AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
18%
Antonio Conte
2
12%
Massimiliano Allegri
5
29%
Gian Piero Ventura
4
24%
Fatih Terim
2
12%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów

Liczba głosów: 17

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Łukasz_ »

Chyba dalej poluje na wiedźmy :mrgreen:
Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 188

Post autor: Maciek (interista) »

Jak nie wiecie prawa czy lewa to zrobcie ankiete. :lol:
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel »

Moze mi nie przystoi, ale zesikałem sie ze smiechu. Panowie dzialacie na mnie lepiej niz eliksir młodosci :lol:
Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post autor: (L)oczkerson »

Ej a może Wilmore po prostu nie wie która to lewa a która to prawa noga?
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1295

Post autor: gilardino11 »

Dzisiaj włoskie media rozpisują się o tym że Galliani szykuje ofert za Balotelliego i Kake. Ricky miałby przyjść tylko wtedy gdy znaczącą obniży swoje oczekiwania co do kontraktu ale jak informują media jest chętny do powrotu na stare śmieci. W pomocy natomiast nadal dwie alternatywy obunożny Montolivo :lol: oraz Aquillani. Powoli zaczynamy dochodzić do momentu Mercato gdzie zdecydowanie trzeba zacząć działać i sprowadzić gracza na miarę Milanu.
Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 717

Post autor: mete »

Ja liczę, że Kaka się nie zgodzi na obniżkę. Mam nadzieje, że jego ojciec nadal pilnuje konta. Kaka wczoraj wszedł w tak ważnym meczu to może jednak Mourinho widzi go w swoich planach. Bo chyba nie dawałby mu się żegnać z drużyną w trakcie walki o Superpuchar. Balotelliego bym chciał, ale pod warunkiem, że Cassano nie odejdzie i że Antek lub Robinho na stałe powędrują do gry na ofensywnym pomocniku. Z dwójki włochów wolałbym Montolivo, bo Aquilani jest zbyt często kontuzjowany, ale obawiam się, że pójdziemy łatwą drogą i ściągniemy Aquilaniego, być może Kakę i zapewnimy nadgodziny lekarzom z MilanLab. Jeżeli dotego jeszcze sprzedamy Cassano i wezmiemy SuperMario to się załamię. Alternatyw jest coraz mniej i nie przewiduje niczego ciekawego.

Właśnie wyczytałem, że Kaka niby chce wrócić, ale jego tata musi wyrazić na to zgodę, bo wiąże się to z obniżką pensji. Nie wiem czy to bujda dziennikarzy, czy jest w tym choć trochę prawdy, ale w takim wypadku po raz pierwszy podoba mi się chciwość Bosco Leite seniora.

I jeszcze wygląda na to, że nawet Montolivo możemy nie kupić, bo ponoć Bayern go chce a nie mam wątpliwości, że Fiorentina będzie wolała go tam sprzedać.
Kniaź
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Kniaź »

wiecie co ta ankieta odnośnie nogi Montolivo normalnie zwaliła mnie z nóg :) się uśmiałem :D
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post autor: Łukasz_ »

Ma ktoś zdjęcie tomografii Montolivo ? Nie mogę znaleźć :P Jeżeli jego prawa półkula mózgu jest bardziej rozwinięta od lewej to na nasze nieszczęście jest lewonożny chyba że Wilmore podczas wizyty z Raiola w Londynie zahaczył o Florencję ze skalpelem w ręku. Oznaczać to może tylko jedno, po tej wizycie półkule są takie same co świadczy o tym iż Włoch jest w 100% obunożny nie czując różnicy pomiędzy nogą lewą a prawą :lol:
THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post autor: THEMANIEK »

Az bylem zdziwiony ze tyle stron w jeden dzien sie przewinelo, ale lektura przednia i nie bylo czego zalowac :mrgreen: ankieta genialna i widze ze watek Milanu kroluje w rankingu popularnosci obecnie :afro:
Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 615
Kontakt:

Post autor: 10 »

Wilmore, w przeciwieństwie do wielu userów tego forum lubię Cię. Bo znasz się na piłce i podchodzisz do niej od strony taktycznej, co cenię. Montolivo zaś nie lubię, bo to piłkarz chimeryczny, który robi w majty w ważnych meczach, nie potrafi rozgrywać z rozmachem Pirlo, a miewa przy tym po kilka strat na mecz...

Ale, ale... Monto jest prawonożny! Owszem, radzi sobie z grą lewą nogą bardzo przyzwoicie, bo od młodego bliżej mu było do lewej strony, ale jego naturalną nogą jest prawa! Ludzie tam wklejali karne... Karne gorszą nogą dla zmyłki?! :roll: Wiem, że nie lubisz, jak ktoś wie lepiej od Ciebie, ale nie nazywaj białego czarnym.

PS.
Tak, to jeden z błędów w tej grze.
PS2.
Oczywiście głosuję na odpowiedź ostatnią.
PS3. No zrozumiałbym jeszcze, jakbyście się kłócili o "nożność" Kosowskiego, który rożne bije raz lewą, raz prawą, ale Monto? Wilmore - daj żyć!
Ale, Alex; Alessandro. DEL PIERO!
Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post autor: czarny samael »

Ukryta opcja lewonożna ftw! :D

P.S. Mówiło się coś więcej w ostatnich dniach o panu X? Bo jakoś tak, ciężko to stwierdzić po tym temacie :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1373
Kibicuję: AC Milan

Post autor: MazurXIII »

Cisza (prasa skłania się ku Kace :evil: ).Mam nadzieję,że przed burzą... :roll:
Co raz bardziej martwi mnie co najwyżej średnia forma lewonożnego ( :smile2: ) Taiwo :|
Obrazek
Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2867

Post autor: Rezus »

Jak na razie to Taiwo beznadzieja, ale jest nowy we Włoszech więc trzeba mu dać czas, co by nie było są to na razie tylko mecze towarzyskie.
Mnie cieszy forma Abate, widać powtórki z Antoniniego nie będzie. :)
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 717

Post autor: mete »

Ostatnio prasa najczęściej nas łączy z Balotellim poza oczywiście dwójką włoskich pomocników. Dziś natomiast łączony z nami jest...Crouch :rotfl:
Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore »

Ale, ale... Monto jest prawonożny! Owszem, radzi sobie z grą lewą nogą bardzo przyzwoicie, bo od młodego bliżej mu było do lewej strony, ale jego naturalną nogą jest prawa!
Easy, zacznie się nowy sezon, przyjrzysz się, zobaczymy, jakie będziesz miał zdanie. W przeciwieństwie do większości użytkowników tego forum, którzy są w stanie kobietom tłumaczyć jak boli w okres, w Twój rozsądek akurat wierzę. ;)
I jedna rzecz - naturalną nogą jest ta, którą zawodnik posługuje się naturalnie. Może wytrenować sobie doskonale drugą nogę, ale to nie zmienia faktu, którą nogą się posługuje od zawsze. ;) Ale szkoda czasu na dyskusję.

Crouch to plota, ale Balotelli niestety niezbyt. Mercato tak idealnie, jak mogło się zdawać parę tygodni temu, niestety już nie będzie, trzeba wierzyć, że choć jeden sensowny rozgrywający do nas dołączy. Napastnicy po tym, co pokazuje Cassano, są zbędni, ofensywny pomocnik moim zdaniem również.
Mądrości nie można przekazać. Wiedza, którą próbuje przekazywać mędrzec, brzmi zawsze jak głupota.
Hermann Hesse
ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”