Mulder teraz w Californication wiec ta zagadka pozostanie nierozwiazana.Kaski pisze:Ale boli mnie jedno... czego gdy Juve się o niego starało to od razu zostało odesłane z kwitkiem, a Liverpool po paru dniach go ma
Liverpool (zbiorczy)
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Re: Liverpool (zbiorczy)
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Wolałbyś oddać Giovinco Interowi czy wysłać wpizdu do Anglii żeby nie pomagał rywalom w lidze?Kaski pisze:tak, bo Juve o ile dobrze pamiętam to bardzo się o niego starało i to przez długi czas...
RealFan wytłumacz mi to...
#injacekwetrust
W ogóle bym go nie oddał
no i nie wytłumaczyliście mi

no i nie wytłumaczyliście mi
"Bo ja chciałbym móc nie musieć wierzyć,
Że kiedyś to dostanę co mi się należy"
- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2405
- Kontakt:
Przecież to dość oczywiste. Maciek już podał przykład, ale i tak krótko napiszę. Juventus jest jednym z głównych rywali Romy w lidze i wzmacnianie go nie jest w ich interesie. To nie jest kwestia pieniędzy. Co innego gdyby oddali ważnego dla siebie piłkarza do Palermo, a co innego do Juventusu czy Milanu, a jeszcze co innego do takiego Liverpoolu, z którym mogą się ewentualnie spotkać tylko w CL.Kaski pisze:RealFan wytłumacz mi to...
Z tego samego powodu Valencia krzywo patrzyła na oferty za Ville od Realu czy Barcelony jednocześnie chętniej wysłuchując tych z Anglii.
Ostatnio zmieniony 05 sie 2009, 23:22 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.
RealFan pisze:Przecież to dość oczywiste. Maciek już podał przykład, ale i tak krótko napiszę. Juventus jest jednym z głównych rywali Romy w lidze i wzmacnianie go nie jest w ich interesie. To nie jest kwestia pieniędzy. Co innego gdyby oddali ważnego dla siebie piłkarza do Palermo, a co innego do Juventusu czy Milanu, a jeszcze co innego do takiego Liverpoolu, z którym mogą się ewentualnie spotkać tylko w CL.Kaski pisze:RealFan wytłumacz mi to...
Fajnie, fajnie...
skoro takie myślenie, to oznacza, że Fiorentina jest głupia bo oddała nam Melo zamiast Arsenalowi...
taki sam przykład...
- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2405
- Kontakt:
Gdyby Arsenal dał im Eboue (zamiast oferowanego kogoś tam), którego chcieli to sami kupiliby mu bilet, spakowali walizki i wsadzili w samolot do Londynu.
Ostatnio zmieniony 05 sie 2009, 23:24 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.
Tym bardziej, że stosunki między kibicami Juventusu i Romy są dość... specyficzne (podobnie jak z Fiorentiną - jaka burza była jak kupiliśmy Melo - a on był u nich jeden rok, Aquilani to wychowanek!) i siedziba Sensich mogłaby spłonąć gdyby do takiego transferu doszło. Kolejna sprawa, że Aquilani ma fatalny sezon za sobą to i kwota za niego niższa. W zeszłym roku Roma nie chciała nawet zaczynać rozmów poniżej ok 30 milionów euro.
EDIT
EDIT
My wykorzystaliśmy klauzulę i Viola nie miała nic do gadania w tej sprawie.Kaski pisze:[
Fajnie, fajnie...
skoro takie myślenie, to oznacza, że Fiorentina jest głupia bo oddała nam Melo zamiast Arsenalowi...
taki sam przykład...
#injacekwetrust
- 10
- Gwiazda

- Reputacja: 615
- Kontakt:
No właśnie. A 23 bańki piechotą nie chodzą. Tym bardziej w waszej sytuacji.Yukasz pisze:Mimo że Albert to połamaniec i wieczny talent
Czyżbyś zaczął postrzegać świat na biało-czarno (Yukasz pisze:PS3 Sensi vafanculo
Ale, Alex; Alessandro. DEL PIERO!
Nie mam więcej argumentów
niech wam będzie, wygraliście
Ale kiedyś na youtube oglądałem filmik nie pamiętam jaki, ale było tam, że kibicówa my z Romą na Inter i Milan...
albo jakiś głupek ten filmik zrobił, albo nie wiem
niech wam będzie, wygraliście
Ale kiedyś na youtube oglądałem filmik nie pamiętam jaki, ale było tam, że kibicówa my z Romą na Inter i Milan...
albo jakiś głupek ten filmik zrobił, albo nie wiem
Skąd masz 23? Dotąd czytałem o kwocie 18-20 milionów euro. Ciekaw jestem po prostu.

