Czuje, ze to bedzie brzydki mecz. Duzo fauli i kartek. Remis biore w ciemno.
El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF
Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF
Zgadzam sie z Jarzinho. Real nie pojdzie na wymiane ognia, bo zostanie zjedzony - jak kazda inna druzyna na swiecie. Ramos postawi na wyrachowanie i zimna kalkulacje. Real bramki murowac nie bedzie, to ich ostatnia szansa na majstra. Blancos musza wygrac, a kazda mijajaca minuta bedzie z korzyscia dla Barcelony
jesli dlugo bedzie sie utrzymywac wynik remisowy, to Real musi sie odkryc i zostanie skarcony
"Mój Boże. Do sal wykładowych przychodzą małpy. Darwin był idealistą i marzycielem, zapewniam pana. Jaka tam ewolucja. Zanim trafię na jednego myślącego, muszę stoczyć bitwę z dziesięcioma orangutanami. "
dobrze że za marzenia nie karają bo dostalibyście dożywocie ;]
Analizując wszystkie okoliczności tego spotkania niemal niemożliwe jest wytypowanie faworyta. Tak zresztą dzieje się przeważnie w przypadku Gran Derbi, które rządzą się swoimi prawami. Oczekuję tylko pełnego zaangażowania z obu stron, ale z szacunkiem dla rywala. Osobiście trzymam za Barceloną (i mam nadzieję, że nie zrobi mi "świństwa jedyny piłkarz Realu, którego lubię i jest w kadrze na GD). Życzę wszystkim emocjonującego meczu i niech wygra lepszy!
P.S. Ciekawostka: jeden z bukmacherów płaci 679:1 za to, że....Dani Alves zdobędzie gola na 2:4
P.S. Ciekawostka: jeden z bukmacherów płaci 679:1 za to, że....Dani Alves zdobędzie gola na 2:4

- sudden
- Rezerwowy

- Reputacja: 0
- Kontakt:
Chyba, że wszystko postawią na jedną kartę. Bo na dobrą sprawę żeby Real wywalczył tytuł musi w kolejnych 3 meczach zdobyć 9 pkt. Pokonać Barceloną u siebie i wyjazdy z Valencią i Villarreal. Nie mają łatwego zadania.Real nie pojdzie na wymiane ognia, bo zostanie zjedzony

I wie ktoś może czy transmisja jest również na Polsacie Sport?

We wtorek o 21:10.sudden pisze:I wie ktoś może czy transmisja jest również na Polsacie Sport?

Dobrze (?), że nie jesteś karany za mnóstwo krótkich, niewiele wnoszących do tematów postów bo dostałbyś bana.Etus2 pisze:dobrze że za marzenia nie karają bo dostalibyście dożywocie ;]
Z ciekawości spytam co miałeś na myśli? Jakie marzenia? Może uda mi się wykrzesać z Ciebie kilka zdań

Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
spójrz na 2 posty nad moim ;]
dobrze że kibicom Barcy nie dają banów za marne napinki w temacie Realu
bo zostałoby was kilku
chcesz się dalej licytować ? ;>
Robben wg dziennika Marca w pierwszym składzie , ciekawe czy wytrzyma 90 min
dobrze że kibicom Barcy nie dają banów za marne napinki w temacie Realu
chcesz się dalej licytować ? ;>
Robben wg dziennika Marca w pierwszym składzie , ciekawe czy wytrzyma 90 min
Spojrzałem i nie widzę tam nic szczególnego. Terminarz znany był od dawna więc wiadomo był jak należy przepracować treningi. Kiedy zwiększyć ich natężenie a kiedy zmniejszyć, aby piłkarze wyglądali i czuli się przynajmniej dobrze w tym kluczowym okresie. Mikrocykle naprawdę istnieją. Druga sprawa to nasz styl gry. Barcelona gra piłką zamiast biegać za piłką klepaną przez rywala. To nasi przeciwnicy muszą włożyć w mecz więcej sił.
A to, że Iniesta będzie często faulowany jest jasne jak słońce. Ciekaw jestem ostatecznie czy zagra Titi bo wolałbym widzieć Andresito w środku pola, ale na boku ataku również da radę.
A to, że Iniesta będzie często faulowany jest jasne jak słońce. Ciekaw jestem ostatecznie czy zagra Titi bo wolałbym widzieć Andresito w środku pola, ale na boku ataku również da radę.
Brakuje mi rywala.Etus2 pisze:chcesz się dalej licytować ? ;>

Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
zweryfikuje boisko kto lepiej wytrzyma kondycyjnie ten mecz
no pewnie że nie masz z kim przecież nie mam tylu postów i moderatora za nie
mam pytanie troche nie na temat , co się dzieję z Krzysztofem Jerzyną ;> ?
pamiętam jak gasił rkoemana zawsze swoimi postami a teraz już go długi czas nie widzę
no pewnie że nie masz z kim przecież nie mam tylu postów i moderatora za nie
mam pytanie troche nie na temat , co się dzieję z Krzysztofem Jerzyną ;> ?
pamiętam jak gasił rkoemana zawsze swoimi postami a teraz już go długi czas nie widzę
Zweryfikuje, ale może się okazać, że niczego się nie dowiemy
Jeżeli Real nie będzie w stanie dłużej i częściej utrzymywać się przy piłce zmuszając tym samym Barcelonę do biegania to sami się z darma racji nie położymy.
Przede wszystkim nie potrafisz albo nie chcesz regularnie zmontować kilku zdań. Rzucasz tylko jakieś mniej lub bardziej kąśliwe uwagi i to by było na tyle jeśli chodzi o Twój wkład w forum tak więc zwyczajnie szkoda mi czasu i klawiatury na przepychanki rodem z piaskownicy. EOT
Jarzyna przyjmijmy, że zawiesił swoją działalność na czas nieokreślony. Jakby co to ja go nie zbanowałem
Przede wszystkim nie potrafisz albo nie chcesz regularnie zmontować kilku zdań. Rzucasz tylko jakieś mniej lub bardziej kąśliwe uwagi i to by było na tyle jeśli chodzi o Twój wkład w forum tak więc zwyczajnie szkoda mi czasu i klawiatury na przepychanki rodem z piaskownicy. EOT
Jarzyna przyjmijmy, że zawiesił swoją działalność na czas nieokreślony. Jakby co to ja go nie zbanowałem

- Bask
- Lider Drużyny

- Reputacja: 0
Casillas; Heinze, Metzelder, Cannavaro, Ramos; Gago, Lass, Marcelo, Robben; Raúl y el 'Pipita' Higuaín
Valdés; Abidal, Piqué, Puyol, Alves; Touré, Xavi, Iniesta; Messi, Henry y Etoo
Niezle
Valdés; Abidal, Piqué, Puyol, Alves; Touré, Xavi, Iniesta; Messi, Henry y Etoo
Niezle
Guardiola"Athletic to po Barcelonie moja ulubiona drużyna" \o/
Real zabiega Barce. Pep pewnie to juz przewidział i kilka karetek stoi, zeby w czasie spotkania reanimować zawodnikow Barcy, aby ci jeszcze przezyli spotkanie w Londynie.Etus2 pisze:dobrze że za marzenia nie karają bo dostalibyście dożywocie
Trzeba sie wyłaczyć przynajmniej na 1,5h i zobaczymy za co dzisiaj pijemy.
Visca el Barca.
Wie ktoś może czy na sopcascie będzie dało radę oglądnąć transmisję z N'ki ??
N-ka nie ma chyba praw do ligii hiszpanskiej. Mecz bedzie na canal + sport, Channel - 69070 bodajze na sopcascie.KajoFC pisze:Wie ktoś może czy na sopcascie będzie dało radę oglądnąć transmisję z N'ki ??
- wianuch
- Lider Drużyny

- Reputacja: 38
GOLTV na TVU śmiga elegancko, tylko trzeba chwile czekać, żeby się załadowało.
Do boju Blancos!
Do boju Blancos!
"Bóg jest Francuzem. Bóg to Zinedine Zidane"