Nie jestem zwolennikiem Rafy, ale fakt ze obecnie najciekawsze nazwisko z obecnych. Mimo wszystko jeszcze nie ma oficjalnych wiec moze sie cos jeszcze zmieni.
Liverpool (zbiorczy)
Re: Liverpool (zbiorczy)
Jesli bedzie Benitez to niech wezmie ze soba Torresa. To bylby najwiekszy pozytyw, zobaczyc mine Chlopaczka
Nie jestem zwolennikiem Rafy, ale fakt ze obecnie najciekawsze nazwisko z obecnych. Mimo wszystko jeszcze nie ma oficjalnych wiec moze sie cos jeszcze zmieni.
Przeczuwam, ze to moze byc koniec mocnego Liverpoolu. Do tej pory kazdy chcial ich unikac w pucharach, nie ze wzgledu na kadre, ale wlasnie osobe Beniteza - ktory byl w stanie rozpracowac kazdy zespol. Wiazac jego odejscie, brak duzych srodkow na transfery, brak sensownych kandydatur na jego zastepce + mozliwe odejscia, kiepsko widze LFC w przyszlym sezonie.
- Cris7
- Gwiazda

- Reputacja: 7
Oj nie powiedziałbym. Akurat Javier od momentu przyjścia mocno identyfikował się z Czerwonymi Diabłami.Maciek (interista) pisze:3 ze nie jest jakos emocjonalnie zwiazany z angielskim klubem.
Klinsmann na Anfield? O tak! Jestem za.
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
- Akarin
- Bundesliga ToNi Liga
- Reputacja: 45
Klinsmann akurat z tego co wiem nie ma zamiaru przez najbliższy sezon albo i dwa nigdzie pracować. Obecnie robi za eksperta dla niemieckiej telewizji podczas MŚ.
Luca Toni \o/
- grzegorzfcb
- Gwiazda

- Reputacja: 174
Bez przesady. Mocny pucharowy Liverpool umarł rok temu. Przed smiercią zdążył Real odprawićcru pisze:Przeczuwam, ze to moze byc koniec mocnego Liverpoolu. Do tej pory kazdy chcial ich unikac w pucharach, nie ze wzgledu na kadre, ale wlasnie osobe Beniteza - ktory byl w stanie rozpracowac kazdy zespol. Wiazac jego odejscie, brak duzych srodkow na transfery, brak sensownych kandydatur na jego zastepce + mozliwe odejscia, kiepsko widze LFC w przyszlym sezonie.
Messi jada przy stole oddzielonym od reszty świata - Jorge Valdano
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów - Vysogota z Corvo
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów - Vysogota z Corvo
Akarin, obyś miał rację. 
W ramach ciekawostki: 10-ego czerwca odbędzie się prezentacja nowych koszulek wyjazdowych. Póki co wiadomo, że herb będzie wyglądał inaczej niż zwykle. Będzie cały czerwony.
Są oczywiście przecieki i niewykluczone, że tak będzie wyglądała nowa koszulka:

W ramach ciekawostki: 10-ego czerwca odbędzie się prezentacja nowych koszulek wyjazdowych. Póki co wiadomo, że herb będzie wyglądał inaczej niż zwykle. Będzie cały czerwony.
Są oczywiście przecieki i niewykluczone, że tak będzie wyglądała nowa koszulka:

Setki kibiców Liverpoolu zebrały się pod stadionem, aby protestować przeciwko właścicielom klubu. Kibiców, którzy m.in. podpalili amerykańską flagę, uspokajać musiała policja.
Kilka zdjęć:

Ja im się nie dziwię. Amerykanie to przekleństwo tego klubu.
Poza tym Benitez podobno otrzymał odprawę dwukrotnie wyższą niż podają media. Czyli nie 3, a 6 milionów funtów.
Na deser kolejne zdjęcia:
Kadencja Rafy, cz. 1
...i druga, mniej przyjemna część:
Kadencja Rafy, cz. 2
Łezka się w oku kręci, szczególnie gdy ogląda się pierwszą część. Hiszpanowi można wiele zarzucić, ale jednak wiele wspaniałych przeżyć dostarczył wszystkim kibicom Liverpoolu, za co jestem mu niezmiernie wdzięczny. Nie pozostaje nic innego jak podziękować i życzyć kolejnych sukcesów.
Kilka zdjęć:

