Wisła Kraków (zbiorczy)

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%

Liczba głosów: 25

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8595
Kontakt:

Re: Wisła Kraków (zbiorczy)

Post autor: cloner »

gilardino pisze:No i na pytanie nie odpowiesz
Przecież odpisałem, czytać nie potrafisz :roll:
cloner pisze:doskonale wiem, jak długo się jedzie z centrum Bytomia na stadion Ruchu (pociągiem około 30 minut)
Ile km, nie wiem. Wiem jak długo się jedzie.

Może i u was frekwencja się poprawi. Choć szczerze w to wątpię, bo Ty zamiast na meczu, to przed komputerem.
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
gilardino
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: gilardino »

O jak mi pocisnąłeś. Akurat liczba Wisły w Lubinie bardzo dobra a co do mojej osoby to nie zawsze można być na meczu. W piątek z Belchatowem podejrzewam że pojedzie 2 razy więcej osób niż na mecz z Ruchem bo termin idealny. Po za tym proponuje się nie spinać bo waszych meczy C+ nie transmitowało i pikniki jeździły, u nas mają możliwość oglądać w c+.
www.freekick.org - najlepszy manager piłkarski w sieci!
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8595
Kontakt:

Post autor: cloner »

W Orange Sport pokazują wszystko, słabo się postarałeś.
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
gilardino
Rezerwowy
Rezerwowy

Tylko ile osób ma orange sport :)
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher »

chyba duzy procent z ogolnej liczby posiadaczy C+
ObrazekObrazek
"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce :P
:!: LUCA TONI SHOW :!:
Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post autor: Marco Van Basten »

Nie wiem czy było, jak było to przepraszam.

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/new ... 52767,4651
gilardino
Rezerwowy
Rezerwowy

Nie było, bardzo mnie cieszy ta informacja, 3 mln zł w dużej części załatają dziurę budżetową i może obędzie się bez sprzedaży Brożka
Awatar użytkownika
mAstA87
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 6

Post autor: mAstA87 »

Brożka tak nikt nie chce.
Wątpie żeby go kupił Hannover ewentualnie Fulham.
I te jeszcze ''śmieszne'' 2,5 euro :lol:
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post autor: fieldy »

mAstA87 pisze:Brożka tak nikt nie chce.
Wątpie żeby go kupił Hannover ewentualnie Fulham.
Fulham jest już po słowie z Markiem Viduką, więc wątpliwe
Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: No_Name »

No i gitara. Lepiej być gwiazdą w Polskiej lidze niż zapomnianym i rezerwowym kopaczem za granicą. :)
Obrazek
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru »

Długo czekaliśmy, ale w końcu Wisła strzeliła sobie w kolano http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnos ... owym_wisly . Łysy już nie jest dyrektorem sportowym. Nagroda dla Skorży za dobra postawę z Levadią, kowal zawinił, cygana powiesili itd. Szkoda, Bednarz prezentował się, poprzez wyniki, o dwie klasy solidniej od swoich poprzedników. Zastanawiałem się, czy nie napisać, ze się pomyliłem po Levadii i wyjątkowo głowy nie polecą, nikt nie został sprzedany itp. ale tradycyjnie w Wiśle o pewnych sprawach się nie zapomina :lol:. Największy ubaw ma pewnie Jacek Kaźmierski, który miał być pewniakiem do wylotu, a jest dalej przyspawany do stołka.

Już w Wiśle był taki trener, któremu dano kompetencje menadżerskie. Myślę, że teraz będzie podobnie i Skorża nakładając sobie większą odpowiedzialność, przybliża się do końca pracy w Wiśle. Przynajmniej Wisła nie pcha się tym razem w oddawanie wszystkiego jednemu człowiekowi. Będzie podział obowiązków, więc mam nadzieję, że nie skończy się to kryzysem, tylko będzie jak do tej pory. Niesmak jednak zostaje.
Józef Stalin - Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej
Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore »

Różnica między kompetencjami Kasperczaka a Skorży jest olbrzymia - Kasperczak korzystał z propozycji agentów, którzy proponowali mu różny szrot, w Wiśle powstaje w tej chwili siatka scoutów i profesjonalny pion sportowy wyszukujący piłkarzy na dużo większą skalę, niż dotychczas - dymisja Bednarza była niejako tego konsekwencją, bo jeśli pomysł wypali, to miejsca dla Bednarza w klubie zwyczajnie nie będzie - bo i gdzie, skoro negocjować warunki kontraktów i kontrolować sytuację finansową będzie rada nadzorcza, a sprawy stricte sportowe przejmuje do spółki Kleijdinst ze Skorżą?
Jedynym minusem tego rozwiązania jest to, o czym napisałeś - w wypadku gorszych wyników osiąganych przez sprowadzonych graczy do Wisły (nawet zupełnie niezłych) Skorża poleci prędzej, niż poleciałby mając Bednarza nad sobą. Nie da się jednak ukryć, że jeśli pomysł ze scoutingiem i podziałem obowiązków wypali, to korzyści mogą być olbrzymie. Tylko Bednarza żal, bo on akurat spisywał się dotychczas naprawdę dobrze, choć działał w ramach prehistorycznego systemu.
Mądrości nie można przekazać. Wiedza, którą próbuje przekazywać mędrzec, brzmi zawsze jak głupota.
Hermann Hesse
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru »

Takie określenia jak: "siatka scoutów", "profesjonalny pion sportowy wyszukujący piłkarzy" czy ostatni hit z Wielkopolski "komitet transferowy", mnie tylko śmieszą, bo kończy się to na zatrudnieniu pięciu-siedmiu ludzi więcej niż dotychczas, nawiązanie współpracy z nowymi menadżerami i w dalszym ciągu poleganiu na tym co polecają ci ostatni. Marcelo polecony przez menadżera dyrektorowi to nic wielkiego, ale Stilić, polecony przez menadżera skautom, sprawia, że już jedna "siatka" skautów jest w Polsce "legendarna". A co by było gdyby teraz wujek Brzeczek przyjechał najpierw do Poznania z Błaszczykowskim?

Zanim Czerwiec został kierownikiem drużyny, był skautem razem z Manuelem Junco, nie wiadomo z kim jeszcze Wisła współpracowała. Naprawdę nie można było dodać kolejnych osób zostawiając tego samego szefa? Nikt mi nie powie, że jeśli w procesie decyzyjnym jest miejsce dla Edka Kleijdinsta (czy kogo tam ostatecznie zatrudniono), nie znalazłoby się dla Bednarza. Jedyna różnica polega na tym, że teraz Skorża będzie podejmował decyzję konsultując je z Edkiem, a nie Bednarz konsultując je ze Skorżą.

Notabene, Skorża przejął obowiązki człowieka, który go w Wiśle wymyślił i zatrudnił. Ładnie :lol:.
Józef Stalin - Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post autor: Bienias »

paku pisze:No i gitara. Lepiej być gwiazdą w Polskiej lidze niż zapomnianym i rezerwowym kopaczem za granicą. :)
a potem sie dziwisz ze Polska musi dawac paszport zeby u nas grali zawodnicy na miare klasy europejskiej
tata tatą, mama mamą, rozróżniajmy
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho »

Bienias pisze:a potem sie dziwisz ze Polska musi dawac paszport zeby u nas grali zawodnicy na miare klasy europejskiej
Roger dostał a nie prezentuje nawet formy ligowej.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”