AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
- Totnik_ASR
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
Ja nie o tym.
Chodzi o to ze jego chlopak maca innego po tylku.
Chodzi o to ze jego chlopak maca innego po tylku.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
Boriello znowu kontuzja.
Pech chyba go nie opuści.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
- nestinho_acm
- Skład B

To już się śmieszne zaczyna robić...Albo on się boi grać, albo go nie chcą wystawiać (ale Carlo mówił że liczy na jego powrót, więc to nie to).
MilanLab widać, że jednak cudem nie jest...Coraz więcej problemów.
Są jakieś oficjalne informacje na temat Gourcuff'a? Jakiś wywiad czy cuś?
Jeżeli nie spróbują sprowadzić Francuza to będą sobie pluć w brodę...
Choć z drugiej strony kto wiedział, że po wypożyczeniu tak się rozegra?
Forza Milan!
POOOLSKA!!! Ja dalej podjarany
MilanLab widać, że jednak cudem nie jest...Coraz więcej problemów.
Są jakieś oficjalne informacje na temat Gourcuff'a? Jakiś wywiad czy cuś?
Jeżeli nie spróbują sprowadzić Francuza to będą sobie pluć w brodę...
Choć z drugiej strony kto wiedział, że po wypożyczeniu tak się rozegra?
Forza Milan!
POOOLSKA!!! Ja dalej podjarany
Forza Rosso-Nerri!
- Ewa_
- popopopopopopooo \o/
Wczoraj (a może i przedwczoraj) prezes Bordeaux powiedział, że na wykupienie Gourcuffa na pewno znajdą się pieniądze, więc możemy pomału żegnać się z Francuzem.
- Chlopaczek
- Ten obcy
Tak utrzymuje Iks
Tak utrzymuje Iks
- nestinho_acm
- Skład B

Skoro tak to trudno...
Gourcuff miał szansę pokazać Carlo że polot i fantazja młodego zawodnika może dorównywać, a nawet w niektórych sytuacjach być lepsza od doświadczenia i spokoju.
W Milanie szansy nie wykorzystał. Szkoda, że nie wykorzysta 2 szansy. Każdy ją powinien otrzymać.
Ale skoro on sam, nie chce...
Mam nadzieję, że kiedyś zrozumie, że jednak powrót do Milanu mógłby jeszcze bardziej go rozwinąć. Z obecną formą Ronaldinho i Seedorf mogą tylko podziwiać Francuza (o ile grałby w Milanie tak jak w Bordo)
No chyba że trafi gdzieś dalej, wtedy do zarząd będzie krzywił miny, że na arenie międzynarodowej ich były zawodnik szaleje.
Jednak my mamy Beckhama, i też powinniśmy się cieszyć
Gourcuff miał szansę pokazać Carlo że polot i fantazja młodego zawodnika może dorównywać, a nawet w niektórych sytuacjach być lepsza od doświadczenia i spokoju.
W Milanie szansy nie wykorzystał. Szkoda, że nie wykorzysta 2 szansy. Każdy ją powinien otrzymać.
Ale skoro on sam, nie chce...
Mam nadzieję, że kiedyś zrozumie, że jednak powrót do Milanu mógłby jeszcze bardziej go rozwinąć. Z obecną formą Ronaldinho i Seedorf mogą tylko podziwiać Francuza (o ile grałby w Milanie tak jak w Bordo)
No chyba że trafi gdzieś dalej, wtedy do zarząd będzie krzywił miny, że na arenie międzynarodowej ich były zawodnik szaleje.
Jednak my mamy Beckhama, i też powinniśmy się cieszyć
Forza Rosso-Nerri!
- Totnik_ASR
- Kluczowy Zawodnik

