El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF
Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF
I znowu piątka bordowych pedalow biega za sędzia i żebra o czerwo, i oczywiście sędzia sie łapie na wielkie cierpienia Alvesa. Na drzewo.
wp // fieldy
wp // fieldy
No i cóz. Mourinho znowu nie ukończy meczu z Barcą w 11
Chłodniej patrząc na akcję Pepego mógł dać czerwo. Podobna sytuacja jak rok temu z Ribery'm. Tam również w ferworze walki doszło do ostrego zagrania. Ale jeszcze rewanż - bez Ramosa, bez Pepego, może i Mou zawieszą? W tym przypadku 0-0 to całkiem niezły wynik dla gospodarzy.
Chłodniej patrząc na akcję Pepego mógł dać czerwo. Podobna sytuacja jak rok temu z Ribery'm. Tam również w ferworze walki doszło do ostrego zagrania. Ale jeszcze rewanż - bez Ramosa, bez Pepego, może i Mou zawieszą? W tym przypadku 0-0 to całkiem niezły wynik dla gospodarzy.

no nie przesadzaj ,masz także uprzedzenia .Dał czerwoną po konsultacji .i sedzia pokazal komu kibicuje prywatnie
Motto włoskiego trenera:
"Wy mi prezesie nie kupujcie gwiazd, wy mi kupujcie sędziów"
"Wy mi prezesie nie kupujcie gwiazd, wy mi kupujcie sędziów"
maciek_88 pisze:Dani to jednak twardziel, tak szybko potrafił pokonac cierpienie i ból i wrócic z noszy na murawę.

Brawo panie Stark, jednak byciem kibicem Messiego zobowiazuje.
Zolta to byl max. Nie bylo kompletnie zadnych podstaw do wyrzucenia z boiska Pepe.
Zolta to byl max. Nie bylo kompletnie zadnych podstaw do wyrzucenia z boiska Pepe.
Moim zdaniem tez zasluzona czerwona kartka

- Salas11
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1799
- Kibicuję: Internazionale Serie A
Wiem, ale nie daje się sędziemu pretekstu do pokazania czerwonej kartki w takim meczu. Mou na pewno go na to uczulał, a ten wjeżdża nakładkąred85 pisze:co mu odwaliło? Faul jakie widzimy niemal co mecz, ale rzadko kiedy karą jest czerwień.
O cholera, Pedro nie trzyma się za twarz. 
Cały półfinał [ch**] trafił bo sędzia zgodnie z oczekiwaniami odwalil paranoję, Alvesa za te jego teatry bym za jaja powiesił.
- bartbuks
- Administrator

- Reputacja: 30
Będę twardy - czerwień zasłużona. Możecie sobie dyskutować, ale nikt normalny nie wskakuje w rywala nakładką. Śmiejcie się, że Alves wrócił, ale przy odrobinie pecha złamałby mu nogę.
Tak jak było z Lewandowskim na Euro. Webb go ostrzegł, żeby tak nie łapał napastnika, a ten debil oczywiście położył. 9/10 nie gwizdnęłoby tego, ale brawa dla Webba za konsekwencje.Salas11 pisze:Wiem, ale nie daje się sędziemu pretekstu do pokazania czerwonej kartki w takim meczu. Mou na pewno go na to uczulał, a ten wjeżdża nakładką
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2011, 22:17 przez bartbuks, łącznie zmieniany 1 raz.

Max żółta za tą nakładkę miał nadzieję że przejmie piłkę jeszcze nie było tam żadnej złośliwości czy celowego działania.
Guardiola zmienił taktykęSergek pisze:O cholera, Pedro nie trzyma się za twarz.
A co do AStarka to moim zdaniem jest to tak cholernie trudny mecz do prowadzenia, że reszta arbitrów odetchnęła z ulgą jak usłyszała wybrańca

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
W takim razie co powiecie o faulu Mascherano na Pepe kilka minut wcześniej? Tylko żółta, a może czerwona?
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2867
Czerwona kartka to jakaś kpina, mecz nudny na maxa. Ogólnie to nawet do końca nie wytrwałem, zrobiliśmy sobie grilla pod blokiem do meczu, zjadłem kiełbaski wypiłem piwko i wróciłem na chatę bo tego się oglądać nie da.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Swoją drogą to ciekawe, że za nakładkę była czerwona a za takie s...stwo jak deptanie po nogach (brawo Marcelo, nikt mi nie wmówi, że nie mógł uniknąc nogi Pedro) nie ma żadnych kar.
#injacekwetrust