Ja im się nie dziwię. Amerykanie to przekleństwo tego klubu.
Poza tym Benitez podobno otrzymał odprawę dwukrotnie wyższą niż podają media. Czyli nie 3, a 6 milionów funtów.
Na deser kolejne zdjęcia:
Kadencja Rafy, cz. 1
...i druga, mniej przyjemna część:
Kadencja Rafy, cz. 2
Łezka się w oku kręci, szczególnie gdy ogląda się pierwszą część. Hiszpanowi można wiele zarzucić, ale jednak wiele wspaniałych przeżyć dostarczył wszystkim kibicom Liverpoolu, za co jestem mu niezmiernie wdzięczny. Nie pozostaje nic innego jak podziękować i życzyć kolejnych sukcesów.
Guillem Balague zaproponował na swojej stronie, by trenerem Liverpoolu został Quique Sanchez Flores. Szkoleniowa myśl Hiszpana jest mi zupełnie obca, więc byłbym wdzięczny, jakby jakiś kibic ligi hiszpańskiej przedstawił w kilku zdaniach trenera Atletico.
Czytałem że wielu ludzi widziało by na stanowisku manager ponownie Kenny Dalglish'a 
Oczywiście, że wiele osób chce powrotu Kenny'ego. Wśród nich są m.in. Phil Thompson, Alan Hansen, Bruce Grobbelaar czy Jamie Redknapp. Mi ta opcja również niezwykle przypadła do gustu.
Z tego co wyczytałem w The Guardian on piastuje stanowisko ambasadora klubu i ma pomóc w znalezieniu następcy Beniteza dużo mówi się o Hodgson'ie. Ma swoją wizję gry i z zawodnikami jakich ma Liverpool mógłby ją jeszcze rozwinąć bardziej i końcowy efekt mógłby by być bardzo ciekawy. Raczej na mały budżet transferowy by nie narzekał bo w Fulham chyba praktycznie go nie miał albo miał jakąś małą sumkę. Krótko mówiąc Roy jest moim faworytem, mówi się też o O'Niell'u ale jego AV skończyła wyżej niż LFC i w dodatku dostanie jakieś środki transferowe więc chyba dalej będzie prowadził swój projekt.
Guardian podaje, że najbardziej prawdopodobną opcją do zastąpienia Rafy jest Roy Hodgson. 63-letni Anglik, któremu za rok kończy się kontrakt z Fulham, ma w umowie klauzulę pozwalającą mu odejść za 2,5 mln funtów.
Pojawiły się także wątpliwości odnośnie transferu Jovanovicia, który podobno wybrał Liverpool głównie ze względu na możliwość pracy z Rafą.
E: Widzę, że o Hodgsonie napisał także Kajo.
Pojawiły się także wątpliwości odnośnie transferu Jovanovicia, który podobno wybrał Liverpool głównie ze względu na możliwość pracy z Rafą.
E: Widzę, że o Hodgsonie napisał także Kajo.
Ostatnio zmieniony 05 cze 2010, 14:40 przez Daaaamian, łącznie zmieniany 1 raz.
A ty chciałbyś, aby trafił na Anfield ?Daaaamian pisze:Pojawiły się także wątpliwości odnośnie transferu Jovanovicia, który podobno wybrał Liverpool głównie ze względu na możliwość pracy z Rafą.
Chciałbym. Nie mam pojęcia jak gra Serb, ale wzmocnienia w przedniej formacji są niezbędne. Na spektakularne transfery nie ma co liczyć, bo budżet transferowy jest niewzykle ograniczony, więc darmowy Jovanović wydaje się naprawdę niezłą opcją. Lepszą niż N'Gog.
- Magnum
- Moderator

- Reputacja: 2316
- Kontakt:
http://soccernet.espn.go.com/news/story ... nd&cc=5901The race for the newly vacant Liverpool manager's job is hotting up as Sven-Goran Eriksson threw his hat into the ring and former winger John Barnes gave his backing to Kenny Dalglish - if the Anfield legend wants to reprise his old role.
Eriksson told the Sun: "I have been a Liverpool fan all of my life. I never mentioned it when I was in charge of England because I didn't think it was fair. I was shocked when I discovered Rafa Benitez had left. Would I want to be the manager of Liverpool? It is every manager's dream to manage Liverpool.''
caly art