Wilmore pisze:Zresztą z kim ja chcę dyskutować. Takie same rzeczy, tylko na lewą nogę, możesz znaleźć na pierwszej lepszej kompilacji o nim, np. na stronie oficjalnej Fiołków.
No właśnie nigdzie nie mogę znaleźć tej pierwszej lepszej kompilacji, gdzie będzie robił większość lewą nogą, o prowadzeniu piłki nie wspominając. A ta z oficjalnej strony Violi, tylko potwierdza, że jest prawonożny. Weź naprawdę obejrzyj ten film z Romą. To są akcje tylko i wyłącznie z jednego meczu. Ale rozumiem, że przed tamtym spotkaniem chłopak postanowił, że dzisiaj wszystko będzie robił prawą nogą, bo lewą ma zbyt zajebistą?
Wilmore pisze:Podałeś parę liczb nie mając zielonego pojęcia o tym, jak to ma się do rzeczywistości...

A Ty widząc, że piłkarz 80% rzeczy robi prawą nogą, prowadzi piłkę prawą nogą, rzuty wolne i rożne wykonuje prawą nogą, wślizgi prawą nogą, jest lewonożny. Przebij to...
Wilmore pisze:Uważam jednak, że ktoś, kto pojęcie o piłkarzu buduje na podstawie kompilacji - to już najlepiej świadczy o tej osobie
Oczywiście jestem tego samego zdania. Ja Montolivo znam bardzo dobrze. Od pierwszego meczu w U21, od pierwszych meczów w Violi byłem jego fanem i kiedyś bardzo chciał zobaczyć w Juventusie. I na podstawie tych długotrwałych obserwacji nie można inaczej wywnioskować, jak to, że Riccardo jest PRAWONOŻNY. Ja jestem przekonany, że Ty o tym doskonale wiesz, tylko, uważasz się za zbyt ważną osobę, aby teraz przyznać do błędu.
Wilmore pisze:Lekka manipulacja faktami - dodaj jeszcze, na jakiej pozycji grał w Atalancie w pierwszym sezonie, po którym trafił do zespołu U-21.
Tu się nie będę kłócił, gdyż jak wspominałem nie pamiętam go z Atalanty. Chociaż w przeciwnej sytuacji, Ty byś się dalej kłócił. Tutaj masz ustawienia Atalanty w tamtym czasie z każdego meczu -
http://www.football-lineups.com/footbal ... =242&s=182. Ale o tym mi się nie chce dyskutować, bo nie widziałem.