Ja tam przez miłości potrafiłem się głównie wykolejać, ale to już osobny tematbartbuks pisze:Na razie postanowiłem sobie trochę poimprezować, bo człowiek nie wie kiedy znów się zakocha i wróci na właściwe tory...
Domek nr 10 (temat luźny)
- Salas11
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1799
- Kibicuję: Internazionale Serie A
Re: Domek nr 10 (temat luźny)
- Danielinho90
- Rezerwowy

- Reputacja: 0
Nic ja ide juz spac. Ciesze sie, ze tutaj wrocilem. ciekawe kto pisze ze starej gwardii ;d dobranoc 
- bartbuks
- Administrator

- Reputacja: 30
W sumie to ja tez się cieszę. Teraz tylko trochę popracować nad kondycją i sylwetką i będzie git. Zdrówko sbQsbQ pisze:Cieszę się, że ktoś tutaj waży 69 kg i nie ma nastu lat, tylko więcej ja od wielu lat ważę 70 i nic wyżej, nic niżej
PS
Co u Cześka?

fieldy ? 
A ja od października zrzuciłem już 15kg nadwagi i się cieszęsbQ pisze:ja od wielu lat ważę 70 i nic wyżej, nic niżej
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Czyżbyś typował siebie
Bo w sumie na myśl to mi jeszcze Yukasz przychodzi
Bo w sumie na myśl to mi jeszcze Yukasz przychodzi
Zdesperowany, w trosce o dobro Narodu Polskiego, musze prosic o pomoc forumowiczow. Czy uwazacie, ze osoba ktora nie zna wzoru na pole prostokata, musi byc wybitnie ulomna, tepa?
Całkowicie że nie zna czy po protu zapomniała/pomyliła się z rozpędu ?
W sumie to dość dziwne, ale imo trochę słabe jest ocenianie kogoś tylko po czymś takim. Żeby kogoś ocenić to jednak trzeba lepiej poznać, taka błahostka to za mało.
W sumie to dość dziwne, ale imo trochę słabe jest ocenianie kogoś tylko po czymś takim. Żeby kogoś ocenić to jednak trzeba lepiej poznać, taka błahostka to za mało.
Może też mieć 7 lat. Chociaż w sumie matematyk też ze mnie lichyarek_ahig pisze:Zdesperowany, w trosce o dobro Narodu Polskiego, musze prosic o pomoc forumowiczow. Czy uwazacie, ze osoba ktora nie zna wzoru na pole prostokata, musi byc wybitnie ulomna, tepa?
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2011, 0:20 przez maciek_88, łącznie zmieniany 1 raz.
#injacekwetrust
Mes que un forum 
Calkowicie nie zna i zdaje w tym roku mature. Zeby uzmyslowic absurd tej sytuacji dodam, ze na pole kwadratu czy trojkata rowniez.
Pragne takze nadmienic, ze owych wzorow nie zna takze wielu uzytkownikow tegoz forum. Mam dowody w postaci zapisow z czata z haxa.

Pragne takze nadmienic, ze owych wzorow nie zna takze wielu uzytkownikow tegoz forum. Mam dowody w postaci zapisow z czata z haxa.
Dodam, że nie jestem jednym z nich.arek_ahig pisze:Calkowicie nie zna i zdaje w tym roku mature. Zeby uzmyslowic absurd tej sytuacji dodam, ze na pole kwadratu czy trojkata rowniez.
Pragne takze nadmienic, ze owych wzorow nie zna takze wielu uzytkownikow tegoz forum. Mam dowody w postaci zapisow z czata z haxa.![]()
Osoba, o której mówi Arek w pierwszym akapicie, to tak jak wspomniał, ma w tym roku maturę, jest kibicem Realu i mieszka nad morzem
Pawel875 pisze:Dodam, że nie jestem jednym z nich.arek_ahig pisze:Calkowicie nie zna i zdaje w tym roku mature. Zeby uzmyslowic absurd tej sytuacji dodam, ze na pole kwadratu czy trojkata rowniez.
Pragne takze nadmienic, ze owych wzorow nie zna takze wielu uzytkownikow tegoz forum. Mam dowody w postaci zapisow z czata z haxa.![]()
Osoba, o której mówi Arek w pierwszym akapicie, to tak jak wspomniał, ma w tym roku maturę, jest kibicem Realu i mieszka nad morzem
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
Ja teraz nawet nie pamiętam, ale średnią skończyłem 8 lat temu. Będąc w średniej i nie wiedzieć elementarnych rzeczy to ręce opadają. Chociaż moja koleżanka na wielkiej mapie Polski kiedyś Sanu szukała, a nadmienić muszę, że przez moje miasto ta rzeka przepływa. 
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Podaj nazwiska (ocenzurowane), bo akurat wtedy na chwilę wyszedłemarek_ahig pisze:Pawel875 pisze:Dodam, że nie jestem jednym z nich.arek_ahig pisze:Calkowicie nie zna i zdaje w tym roku mature. Zeby uzmyslowic absurd tej sytuacji dodam, ze na pole kwadratu czy trojkata rowniez.
Osoba, o której mówi Arek w pierwszym akapicie, to tak jak wspomniał, ma w tym roku maturę, jest kibicem Realu i mieszka nad morzemPrzepraszam bardzo, ale jeszcze dwie inne osoby przyznaly sie, ze tego wzoru nie znaja.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2011, 0:52 przez Pawel875, łącznie zmieniany 2 razy.