El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF
- MaUser_FCI
- Kapitan

- Reputacja: 234
Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF
W przypadku czehera to czasem może być problem z odróżnieniem chłopaka od dziewczynysbQ pisze:Niepokojące jest to, że porównujesz mnie do rudej. Czyżbyś używał w myśl zasady: raz dziewczynka raz chłopaczek..?
Dobrze, że Alves dostał kartkę, jakoś strasznie mnie irytuje gościu z tymi ciągłymi pretensjami...
Sergio B [*]
Busquets czyli ten, który nie udaje. Dobre.
- czeher
- Nałogowy hazardzista

- Reputacja: 1
no wlasnie nie... ogladam ten mecz zniesmaczony, a pewnie takie odczucia by mi towarzyszyly patrzac na CiebiesbQ pisze:Niepokojące jest to, że porównujesz mnie do rudej. Czyżbyś używał w myśl zasady: raz dziewczynka raz chłopaczek..?
A Sergio B na Broadway chyba zamierza pojscsbQ pisze:Nie bój nic, Angel chyba w ostatnich dniach odwiedził Egipt, bo dobrze nurkuje.
ozywilo sie... emocje skoczyly, niekonieczie te zwiazane z pilką

"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce
Biedny ten Busquets. Zawsze po twarzy dostaje. 
- Magnum
- Moderator

- Reputacja: 2316
- Kontakt:
Sergio
DiMaria
Valdes ze swoimi wybiegami
Ogólnie to żenujące widowisko. Tylko widzielismy piękne nurki i rzucanie się na sędziego przez kązdego piłkarza.

nie oceniam gry i umiejętności ale postawę moralnąO widzę, że nie tylko ja po oczach tymi laserami dostaję. Otóż wkurza Cie to, że jest zajebisty, a nie żadne pajacowanie.
jako kibic "niezaangażowany " chcę oglądać mecz a nie aktorstwo i ganianie za sędzią... a sędzia d... ,powinien poprosić kapitanów i powiedzieć:
"każda dyskusja i machanie rękami karana będzie żółtą kartką"
Ja chcę oglądać piłkę a nie gwiazdorstwo.
Póki co to z półfinalistów w piłkę grał tylko ManU - jestem kibicem BM- takze nie moja drużyna
Motto włoskiego trenera:
"Wy mi prezesie nie kupujcie gwiazd, wy mi kupujcie sędziów"
"Wy mi prezesie nie kupujcie gwiazd, wy mi kupujcie sędziów"
Pedro z sytuacji z Arbeloą, Busquets whatever...
Łapanie się za twarz przy byle jakim kontakcie z przeciwnikiem to jakiś kataloński odruch czy co?
- Aker
- Very Important Person
- Reputacja: 1
też póki co się rozczarowuje, jedyne co mi się podoba to podania Messiego, każde IDEALNEMagnum pisze:SergioDiMaria
Valdes ze swoimi wybiegami
Ogólnie to żenujące widowisko. Tylko widzielismy piękne nurki i rzucanie się na sędziego przez kązdego piłkarza.
- grzegorzfcb
- Gwiazda

- Reputacja: 174
Po pierwszych 10 minutach byłem lekko załamany, ale potem quasi spacerowe tempo rozgrywania akcji przez Barcę przynosiło jakie takie efekty. Szkoda tej setki Xaviego i strzału Villi. drugiej strony Real był grożny, gdy stosował ostry pressing ale robił to rzadko. Pewnie to może być dla kibiców w/w klubu dziwne/frustrujące.
Real miał sporo stałych fragmentów gry ale ich nie wykorzystuje i zagrożenie jest bliskie zeru.
Nikt się nie chce pozbawić sznas po pierwszym meczu i wygląda to tak jak wygląda, chociaż moim zdaniem Barca na plus wobec osłabień
Real miał sporo stałych fragmentów gry ale ich nie wykorzystuje i zagrożenie jest bliskie zeru.
Nikt się nie chce pozbawić sznas po pierwszym meczu i wygląda to tak jak wygląda, chociaż moim zdaniem Barca na plus wobec osłabień
Messi jada przy stole oddzielonym od reszty świata - Jorge Valdano
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów - Vysogota z Corvo
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów - Vysogota z Corvo
- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2405
- Kontakt:
Real gra przede wszystkim na zero z tyłu, tak jak pisałem. Brakuje troszkę tej agresji, ale może się karki boją, albo nie chcieli opaść z sił już w przerwie. Nie wiem. Trochę mało sytuacji Real stwarza, za mało jest tych odbiorów. Zobaczymy po przerwie.
Piłkarze Barcelony są nieśmiertelni z tym łapaniem się za ryj bez powodu. [']
Piłkarze Barcelony są nieśmiertelni z tym łapaniem się za ryj bez powodu. [']
Edit:Mad/Bar HT Stats - Shots: 5-5, On target 3-2, Fouls: 6-8, Passes: 124-398, % successful 77%-91%, Dribbles 14-19, % successful 29%-58%
Podobno Pinto dostał czerwo
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2011, 21:47 przez KajoFC, łącznie zmieniany 1 raz.