I mówi to fan JuventusuNie martw się.W wyobrażaniu graczy, którzy na 100% nigdy nie trafią do swojego ulubionego klubu jesteście niezagrożeni
AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
-
Wilmore
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 108
Ale ja nie przeczę, że Diarra jest super piłkarzem, chętnie go zobaczę w Milanie i to nie tylko na zasadzie rocznego wypożyczenia.
Po prostu hasłem o tym, że jest graczem o klasę lepszym od Gattuso dość mocno strzeliłeś sobie w stopę. No ale przyzwyczaiłem się już do tego, że jak piłkarz jest w Juventusie, to jest dwa razy lepszy niż w rzeczywistości, a będąc w Milanie lub Interze oceniany jest na 50% tego, co faktycznie pokazuje.

Po prostu hasłem o tym, że jest graczem o klasę lepszym od Gattuso dość mocno strzeliłeś sobie w stopę. No ale przyzwyczaiłem się już do tego, że jak piłkarz jest w Juventusie, to jest dwa razy lepszy niż w rzeczywistości, a będąc w Milanie lub Interze oceniany jest na 50% tego, co faktycznie pokazuje.
Sześć słów: Tevez, Aguero, Rossi, brak europejskich pucharów.Nie martw się.W wyobrażaniu graczy, którzy na 100% nigdy nie trafią do swojego ulubionego klubu jesteście niezagrożeni
Mądrości nie można przekazać. Wiedza, którą próbuje przekazywać mędrzec, brzmi zawsze jak głupota.
Hermann Hesse
Hermann Hesse
Hmmm... a propos strzalow w stope: Diarra jest w Juventusie?Wilmore pisze:Ale ja nie przeczę, że Diarra jest super piłkarzem, chętnie go zobaczę w Milanie i to nie tylko na zasadzie rocznego wypożyczenia.
Pojawiam sie i znikam
taka rola magika
Visca el BARCA!

taka rola magika
Visca el BARCA!

A kto powiedział, że Diarra jest w Juventusie? Przeczytaj dokładnie o co chodzi.
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1374
- Kibicuję: AC Milan
Dobre.Mam nadzieję,że jak Milan trafi na Juve w fazie pucharowej LM to będzie ciekawy mecz...szczególnie obawiam się waszego ataku Aguero&Rossi...ups - fantastyka piętro wyżej.(L)oczkerson pisze:Nie martw się.W wyobrażaniu graczy, którzy na 100% nigdy nie trafią do swojego ulubionego klubu jesteście niezagrożeni

- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
Mete, a De Rossi będzie grał za MVB czy Gattuso?mete pisze:I mówi to fan JuventusuNie martw się.W wyobrażaniu graczy, którzy na 100% nigdy nie trafią do swojego ulubionego klubu jesteście niezagrożeni
Oby tylko nie w lewą, bo to moja mocniejszaPo prostu hasłem o tym, że jest graczem o klasę lepszym od Gattuso dość mocno strzeliłeś sobie w stopę.
A jak sobie oceniacie Gattuso to nie moja sprawa. Wasza pomoc wymaga wzmocnień, bo odstajecie od reszty potęg na tym polu.
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
Obecnie Diarra> Gattuso. To nie podlega wątpliwości. Lecz porównywać Gattusoo jak był młodszy to wolę włocha, jednak teraz już jest stary i nie taki szybki.
Owszem pisałem o nim w kontekście transferu do Milanu. A wiesz co pisałem? Że byłaby taka szansa jeżeli odrzuciłby propozycję kontraktu od Romy oraz nie brałby pod uwagę przejścia zagranicę(City) oraz to, że na pewno rywalizowałby Inter w walce o niego i że w takim razie byłaby szansa na transfer do Milanu. Coś w tym dziwnego?Mete, a De Rossi będzie grał za MVB czy Gattuso?![]()
Natomiast w Juventusie już grał Rossi, Tevez czy Aguero. Wszyscy chcieli przyjść do Turynu a skończyło się na ...Vucinicu. Na lewe skrzydło był wałkowany temat Vargasa, Bastosa w międzyczasie Naniego a pojawiło się trzech geniuszy w postaci Giaccheriniego, Elii i Estigarribi. W obronie to samo.
Ja doskonale wiem, że szopka z panem zagadką jest kpina i wielu kibiców różnych klubów może mieć z tego polewkę, ale kibice Juventusu powinny siedzieć ostatni w kolejce.
-
tylerdurden
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 88
Lass jest przede wszystkim o klase lepszym zawodnikiem od Gattusa w grze do przodu, w defensywie byc moze na rowni, zalezy w jakim systemie mialby grac. W parze z Gago u Ramosa grał momentami wybitnie, u Pellegriniego w parze z Alosno juz sie tak nie odnajdowal, u Mou mial slaby poczatek, ale druga czesc sezonu to juz dobra gra.
Umiejetnosci pilkarskie ma, ale pusto w glowie, musi grac w pierwszej 11, inaczej narzeka i bedzie chcial zmienic klub, no i jest lasy na kase, prawdopodobnie dlatego odrzucil oferty Milanu i Kogutow.
Umiejetnosci pilkarskie ma, ale pusto w glowie, musi grac w pierwszej 11, inaczej narzeka i bedzie chcial zmienic klub, no i jest lasy na kase, prawdopodobnie dlatego odrzucil oferty Milanu i Kogutow.
-
Wilmore
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 108
To samo było ze mną i z Fabregasem - napisałem, że po pierwsze go nie chcę, po drugie szanse są niewielkie, a po trzecie jakiekolwiek istnieją tylko w momencie, gdy nie zgłosi się po niego Barcelona. Bystrzaki zrozumiały to jako "Fabregas przyjdzie do nas na 100%, to moje marzenie" i się zaczęła niepotrzebna dyskusja. Czytanie ze zrozumieniem dawno stąd zniknęło.Owszem pisałem o nim w kontekście transferu do Milanu. A wiesz co pisałem? Że byłaby taka szansa jeżeli odrzuciłby propozycję kontraktu od Romy oraz nie brałby pod uwagę przejścia zagranicę(City) oraz to, że na pewno rywalizowałby Inter w walce o niego i że w takim razie byłaby szansa na transfer do Milanu. Coś w tym dziwnego?
A to kolejny dowód na to.Hmmm... a propos strzalow w stope: Diarra jest w Juventusie?
Na pewno, ale na ich pozycji to ten sam atut co gra na bramce - niepotrzebny, z przodu mają grać inni.Lass jest przede wszystkim o klase lepszym zawodnikiem od Gattusa w grze do przodu,
Wracając do mercato - zrobił się syf z tym tematem Balotelliego, teraz Pedulla mówi o zwróceniu uwagi na Raiolę, jeśli faktycznie Włoch do nas trafi, to będę miał bardzo mieszane uczucia. Z jednej strony kilka pozycji będzie załatanych na parę lat, z drugiej Balotelli jest nam zbędny, Real pokazał już, ile można osiągnąć mając wielkie luki z tyłu, ale genialnych atakujących.
Plotka o wymianie Amauri-Bonera poprawiła mi humor.
Mądrości nie można przekazać. Wiedza, którą próbuje przekazywać mędrzec, brzmi zawsze jak głupota.
Hermann Hesse
Hermann Hesse
Mam nadzieję, że Amauri do nas nie trafi. Jeżeli ma przyjść jakiś napastnik to tylko Balotelli lub zostajemy z tym co mamy a jak Juventus chce Bonere to niech bierze.
Nie wiem może to tylko jakiś błąd ale zniknął profil Mario... http://www.mcfc.co.uk/Players/Strikers/Mario-Balotelli
Ponoć Newcastle go chce 
Pisałem już o tym
Na razie mało to znaczy, ale wszystkich graczy profile są a jego nie. Specjalnie sprawdziłem
A jeszcze w niedziele był, bo wtedy sprawdzałem kogo City ma w ataku oprócz niego.
Nie wydaje mi się, aby Balo chciał odejść z jednego angielskiego klubu do drugiego, ale w obecnych okolicznościach nic nie jest pewne.Ponoć Newcastle go chce
Ostatnio zmieniony 31 sie 2011, 12:24 przez mete, łącznie zmieniany 1 raz.
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
Bzdura. Wszechstronność to jeden znajwiększych atutów jaki może posiadać zawodnik z pola.niepotrzebny, z przodu mają grać inni.
Mete, wasze dyskusje o De Rossim czy Hazardzie są o tyle kapitalne, że wy nawet plotek czy wypowiedzi kogokolwiek nie potrzebujecie, by się nakręcać . Urządziliście sobie koncert życzeń, niepodparty nijak rzeczywistością i tyle. Z Fabregasem się wygłupiliście bo on mógł trafić tylko do jednej drużyny. Do Milanu by nigdy nie trafił bo to by oznaczało kolejne lata bez transferu do Barcelony. Tak ciężko to pojąć?
A w kontekście Mario to czytałem z tydzień temu o zainteresowaniu Palermo.
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill