FMy
- bartbuks
- Administrator

- Reputacja: 30
Re: FMy
zajrzyj na sortitoutsi.netLoczek pisze:Wertuję internet w poszukiwaniu dodatków do FM'a, odnośnie Majo Soccer league. Możecie mi pomóc ? Update, albo chociaż facepack ?
tam jest dużo dodatków

- MENDEZ
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 28
A ja polecam ogólnie jak ktoś nie ma wszystkie herby i loga do pobrania z http://torrenty.org/ gra się o wiele przyjemniej niż na podstawowych "herbach"
- jackieboy
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 0
Witam
Troszkę będzie nie na temat, ale tylko troszkę. Swego czasu grałem dosyć sporo w fm 05', teraz również bym pograł w coś aktualnego (jak na złość sesja zdana nie ma co robić
). Tak więc szukam DOBREJ gry - managera piłkarskiego, w miarę aktualnego i nie potrzebującego komputera o nieziemskich osiagach.
Troszkę będzie nie na temat, ale tylko troszkę. Swego czasu grałem dosyć sporo w fm 05', teraz również bym pograł w coś aktualnego (jak na złość sesja zdana nie ma co robić
mam pytanie.gram na wersji 9.10.wielu pilkarzy gra do wieku powyzej 40 lat.nie wydaje mi sie to normalne.w skladzie mam Neste, Gattuso, Pirlo w wieku odpowiednio 40, 38, 37 lat i o emeryturze nic nie mowia.znalazlem Rivaldo do kupienia wieku 44 lat.znalazem nawet pilkarza w wieku 59 lat.mieliscie cos takiego??
Skoro Nesta ma 40 lat, to grasz gdzieś 8-9 sezon co? więc chyba nie jest to też Marco Ballotta... Więc to raczej nie jest normalne;) Chociaż świat zna różne ciekawe przypadki. Ze dwa lata temu czytałem o 86-letnim piłkarzu
i odnalazłem go... http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title, ... caid=17b29
"I Play For The Name On The Front Of My Jersey, Not The Back"
- MENDEZ
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 28
Ale statystyki pewnie mają fatalne szczególnie te fizyczne, nie? Ja gram na wersji 9.30 i nawet jak dogram te 8-9 lat to jak coś takiego bede miał to nic strasznego bo i tak nowi sie pojawiają a ci starsi to już nawet do Bytomia nie pójdą
wiec gra na tym nie traci
PS jak grasz Milanem to wiek 37 to pełnia życia dla piłkarza i wiek, w którym się rozwija
PS jak grasz Milanem to wiek 37 to pełnia życia dla piłkarza i wiek, w którym się rozwija