Szanse, w sensie nie wieszania psow, zanim jeszcze jego pilkarze wybiegli na boisko... chociaz predzej czy pzoniej bedzie to i tak nieuniknione.
Nie wiem czemu niekotrych smiesza te powolania (przecieki), on ma dobry tok rozumowania i tylko w takim diabelskim pomysle ma szanse (oby nie). Majac na uwadze pojawiajace sie oskarzenia bylych jego graczy czy apel Kowalczyka do pilkarzy. Wezmie tych, ktorzy tak jak on - beda mieli wiele do wygrania i pokazania sie, i bedzie to dla nich jak dla Majewskiego jedyna taka okazja.... chociaz neizbadane...
po mojemu nie powola takiego Blaszczykowskiego, bo ten i tak bedzie mial miejsce w kadrze predzej czy pozniej, a aktualnie nie jest w zbyt dobrej formie i watpliwe jest aby "oddal zdrowie" dla glowy trenera
Jezeli juz odbywamy jakams retrospekcje moich postow, to nalezy wspomniec, iz bylem przeciwny... zwolnieniu Leo

Po mojemu mial sie skompromitowac do konca, tak jak pisalem, zreszta w tej sprawie moj glos pokrywa sie z tym co wygaduje Boniek
Ale widze ze niektorzy stosuja skroty myslowe... przeciwnik Leo = oredownik Stefana

A ogolnie tymczasowy trener jako funkcja - [']
Przynajmniej nic nie spier.... aczkowielk jak kiedys pisalem... on ma ta to najwieksze szanse sprosrod wsyztskich aby dogonic niedoscignietego Loe