FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)
- krzychu212
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
- Kontakt:
Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)
Ja pier... Samu powinien teraz mieć tygodniowy trening strzelecki, bo tak sie nie da grać. Czuje że przegra pichichi i nie będzie mógł mieć do nikogo pretensji, bo gdyby miał lepszą skuteczność to rekord Ronaldo byłby już dawno przeszłością.
bede oryginalny... [k****] jaki ten Eto'o slaby 
wiecie co...gdyby Eto'o strzelil polowe tego co mial, w przeciagu calego sezonu, to na koncie mialby juz z 60 bramek? paranoja...na miejscu Pepa sciagnalbym go w 50 minucie i pojechal Kamerunczykowi po ambicji...jak my mamy z nim grac w finale z MU? 
"Mój Boże. Do sal wykładowych przychodzą małpy. Darwin był idealistą i marzycielem, zapewniam pana. Jaka tam ewolucja. Zanim trafię na jednego myślącego, muszę stoczyć bitwę z dziesięcioma orangutanami. "
Samu nie sprawiał wrazenia, że powaznie podchodzi do tego co sie dzieje na boisku. Dzisiaj mogl spokojnie nam nastrzelac na nowy rekord w liczbie strzelonych bramek w La Liga. Tak jesli przegramy to głownym winowajca bedzie Eto'o, ze tez Boajnowi i Pedro chciało mu sie podawać. Oby na Osasune Pep go nie wystawiał, moze ambicja mu zadziała.

Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
pięknie przypieczętował swój występ
- Bask
- Lider Drużyny

- Reputacja: 0
Hala drewno 
P.S. Liczę dziś na Forlana![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)
P.S. Liczę dziś na Forlana
Ostatnio zmieniony 17 maja 2009, 20:57 przez Bask, łącznie zmieniany 1 raz.
Guardiola"Athletic to po Barcelonie moja ulubiona drużyna" \o/
Ale jazda, jak on dzisiaj strzelil ta jedna bramke to chyba sam nie wie.

Problem w tym,ze Eto'o gra fatalnie od kilku ladnych tygodni...Ronaldinho tez sie ciagle usmiechal. Gdy szlo zle, to czesto usmiechal sie jeszcze wiecej. Mecz z Majorka i tak nie byl wazny ale nie tylko dzisiaj Samu gra katastrofalnie, beznadziejnie, strasznie...brak mi epitetow 
Biorac pod uwage, co on robi nie jest wielkim osiagnieciem nastrzelanie w naszych barwach 150 bramek. Czy ile on tam ma. Nie mozna na niego patrzec...
Biorac pod uwage, co on robi nie jest wielkim osiagnieciem nastrzelanie w naszych barwach 150 bramek. Czy ile on tam ma. Nie mozna na niego patrzec...
"Mój Boże. Do sal wykładowych przychodzą małpy. Darwin był idealistą i marzycielem, zapewniam pana. Jaka tam ewolucja. Zanim trafię na jednego myślącego, muszę stoczyć bitwę z dziesięcioma orangutanami. "
- Doskonały mecz milordzie.
- No [k****]!
Szkoda tej porażki. Oczywiście wynik bez znacznia a jedyne o co gramy to chyba rekordy, ale mimo wszystko można się zdenerwować kiedy jeden zawodnik marnuje w meczu około 10 (nie chce mi się liczyć - pewnie dużo się nie pomyliłem) okazji.
Druga połowa sezonu dużo słabsza w wykonaniu Kameruńczyka a co najgorsze im dalej w las tym więcej drewna w jego poczynaniach. Nie jest dobrze

- No [k****]!
Szkoda tej porażki. Oczywiście wynik bez znacznia a jedyne o co gramy to chyba rekordy, ale mimo wszystko można się zdenerwować kiedy jeden zawodnik marnuje w meczu około 10 (nie chce mi się liczyć - pewnie dużo się nie pomyliłem) okazji.
Druga połowa sezonu dużo słabsza w wykonaniu Kameruńczyka a co najgorsze im dalej w las tym więcej drewna w jego poczynaniach. Nie jest dobrze
Dlaczego? Przerzuciłeś się z Athletic na Atletico?Bask pisze:P.S. Liczę dziś na Forlana

Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
K.... jaka parodia. Nie wiem gdzie on miał jaja, żeby podejść do tego karnego. Za to co dzisiaj partnerzy mu wypracowali, powinien dac komus strzelić, jak nie idzie to wiadomo, że nie. Sam sie ośmieszył. Brak słów.
Ogolnie dobry mecz, bo Eto'o zmarnował conajmniej 6-7 takich mocnych setek, więc ciezko winic innych. Pedro, Bojan naprawde zagrali dobrze, ciagneli na skrzydłach. Torres takze mi sie podobał, Caceres potrafił wyjśc i włączyć sie w akcje ofensywna czy poprostu ja dobrze rozpocząć. Eidur przecietnie, Hleb dla mnie kiepsko, moze 2 razy starał sie coś pociągnąc wykreować, ale nic wiecej. Oborna mimo straty 2 bramek także nie wygladała najgorzej, Abidal mial niepewne interwencje. Olazabal potrafil swoje wybornić, nie miał za duzo do powiedzenia przy bramkach zdobytych przez Santane czy Arango.
Ogolnie dobry mecz, bo Eto'o zmarnował conajmniej 6-7 takich mocnych setek, więc ciezko winic innych. Pedro, Bojan naprawde zagrali dobrze, ciagneli na skrzydłach. Torres takze mi sie podobał, Caceres potrafił wyjśc i włączyć sie w akcje ofensywna czy poprostu ja dobrze rozpocząć. Eidur przecietnie, Hleb dla mnie kiepsko, moze 2 razy starał sie coś pociągnąc wykreować, ale nic wiecej. Oborna mimo straty 2 bramek także nie wygladała najgorzej, Abidal mial niepewne interwencje. Olazabal potrafil swoje wybornić, nie miał za duzo do powiedzenia przy bramkach zdobytych przez Santane czy Arango.
boze jak mozna spieprzyc tyle setek no bez przesady czy tak gra aktualnie najlepszy strzelec la liga
?,troche jest to denerwujace.
Manchester napewno nie pozwoli mu na wiele. Tragedia w wykonaniu Eto'o...
Za to młodzież bardzo dobrze się spisywała. Może gdyby Jeffren grał zamiast Eto'o to już mielibyśmy rekord bramek pobity... Oier w bramce spisywał się perfekcyjnie do 70 minuty. Potem jeden błąd, gdzie źle obliczył "kozła", jednak bardzo szybko naprawił swój błąd. Rzut wolny może mógł wyciągnąć. Caceres się spisał. Torres zagrał nieźle, w końcówce trochę błędów... Pedro i Bojan bardzo dobrze moim zdaniem. Powinni mieć spokojnie po dwie asysty.
Hleb zagrał moim zdaniem słabo. Pierwsze 20 minut mu wychodziło, ale potem coraz słabiej. Eidur znacznie lepiej, szczególnie w pierwszej połowie. Sylvinho chyba nadal bez faulu. Abidal poradził sobie na środku nieźle.
Za tydzień mam nadzieję na podobny skład, ale bez Sylvinho, i kogoś z dwójki Bojan/Eto'o - bo zaczynam się zastanawiać czy nie lepiej byłoby zaryzykować wystawienie Bojana w finale LM...
Za to młodzież bardzo dobrze się spisywała. Może gdyby Jeffren grał zamiast Eto'o to już mielibyśmy rekord bramek pobity... Oier w bramce spisywał się perfekcyjnie do 70 minuty. Potem jeden błąd, gdzie źle obliczył "kozła", jednak bardzo szybko naprawił swój błąd. Rzut wolny może mógł wyciągnąć. Caceres się spisał. Torres zagrał nieźle, w końcówce trochę błędów... Pedro i Bojan bardzo dobrze moim zdaniem. Powinni mieć spokojnie po dwie asysty.
Hleb zagrał moim zdaniem słabo. Pierwsze 20 minut mu wychodziło, ale potem coraz słabiej. Eidur znacznie lepiej, szczególnie w pierwszej połowie. Sylvinho chyba nadal bez faulu. Abidal poradził sobie na środku nieźle.
Za tydzień mam nadzieję na podobny skład, ale bez Sylvinho, i kogoś z dwójki Bojan/Eto'o - bo zaczynam się zastanawiać czy nie lepiej byłoby zaryzykować wystawienie Bojana w finale LM...
"I Play For The Name On The Front Of My Jersey, Not The Back"
Wiadomo, że chciał strzelać bo walczy o Pichichi i Złotego Buta. To samo było z rzutem wolnym w drugiej połowie, którego sam chciał wykonać
To dla niego typowe. Jak strzela bramki to nikomu to raczej nie przeszkadza bo między innymi dzięki tej ambicji ma tyle bramek, ale jak traci formę to już jest gorzej.
Pedro, Bojan i Oier dzisiaj chyba najlepsi. Hleb nie wykorzystuje szansy.
Pedro, Bojan i Oier dzisiaj chyba najlepsi. Hleb nie wykorzystuje szansy.