Inter Mediolan (zbiorczy)
Re: Inter Mediolan (zbiorczy)
[k****] mać i tylko tyle mogę powiedzieć !
co to za kretyn sędziuje 
Robiłem sobie picie w czasie, kiedy podyktowano tego karnego, o co idzie ?co to za kretyn sędziuje
Traktujesz to jako jakąś atrakcje ?Jest impreza ! Ciekawe kto w tunelu jeszcze kartki dostanie
Ostatnio zmieniony 01 paź 2011, 21:35 przez MarcinW, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja dołożę jeszcze dwa pytania:
1. Czego Napoli dostało karnego?
2. Za co Obi dostał bezpośrednią czerwoną kartkę?
Dwa niesamowicie fatalne błędy w jednej akcji. Później już mieliśmy koncert żółtych kartek w wykonaniu sędziego.
2. Za co Obi dostał bezpośrednią czerwoną kartkę?
Dwa niesamowicie fatalne błędy w jednej akcji. Później już mieliśmy koncert żółtych kartek w wykonaniu sędziego.
Ostatnio zmieniony 01 paź 2011, 21:36 przez mete, łącznie zmieniany 1 raz.
- Martin Pellegrino
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 1
Ja pierdolę, takiej szopki dawno nie widziałem. Oby los był sprawiedliwy w drugiej połowie
Ad 2. To była druga żółta, pierwszą dostał za czysty odbiór piłki Lavezziemu
Ad 1. Nie wiem, nikt tego nie wie, tylko jeden idiota z gwizdkiem może to wiedziećmete pisze:Ja dołożę jeszcze dwa pytania:
2. Za co Obi dostał bezpośrednią kartkę?
Ad 2. To była druga żółta, pierwszą dostał za czysty odbiór piłki Lavezziemu
Ostatnio zmieniony 01 paź 2011, 21:37 przez Martin Pellegrino, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dr.Football1
- I Don't Need No Doctor

- Reputacja: 1668
- Kontakt:
Jest pieknie
1-0 i 45 minut w przewadze
Gdyby jeszcze gral Matador zamiast Pandeva,ktory potyka sie o pilke...
Napoli na Scudetto !
Napoli na Scudetto !
Za lekkie odepchniecie łosia z neapolu 3 metry przed polem karnym ! Toż to nawet faul nie byl a kolezka pofrunol z 6 metrow karniak i 2 zolta ;/ zaaaaaaaaal
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3312
Dzisiaj ogladadalem dwa mecze: pierwsza polowe Everton-Pool i teraz Inter-Napoli. W obu spotkaniach decyzje sedziow skandaliczne.
Abstrahujac juz od sedziego to mecz bardzo dobry. Szybkie tempo dwa rownorzedne zespoly. Fajnie sie to ogladalo.
Jestem ciekaw co Inter wymysli w drugiej polowie. Przerwa dobrze im zrobi na rozgrzane glowy.
Abstrahujac juz od sedziego to mecz bardzo dobry. Szybkie tempo dwa rownorzedne zespoly. Fajnie sie to ogladalo.
Jestem ciekaw co Inter wymysli w drugiej polowie. Przerwa dobrze im zrobi na rozgrzane glowy.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
Obi najpierw dostał żółtko za czyste odebranie piłki Gargano, a potem za walnięcie barkiem zawodnika Napoli przed polem karnym. Drugie zagranie może i na żółtą, ale karnego być nie powinno, czerwonej też nie... Tak wściekłego Julione dawno nie widziałem, Ranieri też załamany.
and1 Obi dostał czerwoną bezpośrednio.
Te jest pech. Inter gra sobie spokojny mecz z Napoli, a tu nagle trzesienie ziemi z powodu jednego [ch**] z gwizdkiem. Chivu ma problemy i szykowana jest zmiana, asekurujacy go Obi zaspał i ratujac sie popycha gracza Napoli przed polem karnym (zawodnik przewraca sie juz w 16) i sedzia wskazuje na wapno. Zeby bylo smiesznie Obi mial juz zołta kartke za czysty odbior pilki i wylatuje z boiska, a Julio broni strzał Hamsika lecz dobitki juz nie zdołał.
Myslałem ze Julio wypierdoli temu w zoltej koszulce sierpowego. Skad sie ci durnie z gwizdkami biora na europejskich boiskach?
Ciezko bedzie ugrac punkt.
Myslałem ze Julio wypierdoli temu w zoltej koszulce sierpowego. Skad sie ci durnie z gwizdkami biora na europejskich boiskach?
Ciezko bedzie ugrac punkt.
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
No i podobnie jak w derbach Liverpoolu sędzia pierwszoplanową postacią. Pierwsza kartka dla Obiego za wejście gdzie chyba nawet faulu nie było (choć nie przyglądałem się akurat za dokładnie), a potem druga co prawda słuszna, ale za zajście jeszcze przed polem karnym
Julio Cesar balansował na linie w końcówce bo po dostaniu żółtej kartki jednak powinno się przestać krzyczeć sędziemu w twarz z 2 centymetrów.
Mecz ogólnie nienajgorszy, choć strasznie kuleje u obu zespołów wyjście z obrony do ataku przez co oglądamy albo dłuższy moment w którym Napoli jest zepchnięte, a Inter atakuje, albo odwrotnie. Myślałem, że Napoli będzie w tym elemencie mocniejsze.
No i macie farta, że nie ma Cavaniego tylko same karyple, bo co najmniej z jedną z tych wrzutek Edison by wykorzystał. Za dużo Inter pozwala rywalom na skrzydłach.
Julio Cesar balansował na linie w końcówce bo po dostaniu żółtej kartki jednak powinno się przestać krzyczeć sędziemu w twarz z 2 centymetrów.
Mecz ogólnie nienajgorszy, choć strasznie kuleje u obu zespołów wyjście z obrony do ataku przez co oglądamy albo dłuższy moment w którym Napoli jest zepchnięte, a Inter atakuje, albo odwrotnie. Myślałem, że Napoli będzie w tym elemencie mocniejsze.
No i macie farta, że nie ma Cavaniego tylko same karyple, bo co najmniej z jedną z tych wrzutek Edison by wykorzystał. Za dużo Inter pozwala rywalom na skrzydłach.
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
To nawet pewien turyński klub nie robił takich przewałów jaki dziś oglądam
OBI DOSTAŁ 2 ZOLTA KARTKE
OBI DOSTAŁ 2 ZOLTA KARTKE
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3312
Wydaje mi sie ze dwie zolte i dopiero czerwona.mete pisze:and1 Obi dostał czerwoną bezpośrednio.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
Tak utrzymuje Iks