Salva, ale jego czas juz minął, kiedys był dobry ale chłopak juz chyba sie wypalił!