Pomoc w lekcjach
Re: Pomoc w lekcjach
A możesz coś więcej napisać? Co ma być w tej pracy, ile stron, jakie podejście?
Dirty mind
- bartbuks
- Administrator

- Reputacja: 30
Ale to ma być typowa praca oparta na biznes planie i charakterystyce, czy jakieś bzdetne dywagacje?Shlubb pisze:Mam taką sprawę. Otóż na poniedziałek muszę z ekonomiki napisać pracę pt " Moje przyszłe przedsiębiorstwo". Szukam na necie ale nic tam nie ma. Nie wiem jak zacząć dlatego proszę o pomoc. Może ktoś ma wzór czegoś podobnego ?

-
Shlubb
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
Mają być tam takie rzeczy:venomiq pisze:A możesz coś więcej napisać? Co ma być w tej pracy, ile stron, jakie podejście?
1. Czym się będzie zajmowało przedsiębiorstwo(uzasadnić)
2. Forma prawno - organizacyjna (uzasadnić)
3. Jaka będzie produkcjafirmy i rynek - kogo będzie obsługiwać
4. Co jest potrzebne do otwarcia ( koszty).
5. Z kim nawiążesz współpracę ( kontrakt, inna intergacja)
6. Spodziewane zyski
- spyrczak
- Lider Drużyny

- Reputacja: 0
- Kontakt:
Witam, Panowie/Panie potrzebuję Waszej pomocy!
otóż wybrałem sobie temat pracy licencjackiej "Logistyka z wykorzystaniem nawigacji GPS" no i o ile na pierwszy rozdział teoretyczny o logistyce tudzież transporcie i nawigacjach GPS coś znalazłem to już na ten drugi "badawczy" gorzej
i tutaj moje pytanie czy ktoś ma styczność albo Wasi znajomi z jakąś firmą kurierską (dhl, tnt, ups itp.) żeby pochytać jakieś materiały na temat właśnie wykorzystania w takiej firmie nawigacji GPS. Na prawdę jestem już szczerze mówiąc zdesperowany bo stoję z pracą w miejscu
już nawet się zastanawiam czy by nie zmienić tematu ;> może ktoś pisał z Was pracę z tematu związanego z logistyką i transportem? byłoby mi łatwiej pisać gdybym miał jakiś punkt odniesienia. Dziękuję!
- Cris7
- Gwiazda

- Reputacja: 7
Nie możesz po prostu przejść się do pierwszej lepszej tego typu firmy i poprosić o rozmowę? Nie sądzę, aby robili wielkie problemy.
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Witam, co prawda matura juz dawno za mna, ale poproszono mnie o zrobienie konpektu i napisanie pracy na mature ustna. Generalnie jak bedzie trza, to zrobie to sam, ale moze ktos mial podobny temat: "Obrzędy i obyczaje w literaturze - omów sposoby ich przedstawienia i funkcje w wybranych
utworach".
Nie mam ochoty na poswiecanie czasu szukajac liteteratury podmiotu i przedmiotu, etc.
W gre wchodzi zaspokojenie seksualne mojego brata.
Glownie rozchodzi sie o konspekt, bo on ma byc na juz.
utworach".
Nie mam ochoty na poswiecanie czasu szukajac liteteratury podmiotu i przedmiotu, etc.
W gre wchodzi zaspokojenie seksualne mojego brata.
Glownie rozchodzi sie o konspekt, bo on ma byc na juz.
Podbijam. Chyba nie chcecie abym zamiast grac w haxa, musial poswiecac czas na prezentacje? 
Właśnie chcemy. 
Matura na początku maja chyba jest, a wy dopiero zaczynacie pisać pracę maturalną? 
Ja swoja zaczalem pisac w sobote, kiedy mature ustna mialem w poniedzialek ;] takze i tak wczesnie sie zbieraja nawet
za kasę to wszystko sie zrobiarek_ahig pisze:Podbijam. Chyba nie chcecie abym zamiast grac w haxa, musial poswiecac czas na prezentacje?

To zależy co masz na myśli mówiąc "pisac pracę". Ja to co miałem powiedziec czarno na białym napisałem i wydrukowałem sobie dzień przed maturą, ale sam zbierałem materiały, czytałem książki, wiec mniej więcej wiedziałem co tam chcę powiedziec, tylko kwestia była dokładnej kolejności. Zresztą sam temat prezentacji miałem interesujący - "Język propagandy politycznej", więc w sumie to była przyjemnośc.
#injacekwetrust
Ssijcie moja palke. Sam juz napisalem i konspekt, i cala prezentacje, bo to ma byc juz na jutro. 
I widze, ze nieprawda powtorzona raz zyje wlasnym zyciem. Ja mam juz dawnooo mature za soba. Napisalem, dla kogo mialo to byc w swoim pierwszym poscie.
I widze, ze nieprawda powtorzona raz zyje wlasnym zyciem. Ja mam juz dawnooo mature za soba. Napisalem, dla kogo mialo to byc w swoim pierwszym poscie.
Ustna matura z polskiego to pisemnie ile stron? 4?5? I koniec, pisania na jeden porządny wieczórPawel875 pisze:Matura na początku maja chyba jest, a wy dopiero zaczynacie pisać pracę maturalną?
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Pytałem, bo mój brat zabierał się za to stosunkowo dawno