AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
18%
Antonio Conte
2
12%
Massimiliano Allegri
5
29%
Gian Piero Ventura
4
24%
Fatih Terim
2
12%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów

Liczba głosów: 17

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 718

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete »

Nie martw się.W wyobrażaniu graczy, którzy na 100% nigdy nie trafią do swojego ulubionego klubu jesteście niezagrożeni :spoko:
I mówi to fan Juventusu :D
Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore »

Ale ja nie przeczę, że Diarra jest super piłkarzem, chętnie go zobaczę w Milanie i to nie tylko na zasadzie rocznego wypożyczenia.
Po prostu hasłem o tym, że jest graczem o klasę lepszym od Gattuso dość mocno strzeliłeś sobie w stopę. No ale przyzwyczaiłem się już do tego, że jak piłkarz jest w Juventusie, to jest dwa razy lepszy niż w rzeczywistości, a będąc w Milanie lub Interze oceniany jest na 50% tego, co faktycznie pokazuje. :wink:
Nie martw się.W wyobrażaniu graczy, którzy na 100% nigdy nie trafią do swojego ulubionego klubu jesteście niezagrożeni :spoko:
Sześć słów: Tevez, Aguero, Rossi, brak europejskich pucharów. :)
Mądrości nie można przekazać. Wiedza, którą próbuje przekazywać mędrzec, brzmi zawsze jak głupota.
Hermann Hesse
Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post autor: Emerald »

Wilmore pisze:Ale ja nie przeczę, że Diarra jest super piłkarzem, chętnie go zobaczę w Milanie i to nie tylko na zasadzie rocznego wypożyczenia.
Po prostu hasłem o tym, że jest graczem o klasę lepszym od Gattuso dość mocno strzeliłeś sobie w stopę. No ale przyzwyczaiłem się już do tego, że jak piłkarz jest w Juventusie, to jest dwa razy lepszy niż w rzeczywistości, a będąc w Milanie lub Interze oceniany jest na 50% tego, co faktycznie pokazuje.
Hmmm... a propos strzalow w stope: Diarra jest w Juventusie?
Pojawiam sie i znikam
taka rola magika

Visca el BARCA!
Obrazek
Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

A kto powiedział, że Diarra jest w Juventusie? Przeczytaj dokładnie o co chodzi.
Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1374
Kibicuję: AC Milan

Post autor: MazurXIII »

(L)oczkerson pisze:Nie martw się.W wyobrażaniu graczy, którzy na 100% nigdy nie trafią do swojego ulubionego klubu jesteście niezagrożeni :spoko:
Dobre.Mam nadzieję,że jak Milan trafi na Juve w fazie pucharowej LM to będzie ciekawy mecz...szczególnie obawiam się waszego ataku Aguero&Rossi...ups - fantastyka piętro wyżej.
Obrazek
Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post autor: (L)oczkerson »

mete pisze:
I mówi to fan Juventusu :D
Mete, a De Rossi będzie grał za MVB czy Gattuso? :>
Po prostu hasłem o tym, że jest graczem o klasę lepszym od Gattuso dość mocno strzeliłeś sobie w stopę.
Oby tylko nie w lewą, bo to moja mocniejsza :roll:

A jak sobie oceniacie Gattuso to nie moja sprawa. Wasza pomoc wymaga wzmocnień, bo odstajecie od reszty potęg na tym polu.
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2432

Post autor: League »

Obecnie Diarra> Gattuso. To nie podlega wątpliwości. Lecz porównywać Gattusoo jak był młodszy to wolę włocha, jednak teraz już jest stary i nie taki szybki.
:ozob:
Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Mete, a De Rossi będzie grał za MVB czy Gattuso? :>
Owszem pisałem o nim w kontekście transferu do Milanu. A wiesz co pisałem? Że byłaby taka szansa jeżeli odrzuciłby propozycję kontraktu od Romy oraz nie brałby pod uwagę przejścia zagranicę(City) oraz to, że na pewno rywalizowałby Inter w walce o niego i że w takim razie byłaby szansa na transfer do Milanu. Coś w tym dziwnego?

Natomiast w Juventusie już grał Rossi, Tevez czy Aguero. Wszyscy chcieli przyjść do Turynu a skończyło się na ...Vucinicu. Na lewe skrzydło był wałkowany temat Vargasa, Bastosa w międzyczasie Naniego a pojawiło się trzech geniuszy w postaci Giaccheriniego, Elii i Estigarribi. W obronie to samo.

