Najbardziej emocjonujący mecz

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians »

Dla mnie njebardzie emocjonujacy mecz to:
Korea - Turcja 3-2 (MS 2002)
Holandia - Czechy 2-3 (ME 2004)
Anglia - Portugalia 2-2 (ME 2004)
A takze mecz, ktorego nigdy nie zapomne Real - Valencia 3-0 (LM 2000 final)
Obrazek
Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: paszkwil »

na pierwsza mysl mi padl mecz Chelsa - Barcelona...z tej LM...
Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: bobi »

Najbardziej emocjonujace mecze wedlug mnie to:
1.Czechy - Holandia 3:2
2.Chelsea - Barcelona 4:2

Tych meczy chyba nigdy nie zapomne.
Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post autor: KUBA »

czechy-holandia 3-2 :cry:
arsenal-manchester united 2-4 :twisted:
mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post autor: mathiasek12 »

barcelona-chelsea 2:4
holandia-czechy-2:3
polska-azerbejdzan 8:0 :lol: :twisted: 8) :D
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc »

Przypomniałem sobie jeszcze mecze:

Francja 2:1 Włochy - finał ME 2000 kiedy Trezeguet pogrążył Italie i miał przejść do Juve, ale byłem zły :roll:

Milan 0 - 0 Juve - finał LM

ManU 2:1 Bayern - finał LM kiedy ManU strzeliło dwie bramki w 90 minucie za sprawą Soalskjera czy jakoś tak - w ogóle co się z nim stało??) i Teddy Sheringham (tez pewnie źle napisałem :D )

Wszystkie mecze Wisły w UEFA przyprawiały mnie o wielkie emocje. Szkoda, że Lazio (które wtedy jeszcze nie przegrało meczu na wyjeździe dopiero z Porto) nas pokonało, ale mecz był bardzo dobry (błąd Jopa pozbawił nas złudzeń :? )
Obrazek

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Awatar użytkownika
woocash
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: woocash »

pamiętam ,że ogromnie przeżywałem mecz Legia -Widzew na Łazienkowskiej w 96 (97?), gdy w ostatnich minutach Legia straciła 3 bramki i tytuł mistrzowski. gówniarz jeszcze wtedy byłem, a mecz leciał z retransmisji, i mama znała wynik......miała nie mówić....."a może jeszcze jedną strzelą....aa może jeszcze jedną....." hehe

następnym meczem, który mną wstrząsnął był finał LM na CAmp Nou Bayern - Man U, pamiętam że jak nigdy do końca wierzyłem, serio! radość była ogromna, zdziwienie że to jakieś słuszne przeczucie również

następnie półfinał EURO 2000 i marnoane przez Holandię seriami karne, zły byłem jak cholera :evil:

mecz z EURO w Portugalii Czechy - Holandia, tu przebolałem porażkę 'pomarańczowych", ale właściwie to byłem bezstronny, tak mi się podobała gra Czechów na tym turnieju

no i może na koniec tegoroczny mecz Chelsea - Barcelona, znowu spać nie mogłem tak wk***ny byłem

jak tak patrzę, to się dziwnie składa, że po emocjonujących meczach zwykle byłem zły, hehe
Visca el Barca
Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post autor: DORIAN »

WC 1998-Argentyna-Holandia:
przezylem koszmar ogladajac ten mecz,wszystko bylo dobrze do momentu kiedy Ortega nie opamietal sie i uderzyl glowa Van der Sara i wszystko sie zawalilo :cry: a mialo byc wtedy tak pieknie,Batistuta mogl zdobyc korone krola :(
Sangue e oro č la bandiera
che noi porteremo per l'Italia intera
Sangue e oro č la bandiera
siamo gli ultras e la Roma siamo noi
Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: snake »

1/2 finalu na Mundialu Francja 98. Mecz Brazylia-Holandia ktory zakonczyl sie zwycieztwem Brazyli w zutach karnych. No i oczywiscie Bayern- Manchester w finale champions ligue.
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Scoooby
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Scoooby »

czechy - holandia Euro 2004
Bayern- ManU '99 :wink: :D
Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: nowok »

finał pucharu polski 2004 legia-LECH 1-0 ..... Kolejorz przegrał ale w pierwszym meczu w Poznaniu wygrał 2-0 i dzieki temu zdobył puchar ..... legia caly czas napierała ale Lech skutecznie sie bronił ... gdy Włodarczyk strzelił z karnego na 1-0 zrobilo sie gorąco, na szczescie nie doszło do dogrywki i Puchar dla LECHA :D
radekutd

Post autor: radekutd »

bayern-manu 1 - 2
manu-real 5-4
Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Txp1986 »

Finał ligi mistrzów Mancheter United - Bayern Monachium 2:1 z 1999 roku, później finał Pucharu Polski rozegranego rok temu w Poznaniu pomiędzy Lechem Poznań i legią warszawą.
Czy wygrywasz, czy nie, ja i tak Kocham Cię, w moim sercu jest Lech, i na dobre i na złe !!!
Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Miko77 »

Czechy vs Holandia (ME 2004)
i
Inter vs Sampdoria (gdy inter przegrywal 2:0 i potrafił strzelic w ostatnich minutach 3 ! bramki )
Obrazek
Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Nurni Flowenol »

:arrow: Barça - Valencia 3:2 | 2001 rok | Hat-trick Rivaldo | Bramka z przerzutki w 90 minucie |

Gdyby był remis, Valencia grałaby w CL. Dzięki fantastycznej bramce Rivo to Barça tam grała. Pamiętam, jak całe Camp Nou się cieszyło, jakby Blaugrana zdobyła mistrzostwo... Tysiące ludzi wtargnęło na stadion... Mimo, że grali w tym spotkaniu słabo (jak i w całym tamtym sezonie), to ta bramka i gra Rivo to była poezja... Pamiętam też, jak się cieszył Gaspart po tej bramce... Nie zmienia to faktu, że go nie lubię :/

Ostatnio ten mecz był na Canal + Sport w ramach 10. lecia tego programu :shock:
O rozległa, ponura, samotna Golgoto, o Fabryko Śmierci! Czemu Żywi byli skazani na twoje progi w samotności, świadomi? Czemu, jeśli nie ma diabła; chyba że diabeł jest naszym Bogiem?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”