PS. Bardzo mi na tym zależy.
Domek nr 10 (temat luźny)
Piosenka z Eurogoli
Witam to mój pierwszy post i od razu mam pytanie. W ostatnich Eurogolach( w pon.). Kiedy Borek się żegnał były pokazane urywki z LM, podobała mi się nutka , ale za chiny tytułu nie znam. Mógłby ktoś mi podać.Z góry dziękuję.
Re: Domek nr 10 (temat luźny)
Od poniedziałku następna żałoba. 
"Kiedy mówię „Polska”, mam przed oczami pszeniczny kłos wyrosły na tej ziemi, znajome boćki, co przycupnęły na przyjaznej mazurskiej chacie…"
- Michał M
- Bawarski Krzyżak
- Reputacja: 168
Kogoś to jeszcze wzrusza? Toż to pojęcie dzięki aktywności "naszego" prezydenta (od siedmiu boleści...) całkowicie się zdeprecjonowało.lisek_chz pisze:Od poniedziałku następna żałoba.
Dobrze, że nie od niedzieli, to przynajmniej hokeja mi nie odwołają.
Swoją drogą, ciekawe jakie będą statystyki śmierci na polskich "drogach" po weekendzie...

- Marco Van Basten
- Gwiazda

- Reputacja: 31
U mnie w domu właśnie rozpoczęła się żałoba, bo nie mam na papierosy 
Michał M pisze:Swoją drogą, ciekawe jakie będą statystyki śmierci na polskich "drogach" po weekendzie...
Śmierć na drogach zalicza się pod statystykę już... żyjemy w takich czasach gdzie im więcej ludzi ginie tym mniejto kogoś obchodzi."Śmierć jednej osoby to tragedia, miliona osób to tylko statystyka" J.Stalin
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
http://img89.imageshack.us/img89/7118/beztytuugsm.jpg
tak w temacie żałoby.
tak w temacie żałoby.
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBa%C5%82oba_narodowa
Tutaj wypisane wszystkie żałoby narodowe. Jak widać przodujemy, tylko Rosjanie mieli więcej. Ale oni wszystkiego mają dużo.
Węgry
Tutaj wypisane wszystkie żałoby narodowe. Jak widać przodujemy, tylko Rosjanie mieli więcej. Ale oni wszystkiego mają dużo.
Węgry

w czwartek zrobiłem go kapitanem w Europa League FF, wiec nic nie strzelił, dziś Suarez 4 razy trafił do siatki 
A mógł strzelić jeszcze przynajmniej dwie, więc może to cię trochę pocieszy, że mu się nie udałofieldy pisze:w czwartek zrobiłem go kapitanem w Europa League FF, wiec nic nie strzelił, dziś Suarez 4 razy trafił do siatki

Od osobistych animozji macie funkcje priv. Chcecie sobie coś przekazać to śmiało. Póki jeszcze możecie.

Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
- czeher
- Nałogowy hazardzista

- Reputacja: 1
co to ku... za akcja

"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce
Po prostu ktoś jest idiotą, nic więcej 
taka akcja, żebyś dał piątakaczeher pisze:co to ku... za akcja![]()
![]()
fajne było też, jak w jednym z ostatnich odcinków 5 serii, co był ten głucho niemy chłopak, wszedł z tym boomboxem - break the powerbartbuks pisze:To było mistrzowskie... Liściki, groźby. Gibson piękny, no i Hugh fantastycznie zagrał sołóweczkę a`la Eddie van Hallen