Ja doskonale wiem, że szopka z panem zagadką jest kpina i wielu kibiców różnych klubów może mieć z tego polewkę, ale kibice Juventusu powinny siedzieć ostatni w kolejce.
tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post autor: tylerdurden »

Lass jest przede wszystkim o klase lepszym zawodnikiem od Gattusa w grze do przodu, w defensywie byc moze na rowni, zalezy w jakim systemie mialby grac. W parze z Gago u Ramosa grał momentami wybitnie, u Pellegriniego w parze z Alosno juz sie tak nie odnajdowal, u Mou mial slaby poczatek, ale druga czesc sezonu to juz dobra gra.
Umiejetnosci pilkarskie ma, ale pusto w glowie, musi grac w pierwszej 11, inaczej narzeka i bedzie chcial zmienic klub, no i jest lasy na kase, prawdopodobnie dlatego odrzucil oferty Milanu i Kogutow.
Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore »

Owszem pisałem o nim w kontekście transferu do Milanu. A wiesz co pisałem? Że byłaby taka szansa jeżeli odrzuciłby propozycję kontraktu od Romy oraz nie brałby pod uwagę przejścia zagranicę(City) oraz to, że na pewno rywalizowałby Inter w walce o niego i że w takim razie byłaby szansa na transfer do Milanu. Coś w tym dziwnego?
To samo było ze mną i z Fabregasem - napisałem, że po pierwsze go nie chcę, po drugie szanse są niewielkie, a po trzecie jakiekolwiek istnieją tylko w momencie, gdy nie zgłosi się po niego Barcelona. Bystrzaki zrozumiały to jako "Fabregas przyjdzie do nas na 100%, to moje marzenie" i się zaczęła niepotrzebna dyskusja. Czytanie ze zrozumieniem dawno stąd zniknęło. ;)
Hmmm... a propos strzalow w stope: Diarra jest w Juventusie?
A to kolejny dowód na to. ;) (bez obrazy Emerald, po prostu kolejny raz przeczytaj drugi raz to, co napisałem ;) )
Lass jest przede wszystkim o klase lepszym zawodnikiem od Gattusa w grze do przodu,
Na pewno, ale na ich pozycji to ten sam atut co gra na bramce - niepotrzebny, z przodu mają grać inni. ;)

Wracając do mercato - zrobił się syf z tym tematem Balotelliego, teraz Pedulla mówi o zwróceniu uwagi na Raiolę, jeśli faktycznie Włoch do nas trafi, to będę miał bardzo mieszane uczucia. Z jednej strony kilka pozycji będzie załatanych na parę lat, z drugiej Balotelli jest nam zbędny, Real pokazał już, ile można osiągnąć mając wielkie luki z tyłu, ale genialnych atakujących.
Plotka o wymianie Amauri-Bonera poprawiła mi humor.
Mądrości nie można przekazać. Wiedza, którą próbuje przekazywać mędrzec, brzmi zawsze jak głupota.
Hermann Hesse
Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Mam nadzieję, że Amauri do nas nie trafi. Jeżeli ma przyjść jakiś napastnik to tylko Balotelli lub zostajemy z tym co mamy a jak Juventus chce Bonere to niech bierze.
Awatar użytkownika
SobolPL
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 4

Post autor: SobolPL »

Nie wiem może to tylko jakiś błąd ale zniknął profil Mario... http://www.mcfc.co.uk/Players/Strikers/Mario-Balotelli
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post autor: fieldy »

Ponoć Newcastle go chce :P
Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Pisałem już o tym :) Na razie mało to znaczy, ale wszystkich graczy profile są a jego nie. Specjalnie sprawdziłem :D A jeszcze w niedziele był, bo wtedy sprawdzałem kogo City ma w ataku oprócz niego.
Ponoć Newcastle go chce :P
Nie wydaje mi się, aby Balo chciał odejść z jednego angielskiego klubu do drugiego, ale w obecnych okolicznościach nic nie jest pewne.
Ostatnio zmieniony 31 sie 2011, 12:24 przez mete, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post autor: (L)oczkerson »

niepotrzebny, z przodu mają grać inni.
Bzdura. Wszechstronność to jeden znajwiększych atutów jaki może posiadać zawodnik z pola.

Mete, wasze dyskusje o De Rossim czy Hazardzie są o tyle kapitalne, że wy nawet plotek czy wypowiedzi kogokolwiek nie potrzebujecie, by się nakręcać . Urządziliście sobie koncert życzeń, niepodparty nijak rzeczywistością i tyle. Z Fabregasem się wygłupiliście bo on mógł trafić tylko do jednej drużyny. Do Milanu by nigdy nie trafił bo to by oznaczało kolejne lata bez transferu do Barcelony. Tak ciężko to pojąć?

A w kontekście Mario to czytałem z tydzień temu o zainteresowaniu Palermo.
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”