Jest grono fanów MU ktorzy popieraja kazda decyzje Alexa, nawet jakby kupił Pawełka też by go popieral
Nie no przecież MGiggs z Polski się zna lepiej. Ogląda każdy trening, prowadzi go...
pozniej coś sie czyta o jakieś świetnej serii meczów Fostera ktorej nikt nie widział
GENIALNA interwencja po strzale RVP, GENIALNA interwencja po strzale Jenasa, Świetna interwencja sam na sam z Benitezem(bodaj tak wabił się ten z Birmingham). Owszem popełnił tez babole, ale i ratował nam dupsko. Ja nie potrafię odpowiedzieć jednoznacznie czy to bramkarz godny bluzy z nr.1 w MU, ale pewny jestem, ze jechanie po nim jak po burej suce tak jak ty uskuteczniasz jest kretyństwem. Zapewne kilka lat temu tak jechałeś po Fletchu, wyzywając go od drewień. Całe szczęście ty jesteś zwykłym szarym kibicem z Polski, a Fergie jest menadżerem...
Te dwie cechy wystarczą, bo w takim klubie jak MU to podstawa.
W takim klubie jak MU podstawa to nie puszczac szmat i nie robic z siebie pajaca w bramce co Fosterowi narazie wychodzi. Nie twierdze ze nie mial dobrych interwencji i nie uratowal dupy, ale to samo bylo z Howardem , Barthezem itd itp . MU potrzebuje bramkarza z najwyzszej polki i dopoki Foster nie zacznie prezentowac conajmniej poziomu VDS-a ( w co baaaardzo watpie , ile mu jeszcze dajesz szans red zeby sie oswoil z bramka ? ile jeszcze baboli musi wpuscic ? ) nie mamy o czym dyskutowac .
Odpowiadajmy merytorycznie a nie o dupie marynie, bo pewnie Kamilku widział treningu MU, ja oceniam meczowe fakty. Nawet Gomes czy Robinson potrafia rewelacyjnie obronić co nie czyni nich dobrych bramkarzy. z Birmingham Foster dał popis tragicznej gry na przedpolu, z Arsenalem poza strzał Robina to pokazywał jak naprawde mało potrafi, o wczorajszym meczu wspominać nie będe.
W tamtym sezonie już starał sie kiwać z Saha i kims ze spursów ale wtedy miał farta... co zrobił przy golu dla Sunderlandu? można by wymieniać. Przypomne ze Robinson mu kiedys strzelił identycznego gola jak Kolumbijczyk Kuszczakowi.
Taibiemu wystarczył 1 babol po 1 swietnym meczu z Liverpoolem, Howard to przy Fostrze inna liga bramkarska, sobie nie umiem przypomnieć żeby Tim przez cała kariere na OT zrobił tyle zenujących błędów co Foster za pare miesiecy, ale widze ze Foster może tragicznie kierowac obrona,osmieszac sie na przedpolu ale obroni strzał na refleks i gitara.
ps. niech mi ktoś wyjasni genialna obrone przy strzale jenasa... widziałem ten strzał ze 20 razy i każdy normalny bramakarz by to obronił... strzał Robina czy Beniteza to było cos.. ale to? Bez jaj
If I had to choose between dribbling past 5 players and scoring from 40 yards at Anfield or shagging Miss World,it’d be a hard choice. Thankfully, I’ve done both.
Nie wiem czy z Bena coś wyrośnie, ale póki co nie ma za dużo innych opcji. Ferguson już się nauczył, że nie można tasować bramkarzami, postawił na Bena i musimy teraz to przetrzymać. Parę lat temu uważałem ze Howard jest za dla nas za słaby, a teraz uważam go za bardzo pewnego bramkarza, który bez problemu mógłby bronić w zespole klasy MU. Co będzie z Benem? Przyznam, że z niecierpliwością czekam na powrót VdS, bo następnym razem takie zagrywki jak wczoraj mogą nas kosztować punkty.
p . MU potrzebuje bramkarza z najwyzszej polki i dopoki Foster nie zacznie prezentowac conajmniej poziomu VDS-a ( w co baaaardzo watpie , ile mu jeszcze dajesz szans red zeby sie oswoil z bramka ? ile jeszcze baboli musi wpuscic ? ) nie mamy o czym dyskutowac .