Nie ma co płakać nad Aquilanim. W obecnej sytuacji zdecydowanie bardziej potrzebny jest nam zawodnik na typowego DM-a i takiego otrzymaliśmy. Do tego z naszym szczęściem do kontuzji to wychowanek Romy skumplowałby się szybko z Zebiną i Camorem a po co ma się zadawać z boiskowymi bandytamiKaski pisze:Nie mam więcej argumentów![]()
niech wam będzie, wygraliście![]()
#injacekwetrust
- 10
- Gwiazda

- Reputacja: 615
- Kontakt:
Też się zdziwiłem, obejrzałem właśnie jakiś sport na Polonii. Ale to samo podaje transfermarkt.
@Kaski - oszukali Cię na jutubie, bywa. Jakoś z Romą nigdy Juve nie było po drodze. Sensiego i Agnielliego na tym łez padole już nie ma, ale nie sądzę, że wiele się w tej kwestii zmieni.
@Kaski - oszukali Cię na jutubie, bywa. Jakoś z Romą nigdy Juve nie było po drodze. Sensiego i Agnielliego na tym łez padole już nie ma, ale nie sądzę, że wiele się w tej kwestii zmieni.
Ale, Alex; Alessandro. DEL PIERO!
Nie, teraz nie mam po co płakaćmaciek_88 pisze:Skąd masz 23? Dotąd czytałem o kwocie 18-20 milionów euro. Ciekaw jestem po prostu.
Nie ma co płakać nad Aquilanim. W obecnej sytuacji zdecydowanie bardziej potrzebny jest nam zawodnik na typowego DM-a i takiego otrzymaliśmy. Do tego z naszym szczęściem do kontuzji to wychowanek Romy skumplowałby się szybko z Zebiną i Camorem a po co ma się zadawać z boiskowymi bandytamiKaski pisze:Nie mam więcej argumentów![]()
niech wam będzie, wygraliście![]()
chociaż przyznaje, że żal mi było na początku, ale to dawno, bo chciałem żeby u nas grał...
ale teraz mi to przeszło i dobrze, że mamy Melo bo w moim mniemaniu jest lepszy!
"Kaski - oszukali Cię na jutubie, bywa. Jakoś z Romą nigdy Juve nie było po drodze. Sensiego i Agnielliego na tym łez padole już nie ma, ale nie sądzę, że wiele się w tej kwestii zmieni."
10 - już ja ich dorwę
a na serio to poważnie mówię, że takie coś miało miejsce i postaram odszukać ten filmik :mać:
Mogło mieć coś takiego miejsce w sumie. W zeszłym roku kiedy były zakazy stadionowe na wyjazd dla kibiców Romy, to nasi pamiętam, że pomogli załatwić bilety dla szefów ultrasów Rzymian czy coś w ten deseń. Aczkolwiek nasz klub w Rzymie nie jest zbytnio lubiany i z wzajemnością. Gesty Tottiego przy pamiętnym 4:0 w pupę czy podwędzenie im Capello, Emersona i Zebiny (słynne krzyże w Rzymie podczas spotkań z nami) raczej nie ociepliły relacji 
Ale to koniec offtopa z mojej strony.
Ale to koniec offtopa z mojej strony.
#injacekwetrust
Kupiony został za 20 mln. ale funtów, a nie euromaciek_88 pisze:Skąd masz 23? Dotąd czytałem o kwocie 18-20 milionów euro. Ciekaw jestem po prostu.
No i stało się. Alberto Aquilani przeszedł testy medyczne (nie wiem jak my się to udało, ale nieważne) i podpisał 5-letni kontrakt.
Cieszę się, że zarząd bardzo szybko odpowiedział na transfer Alonso. Szkoda tylko, że za ogromne pieniądze pozyskaliśmy kontuzjowanego gracza, który ostatni mecz rozegrał 11 marca, nie przepracował okresu przygotowawczego, a do gry wróci za 4-8 tygodni. Jeśli się szybko zaaklimatyzuje to świetnie, jeśli nie, to kolejne tygodnie, jeśli nie miesiące z transferu Alberto nie będzie pożytku.
Obecnie nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć - powodzenia Alberto!
Cieszę się, że zarząd bardzo szybko odpowiedział na transfer Alonso. Szkoda tylko, że za ogromne pieniądze pozyskaliśmy kontuzjowanego gracza, który ostatni mecz rozegrał 11 marca, nie przepracował okresu przygotowawczego, a do gry wróci za 4-8 tygodni. Jeśli się szybko zaaklimatyzuje to świetnie, jeśli nie, to kolejne tygodnie, jeśli nie miesiące z transferu Alberto nie będzie pożytku.
Obecnie nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć - powodzenia Alberto!