El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF
Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF
Kurcze, przed chwilą Ronaldo kapitalnie w słupek, a minutę później Albiol zrobił coś, co tylko on wie i chyba pozamiatane. Dawać Ozila na boicho.

Jak dobrze, że go sprzedaliśmy. Teraz Stankievicius jest o klasę lepszy od tej cipki. 
WP
E tam, co to za przekleństwo..
WP
E tam, co to za przekleństwo..
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2011, 23:25 przez Lisek, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kiedy mówię „Polska”, mam przed oczami pszeniczny kłos wyrosły na tej ziemi, znajome boćki, co przycupnęły na przyjaznej mazurskiej chacie…"
- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2405
- Kontakt:
Ja pierdole jaki ten Albiol jest drewniany. Co on w ogóle zrobił? ['] ['] [']
lisek_chz pisze:Jak dobrze, że go sprzedaliśmy. Teraz Stankievicius jest o klasę lepszy od tej cipki.
Ja go chętnie przygarnę z powrotem
-
Shlubb
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
Albiol no Matko Boska 
Stream właśnie teraz padł... co on kuźwa zrobił? 
Ironizowałem oczywiście
Ale zjebał teraz niemiłosiernie. Chociaż jakby nie sfaulował to i tak byłby gol.
Ale zjebał teraz niemiłosiernie. Chociaż jakby nie sfaulował to i tak byłby gol.
"Kiedy mówię „Polska”, mam przed oczami pszeniczny kłos wyrosły na tej ziemi, znajome boćki, co przycupnęły na przyjaznej mazurskiej chacie…"
Ja kibicuje Barcelonie, bo Real zbyt wiele krzywd mi wyrzadzil w 98 roku i 67 minucie. Bylem wtedy dzieckiem, wiec pamietam to po stokroc mocniej.
PS Laser mode on.
PS Laser mode on.
Zgubił piłke, dał się okręcić jak dzieciak, a potem faulował Villę wychodzącego sam na sam i sprowokował karniaka oraz otrzymał czerwo.Sergek pisze:Stream właśnie teraz padł... co on kuźwa zrobił?

- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
Ja wypielęgnowałem w sobie szczerą i niezmąconą niechęć do Realu, a Barcę zawsze lubiłem, ale dziś Real fajnie pociska, grają szybko agresywnie i fajnie ograniczają Barcelonę widać niestety mi się to podobaPawel875 pisze:Myślę, że to normalne. Raczej większość poza fanami Barcelony jest w tym meczu za Realem, ale to tylko moje przypuszczenieSwoją drogą podczas spotkania zauważyłem, że dobrze życzę RealowiTo się jakoś leczy?
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
Eksperyment z Pepe w środku boiska w połowie się powiódł 
Przynajmniej bukmacherzy dobrze płacili za czerwoną Realu w tym meczu.
To już chyba tradycja, że ktoś wylatuje w meczu z Barcą.
To już chyba tradycja, że ktoś wylatuje w meczu z Barcą.
Kurde, nie przesadzajcie. Sympatia do Realu, zwlaszcza z perspektywy kibica Juve?
W sumie szkoda, ze Albiol dostal czerwo bo moze cos jeszcze by podarowal Barcelonie