EDIT
To się nacieszyłem Taiwo

Określanie tego zwykłego 4-4-2 mianem 4-2-4 mija się z celem. Tym bardziej, że Conte totalnie powiela system Del Neriego, ustawiając na lewym skrzydle pomocy prawonożnego box to boxaMazurXIII pisze:Juve z tym 4-2-4 może mieć bardzo ciężko - dziura w pomocy jest kolosalna...
Powinniśmy przejść na 4-3-3, bo to ustawienie pasuje najbardziej do naszej obecnej kadry w przeciwieństwie do obecnego dzięki któremu nawet Novara może nas zdominować w środku pola.10 pisze:Określanie tego zwykłego 4-4-2 mianem 4-2-4 mija się z celem. Tym bardziej, że Conte totalnie powiela system Del Neriego, ustawiając na lewym skrzydle pomocy prawonożnego box to boxaMazurXIII pisze:Juve z tym 4-2-4 może mieć bardzo ciężko - dziura w pomocy jest kolosalna......
Ja rozumiem - nie mamy lewego pomocnika (to znaczy nie rozumiem, bo powinniśmy już mieć), i trzeba łatać, ale trzeba łatać z głową - przejść na 4-3-3 z Vidalem i Markizjo obok Pirlo, a Vuciniciem na skrzydle... Cenię Conte za lata jego kapitanowania u Lippiego, ale mam ppewne obawy, że trafił nam się trenerski idiota i będą jaja większe niż w sezonach poprzednich...

A w praktyce z 2 napastnikami, skrzydłowym i box to boxem. Śmieszy mnie ten medialny PR z tym 4-2-4. I po co komu te mydlenie oczu?Chlopaczek pisze:Przed meczem realizator pokazal plansze z zestawieniem SD. Wygladalo groznie poniewaz wynikalo z niej ze wychodza 4 napastnikami.

Jak pokazuje okres przygotowawczy Inzaghi większość sezonu opuści a z głównych zawoników na bank też ktoś podczas sezonu złapie kontuzję i będzie jk znalazł na ligę zmiennik dla Ibry. Naprawdę robi wrażenie młodzian.mete pisze:Młody Boateng zapowiada się na całkiem ciekawego gracza. Z młodzieży w ostatnich meczach się prezentował najlepiej a on jeszcze nawet meczu w Primaverze nie zagrał. Trzeba będzie go bacznie obserwować. Wczoraj pewnie siebie od niego emanowała i miał dobre zagrania.

Źródło?Pensja Brazylijczyka?Silvio jest bogaty i sentymentalny,więc kto mu zabroni - w końcu ACM to...jego zabawkamete pisze:.Dziś pojawiły się nowe informacje na temat transferu Kaki nasilone po wczorajszej wypowiedzi Silvio. Roczne wypożyczenie z obowiązkowym wykupieniem po roku za 25 mln!!! Za takie pieniądze i pensje Kaki można się zakręcić wokół Nasriego. Przecież to więcej niż Zlatan nas kosztował a nie ma co obu panów porównywać od dobrych kilku lat. Niech nie zmarnują tego co rozpoczęli rok temu!