- nestinho_acm
- Skład B

-
Wilmore
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 108
Nie jestem zachwycony obecnością Beckhama i Seedorfa, ale jeśli znów mają grać słabo i zdobyć dwie bramki i asystę, to mają moje błogosławieństwoAC MILAN: Abbiati - Zambrotta, Maldini, Favalli, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Kakà; Pato.
Reszta składu przewidywalna. Boriello znów wypadł na miesiąc, Nesta ma być dostępny od połowy lutego... O Bonerze i Kaladze ani widu ani słychu.
Mądrości nie można przekazać. Wiedza, którą próbuje przekazywać mędrzec, brzmi zawsze jak głupota.
Hermann Hesse
Hermann Hesse
1-0 do przerwy
Beckham z Pirlo urzadili sobie konkurs wolnych.narazie 1-0 a moglo byc 1-2
umiejetnosci dryblingu Pato sa nie wiarygodne.caly czas jestem zdania ze na pozycji wysunietego napastnika jego potencjal nie jest w pelni wykorzystany.zeby nie bylo za rozowo to on tez za bardzo oddala sie od pola karnego i wtedy nikogo tam nie ma
Kaka jak narazie slabiutko
sedzia z kartkami troche przesada
Beckham z Pirlo urzadili sobie konkurs wolnych.narazie 1-0 a moglo byc 1-2
umiejetnosci dryblingu Pato sa nie wiarygodne.caly czas jestem zdania ze na pozycji wysunietego napastnika jego potencjal nie jest w pelni wykorzystany.zeby nie bylo za rozowo to on tez za bardzo oddala sie od pola karnego i wtedy nikogo tam nie ma
Kaka jak narazie slabiutko
sedzia z kartkami troche przesada
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1372
- Kibicuję: AC Milan
No ale bramkę z wolnego strzelił taką,że szczęki szukałem na podłodze dobre 5 minut...poza tym Pirlo 2 poprzeczki...i bardzo aktywny PatoNie jestem zachwycony obecnością Beckhama

-
Wilmore
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 108
Sędzia w tym meczu się szmaci. Dwóch piłkarzy Genoi nie powinno było dokończyć meczu - ale nadal są na boisku. Za byle co nasi dostają żółte, za faule na czerwoną piłkarze Genoi nie dostają nic - vide sytuacja z pierwszej minuty, faul na Pato przy kontrze, czy atak wyprostowanymi nogami od tyłu na Pirlo.
Wstyd.
Dwa słowa co do postawy piłkarzy - Sorry, Beckham.
Anglik do dziś grał bardzo słabo w Milanie - był bezbarwny, czego nie dało się ukryć nawet bramką z niedzieli. Dziś gra koncertowy mecz - pomijając cudną bramkę świetnie podaje, bardzo dobrze gra w defensywie, cud, miód...
Cały Milan gra nieźle, ale tylko nieźle - ponad niziny wzbija się Anglik, reszta gra przeciętnie - blokują Genoę, ale brakuje nam błysku Kaki czy Pato (drugiemu się nie dziwię, gdyby przez cały mecz rywale jeździli korkami po moich ścięgnach, to też nie grałbym spotkania życia), cały zespół jakby już był myślami pod prysznicami po meczu... Co przy Milito i nieobliczalnej Genoi może się zmienić.
Mam nadzieję, że sędzia się po przerwie ogarnie i wyrzuci piłkarzy Genoi, jeśli nadal będą tak grali, a przestanie dawać nam kartki z niczego. Inaczej Milan tego meczu w komplecie nie dokończy...
Wstyd.
Dwa słowa co do postawy piłkarzy - Sorry, Beckham.
Anglik do dziś grał bardzo słabo w Milanie - był bezbarwny, czego nie dało się ukryć nawet bramką z niedzieli. Dziś gra koncertowy mecz - pomijając cudną bramkę świetnie podaje, bardzo dobrze gra w defensywie, cud, miód...
Cały Milan gra nieźle, ale tylko nieźle - ponad niziny wzbija się Anglik, reszta gra przeciętnie - blokują Genoę, ale brakuje nam błysku Kaki czy Pato (drugiemu się nie dziwię, gdyby przez cały mecz rywale jeździli korkami po moich ścięgnach, to też nie grałbym spotkania życia), cały zespół jakby już był myślami pod prysznicami po meczu... Co przy Milito i nieobliczalnej Genoi może się zmienić.
Mam nadzieję, że sędzia się po przerwie ogarnie i wyrzuci piłkarzy Genoi, jeśli nadal będą tak grali, a przestanie dawać nam kartki z niczego. Inaczej Milan tego meczu w komplecie nie dokończy...
Mądrości nie można przekazać. Wiedza, którą próbuje przekazywać mędrzec, brzmi zawsze jak głupota.
Hermann Hesse
Hermann Hesse
- Chlopaczek
- Ten obcy
Carlo dzisiaj przegial pale. Przez cala druga polowe nie stworzylismy groznej sytuacji. Konczylismy mecz bez napastnikow. Bardzo slaby Kaka dogral spotkanie do konca. Przez ostatnie 15-20 tylko sie bronilismy a przypominam ze gralismy u siebie.
Tak nie mozna grac.
Tak nie mozna grac.
Tak utrzymuje Iks
Tak utrzymuje Iks
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
Meczu nie oglądałem ale z tego co mi kumpel napisał i można samemu wywnioskować to po raz kolejny Carlo popisał się swoją głupotą. Bronić stanu 1-0 i to jeszcze z Genoą, która do najsłabszych obecnie nie należy jest samobójczym ruchem. Brawo idioto 
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."