A umiesz czytać?
Napisałem, że nie potrafię odpowiedzieć na pytanie czy Foster to bramkarz na miarę MU. Nie twierdzę, że tak bo ślepy nie jestem, tylko go jeszcze nie skreślam. I tylko oto mi chodzi, by nie jechać po gościu jak po burej suce jak to uskutecznia MGiggs. Wszystko.
John Travolta pisze: Parę lat temu uważałem ze Howard jest za dla nas za słaby, a teraz uważam go za bardzo pewnego bramkarza, który bez problemu mógłby bronić w zespole klasy MU.
W Evertonie zdecydowanie dojrzał jako bramkarz, my jednak nie jesteśmy takim klubem jak Everton. Nie ta klasa. U nas bramkarz powinien wchodzić już doświadczony i na najwyższym poziomie. Howard u nas tego nie prezentował, także nie powiedziałbym, że się pomyliłeś te kilka lat temu.
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Nie wypowiadałem się wcześniej na temat Fostera, gdyż bazowałem tylko na "Match of the day". Wygodnie usiadłem i obejrzałem mecz z City. Powiem jedno - Foster może jak się ogra to osiągnie poziom, który powala stawać między słupkami takiego zespołu. Niestety prawdą jest to, że w ostatnim dziesięcioleciu tylko Peter i Edwin potrafili sprostać zadaniu. Niestety, dla ich następców, poprzeczka została zawieszona wysoko. Trzeba się pogodzić, bo tak jak w Realu i Juve, na każdego będzie się patrzeć przez pryzmat odpowiednio Casillasa i Buffona, tak tu teraz każdego będzie się porównywać do Schmiechela i van der Sara.
Foster zawalił we wczorajszym meczu dwie bramki. Błędy w jego wykonaniu są normą. Z drugiej strony jeżeli on popełniał błędy także podczas przedsezonowych sparingów, to należy odpowiedzieć sobie na jedno pytanie. Czy to Kuszczak jest w jeszcze gorszej formie, czy SAF po prostu bezmyślnie faworyzuje Fostera? Nie mi to oceniać, ale logicznie rzecz biorąc myślę, że może Kuszczak wskoczy wreszcie do składu?
Podobało mi się jak po błędzie przy pierwszej bramce dla City realizator Sky pokazał siedzącego wraz z synem na trybunach Edwina...
Jak dla mnie mógł stracić pewność siebie. Zagrał wtedy żałośnie i wygląda na to, że po dzień dzisiejszy nie pozbierał się.
Dzisiaj fajny mecz się zapowiada. Mam nadzieję, że od pierwszych minut zobaczymy Gibsona i Welbecka, a po przerwie może i Eikrema. Szkoda, że James jest na MŚ u-20, bo pewnie dostałby również szane.
Przeciętny mecz w naszym wykonaniu z błyskiem geniuszu Welbecka. Cieszy to, że poradziliśmy sobie z trudną sytuacją. Znowu niezbyt dobry występ Carricka, który tylko utwierdza mnie w moich wcześniejszych obawach. Lepszy był Gibson, który ogólnie rozegrał kolejny raz całkiem dobre zawody. Najlepsi chyba środkowi obrońcy.
Abstrahując już od tego obrazka, to - trzymając się trochę konwencji przyjętej przez naszych tutejszych katalończyków - czy znacie jakiegoś obrońcę z lepsza techniką niż Pat ?
Wczoraj nasze rezerwy wygrały z Sunderlandem 4:0, po dwie bramki strzelili Eikrem i King. Kiedyś na tym forum spierałem się z jakimś użytkownikiem że z Magnusa mogą byc jeszcze ludzie, chłopak rozwija sie powoli ale widac że robi postępy. Powołanie na CC, coraz ważniejsza rola w rezerwach, chyba tu osoba Ole ma taki wpływ bo przecież on sam go polecił 3 lata temu Oby tak dalej a będziemy mieli drugiego Beckhama
Jak by ktoś nie wiedział to nasz zawodnik Adem Ljajić wczoraj strzelił honorową bramke dla Partizana w meczu LE