panowie dzis mecz? Ja jutro nie bede dostepny w wieczornych godzinach wiec albo dzis albo w czwartek.FC Barcelona: fejkenq, Bienias, baq
Valencia CF: bartbuks, Lisek, Sammyy
LIGA HAXBALL
- Bienias
- Vamos Blaugrana
- Reputacja: 677
Re: LIGA HAXBALL
tata tatą, mama mamą, rozróżniajmy
- bartbuks
- Administrator

- Reputacja: 30
Bienias jakąś godz temu dałem na PW chłopakom znać, wysłałem im swoje GG, bo też chciałbym dziś ogarnąć ten temat.

Tak jak mówiłem mi obojętne, ja się dostosuję terminem.
- bartbuks
- Administrator

To czekamy na Liska, więc zorientuj się co na to Twoja ekipa. Jak coś to późnym wieczorem (22 - 1), 3vs3, bez sprzętu, ok?Sammyy pisze:Tak jak mówiłem mi obojętne, ja się dostosuję terminem.

Drużyna Barcelony B - La Masia jest gotowa na mecz z Realem Madryt zgodnie jak klopx wcześniej napisał max do godz 0:00 więc ogarnijta się i jedziemy 

Znając go to i tak w trakcie meczu wyjdzie bo zadzwoni telefon, wpadnie dziewczyna, kumpel z wódką czy coś w ten deseńbartbuks pisze:To czekamy na Liska
- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2404
- Kontakt:
Wstępnie mogę grać, pewnie o tej porze uczyć się nie będę, ale to nie zależy tylko ode mnie, bo jak siostra nie będzie jeszcze spać, to nie pogramy (lagi).ddemon pisze:Drużyna Barcelony B - La Masia jest gotowa na mecz z Realem Madryt zgodnie jak klopx wcześniej napisał max do godz 0:00 więc ogarnijta się i jedziemy
Ja dzisiaj mogę dopiero tak o 22.30, bo wcześniej mam koło do 21.00
"I Play For The Name On The Front Of My Jersey, Not The Back"
U kaczego chyba nigdy nie ma lagów o każdej godzinie więc wszystko zależy od Waszego zorganizowania bo my jesteśmy zwarci i gotowiRealFan pisze:Wstępnie mogę grać, pewnie o tej porze uczyć się nie będę, ale to nie zależy tylko ode mnie, bo jak siostra nie będzie jeszcze spać, to nie pogramy (lagi).ddemon pisze:Drużyna Barcelony B - La Masia jest gotowa na mecz z Realem Madryt zgodnie jak klopx wcześniej napisał max do godz 0:00 więc ogarnijta się i jedziemy

- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2404
- Kontakt:
Jak w drugim pokoju będą mi rozmawiać przez skypa to i u kaczego będą monster lagi. O to mi chodzi.
- bartbuks
- Administrator

Bienias ustaliłem z chłopakami, że nam 23:15 pasuje. Czekam na wasz ruch. Oczywiście delikatnie możemy przesunąć, ale nie przesadzajcie 

ja z niedzieli na poniedziałek nie spałem w ogóle. Kimnąłem się wczoraj o 18 a wstałem dzisiaj o 1 w nocy ... obudził mnie dźwięk potłuczonego szkła (brat chlał na chacie). Oglądałem 'Londyńczyków' do 6 rano i poszedłem do szkoly.
W szkole o 13 biłem się z kumplem z klasy i wyjebał mi bark. Pogotowie po mnie przyjechało o 16 wpadłem na chate, zamówiłem se kabab z pizzeri, dałem gościowi 6 pln napiwku bo jest spoko i zawsze przywozi mi z kalli.
Teraz oglądam ostatni odcinek Londyńczyków, i mam jeden warunek
Albo gramy teraz albo ide spać bo już mam za dużo tego na głowie
W szkole o 13 biłem się z kumplem z klasy i wyjebał mi bark. Pogotowie po mnie przyjechało o 16 wpadłem na chate, zamówiłem se kabab z pizzeri, dałem gościowi 6 pln napiwku bo jest spoko i zawsze przywozi mi z kalli.
Teraz oglądam ostatni odcinek Londyńczyków, i mam jeden warunek
Albo gramy teraz albo ide spać bo już mam za dużo tego na głowie
wow
fajnie fajnie ale kaczy juz nie podkrecaj sie na tych plebiscytach o najbarwniejsza postac roku bo mozna bylo napisac ze gramy bo cie pozniej nie ma
jct ja moge grac
- Dr.Football1
- I Don't Need No Doctor

- Reputacja: 1668
- Kontakt:
- bartbuks
- Administrator

kaczy Twój wstęp mnie rozjebał. W związku z tym proponuję, aby VCF i FCB wystąpiły dziś w czarnych opaskach na znak wsparcia dla kaczego!