Testy Gimnazjalne

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Jak ci poszły testy ??

Bardzo dobrze :D
26
23%
Dobrze :)
38
34%
Pół na pół :|
26
23%
Słabo:(
5
5%
Beznadziejnie :((
16
14%

Liczba głosów: 111

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru »

wazi pisze:
jaget pisze:
bobi pisze:Nie byly za trudne. Ja zrobilem strasznie glupi blad z panstwami. Pomylilem sasiadow Polski i zle tam wpisalem. Najprosciejsze zadanie a ja go spieprzylem. Ale reszta jest okej :D
A ja właśnie to zadanko dobrze całe zrobiłem :) państwo które zostało to Łotwa bo jest nad Litwą licze gdzieś na 30 punktów z matmy
Ja nawet nie zauwazylem ze tam byly podane panstwa, pisalem z glowi dobrze napisalem u mnie w szkole duzo osob pomylilo Litew z Łotwa. Ten tes poszedl mi napewno gorzej niz humanistyczny. Pytania A,B,C,D byly latwe ale juz otwarte to juz trudniejsze jak dla mnie.
Widzę, że poziom nauczania w polskim szkolnictwie wciąż rośnie :twisted:.
Na naszym roczniku na szczęście nie dali rzeczy oczywistych, ale jednak na myślenie, bo podobne perełki by poleciały. Ale za o na próbny, gościu pytał się kim był Chopin :lol:.
Józef Stalin - Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post autor: Sero »

Ja nie ukrywam , ze przed testami liczylem na ok 40 pkt , ale jak zobaczylem odpowiedzi to moze byc nawet cos ok 50 :D
F.C. INTERNAZIONALE MILANO
Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: paszkwil »

serek408 pisze:Ja nie ukrywam , ze przed testami liczylem na ok 40 pkt , ale jak zobaczylem odpowiedzi to moze byc nawet cos ok 50 :D
razem czy z jednego?
Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Krawcu »

Ja będę pisał te testy za rok bo jestem w 2 klasie. W tym roku z próbnego miałem z humanistycznego 46 pkt :wink: a z matematyczno-przyrodniczego 32,5 więc nieźle :wink:
Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Liverpool »

ja też miałem próbny. Matma 46 Polak-20 :?
Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Krawcu »

Liverpool pisze:ja też miałem próbny. Matma 46 Polak-20 :?
z matmy 46..normalnie geniusz jesteś 8)
Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Kuchar »

krAwcU pisze:Ja będę pisał te testy za rok bo jestem w 2 klasie. W tym roku z próbnego miałem z humanistycznego 46 pkt :wink: a z matematyczno-przyrodniczego 32,5 więc nieźle :wink:
a skad wytrzasnoles 1/2 punktu ??!!??!! :shock:
Największy z Polaków - Jan Paweł II
http://www.diablo2forum.fora.pl
GRALES W DIABLO II??? WEJDZ I PISZ!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: bobi »

Ja sprawdzilem sobie zadania zamkniete i z pola mialem 18/20 a z maty 22/25 :) Nie jest zle. Z maty z zadan otwartych wiekszosc mialem dobrze. Licze na okolo 40 pkt. Z pola tez licze na okolo 40 pkt.
Obrazek
Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post autor: w00jtas »

Ja propnuje zamknac ten temat i otworzyc go przed probnymi w nastepnym roku... dlaczego? nie wiem jaki inni forumowicze z rocznika '89 ale ja mam dosc testow chce o nich zapomniec ale niezbyt moge bo na psaku po prawej stronie wyswietla mi sie "Testy Gimnazjalne"
ten czas przed testami to byl horror i test matematyczno-przyrodniczy
teraz jest juz lepsze zycie bez nich... mamy je za soba i mi sie zbytnio nie chce do tego wracac... testy byly!!! beda za roku i sie wtedy beda martiwic obecnie drugoklasisci a ja bed sie z nich smial :lol: :lol: niech sie mecza... to jest moje spoztrzezenia ja osobiscie chce o tym calkowicie zapomniec! nie wiem jak inni :wink:
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru »

Nie głupi pomysł, ale zrobi się to za dwa dni, kiedy już nikt nie będzie miał nic sensownego do napisania. W kazdym razie pomyśl sobie, że za trzy lata będziesz pisał maturę :twisted:.
Józef Stalin - Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej
Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

hehehehe piwus ty to umiesz polepszyc humorek :P :wink: maturka jakos pojdzie jeszcze sie tym nie martwie :lol: :lol: :D
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc »

Ja bym ten temat zostawił do ogłoszenia wyników tak więc narazie poczekajmy z zamknięciem.
Obrazek

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post autor: Kaczormistrz »

Tomusmc pisze:Ja bym ten temat zostawił do ogłoszenia wyników tak więc narazie poczekajmy z zamknięciem.
hehe wyniki moga przyjsc nawet tydzien przed zakonczeniem szkoly wiec zdarzy sie jeszcze zalozyc nowy temat a ten do zamkniecia
Obrazek
Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post autor: wazi »

Kaczormistrz pisze:
Tomusmc pisze:Ja bym ten temat zostawił do ogłoszenia wyników tak więc narazie poczekajmy z zamknięciem.
hehe wyniki moga przyjsc nawet tydzien przed zakonczeniem szkoly wiec zdarzy sie jeszcze zalozyc nowy temat a ten do zamkniecia
Ja slyszalem ze maja byc miesiac po egzaminie, wiec... zamnknal bym go. Juz chcialbym zapomniec o tym tescie...
Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

a jednak!!.... nie tylko ja chcialem o nich doszczetnie zapomniec ...

ZAMKNIJCE go plis :x :x :!: :!:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”