Atletico Madryt (zbiorczy)

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZ

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%

Liczba głosów: 51

Awatar użytkownika
atleti
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: atleti »

Wszystko fajnie i pieknie, ale on jest z tego co sie nie myle za realem, a wiec odpada. W tym temacie wypowiadalo sie wiele osob ze sympatyzuje z Atleti,a teraz ich jakos nie widac. Pomyslalem sobie wlasnie ze moglby to byc ktorys z nich, a tu lipa, zero odzewu. Czekam dalej...
Mistrzostwo Hiszpanii(9)-1940,41,50,51,66,70,73,77,96. Puchar Hiszpanii(9)-1960,61,65,72,76,85,91,92,96. Superpuchar Hiszpanii-1985. Puchar Ligi Hiszpańskiej-1987. PZP-1962. Puchar Interkontynentalny-1974.
www.atletico.boo.pl - SERWIS ATLETICO MADRYT
Gość

Post autor: Gość »

wchodzic na Forum atleti mad

[url]http://*****.****/***********/index.php[/url]Najelpsze Forum o Atletico Madryt pozatym to jwedeyne forum o nich =) zachecam was

Zgodnie z regulaminem dostajesz tylko 2WP za reklamowanie forum o podobnej tematyce do pilki.pl//Tomusmc
Awatar użytkownika
matip7
Skład C
Skład C

Post autor: matip7 »

No i dalismy rade !!!!!!! Ciesze sie jak dziecko ale dla mnie Barca jest najmocniejsza druzyna na swiecie i wygrac z nia to nie byle co !!!!
Brawo ATLETI !!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post autor: Toudinho »

Gratulacje ten tydziern nalezal do Madrytu Real i Atletico rozgromili Barcelone...Wspaniale
Brawo Torres brawo Atletico :lol: :!:
Awatar użytkownika
ziaro
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post autor: ziaro »

no ladnie ladnie :) nie liczylem na to ze Atleti wygraja 2:0 :) ale widac Barca jednak ma chwile gorsze

podobaja mi sie tez minuty w ktorych Torres strzelal bramki :)
Obrazek
Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: tswidok »

Dzis wygrywali w Bilbao 2-0 teraz jest remis 2-2 do końca 5 min może jeszcze przegrają?
Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: tswidok »

Było 2-2 a skonczyło sie 3-2 dla Bilbao :D Co za emocje Atletico chyba w nie malym kryzysie
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post autor: Toudinho »

tswidok pisze:Było 2-2 a skonczyło sie 3-2 dla Bilbao :D Co za emocje Atletico chyba w nie malym kryzysie
Dla Villareal'u :lol: Forlan znowu strzela :D
Awatar użytkownika
matip7
Skład C
Skład C

Post autor: matip7 »

Ciagle nie moge zrozumiec jak przegralismy wydawac by sie moglo wygrany mecz !!!! Prowadzac 2:0 kontrolujac przebieg gry kolejna wtopa !
Jest jeszcze inny aspekt nie tylko dzisiejszego meczu ale wogole w calej La Liga, a mianowicie poziom sedziowania. Jest zenujaca slaby !!! :cry: :cry:
Adam N
Skład B
Skład B

Post autor: Adam N »

W tej kolejce dużo przegrało zespołów które swój mecz powinny wygrać np: Valencia czy Real ! Ale Espanyol też dał plamę, przecież Malaga już nie gra jak kiedyś :?
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post autor: luk1208 »

oglądałem ten meczyk i był nawet niezły ........... tylko sędziowie go zepsuli, takie gafy to juz sie nudne robią i odbierają chęci oglądania meczów :evil: powinni wysłac wszystkim sedziów do okulisty na badanie wzroku, może to pomoże :P
a co od meczu to Torres pięknie wykończył dwie akcje, ale to nie wystarczyło chocby nawet na jeden punkt :!:
Awatar użytkownika
atleti
Skład B
Skład B
Kontakt:

Ja niestety meczu nie widzialem :cry: , ale wyczytalem, ze to nasz team mial przewage i powinien ten mecz wygrac. No nic, trzeba wierzyc dalej ze Atleti zagra w europejskich pucharach, choc patrzac realnie bedzie baaaardzo ciezko zajac miejsce w La Liga gwarantujace gre w nich. Pozostaje tylko Copa del Rey, a tu szanse sa wieksze

www.atletico.boo.pl
Mistrzostwo Hiszpanii(9)-1940,41,50,51,66,70,73,77,96. Puchar Hiszpanii(9)-1960,61,65,72,76,85,91,92,96. Superpuchar Hiszpanii-1985. Puchar Ligi Hiszpańskiej-1987. PZP-1962. Puchar Interkontynentalny-1974.
Awatar użytkownika
atleti
Skład B
Skład B
Kontakt:

Dzisiaj mecz z Sociedadem. Nihat kontuzjowany, a w naszej ekipie jest Torres. Licze na pewne 3 pkt. Typuje 2-0.
Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post autor: Alkoholiko »

na dzien dzisiejszy defensywa która moim zdaniem jest najlepsza w całej LFP to w łasnie dejensywa Atletico - świetny bramkarz Leo Franco - niech ktoś mi powie czy on gra w reprezentacji Argentyny? Bo argentynczycy maja kilku dobrych bramkarzy wiec nie wiem czy on sie łapie na obsade braki?

obrona - genialna
Velasco - Pablo Ibanez(lub Antonio Lopez),Perea(Lub Garcia Calvo),Sergi

Sergi moze i stary ale nadal jary szybkui i skuteczny

Perea - objawianie ligi(obok Iraoli)-szkoda ze załapał teraz kontuzje!

Ibanez - juz niedługo podstawowy zawodnik reprezentacji!

Antonio Lopez-swietny defensor-godnie zastapi Peree!

Pomoctez niezła, ale kogos mi brakuje w niej...jest Simeone,Colsa, Sosa, Ibagaza, Luccin, Aguilera czy Gronkjaer, ale kogos mi brakuje ty....kogoś typu - Zidane, Aimar...

no i atak - tylko 1 gwiazdka - Torres.....i brak zmienników....no jest jeszcze koleś który ma tak samo na nazwisko jhak ja - Salva, ale jego czas juz minął, kiedys był dobry ale chłopak juz chyba sie wypalił!
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post autor: Sero »

Pojawila sie informacja jakozeby Torres zostal wymieniony na Vieriego + kasa. Wedlug mnie to plotka ale kto wie ... :wink:
F.C. INTERNAZIONALE MILANO
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”