Zamnięte tematy (komputery zbiorczy)
-
mathiasek12
- Żenujący nabijacz :/
- Reputacja: 0
mam podobnie jak ty 512 na stalym ip a place 40zeta na miesiacbrazzo pisze:192/192...wewnatrz sieci mam 512, po skonfigurowaniu serwera proxy net chodzi jak na 512...65 zeta na miesiac (poki co)...i mam stale ip
ps.Txp1986 lepiej se wrzuc avasta jest lepszy sciagniesz se go skas na ich stronie sie zarejestrujesz za darmoche tez i masz pelna wwersje na 14miechow a programik wymiata
pomocnik
Ja bym osobiście polecał na pozycję pomocnika (bocznego lub środkowego) młodego i perspektywicznego gracza Labinota Harbuziego (drybling 20, technika 13, itp ) myślę że po odpowiednio przepracowanym sezonie będzie niezłym zawodnikiem.
Pozdro
Pozdro
I was a Championship Manager maniac and now I'm a Football Manager 2005 maniac
Problem
Czesc
Mam problem ... mam od paru dni kompa i chcialem sobie zmienic tapete na pulpicie wiec nacisłem prawy przycisk myszy -> wlasciwosci -> wybralem tapete i dalem OK tapeta sie zmieniła ale znikły mi wszystkie ikony z Pulpitu (mój komputer, kosz itd.) Czy ktos wie jak je odzyskać? Mam windows 98
Moze ten problem wydaje wam sie banalny ale mam kompa dopiero od tygodnia
Pozdrowienia
Mam problem ... mam od paru dni kompa i chcialem sobie zmienic tapete na pulpicie wiec nacisłem prawy przycisk myszy -> wlasciwosci -> wybralem tapete i dalem OK tapeta sie zmieniła ale znikły mi wszystkie ikony z Pulpitu (mój komputer, kosz itd.) Czy ktos wie jak je odzyskać? Mam windows 98
Moze ten problem wydaje wam sie banalny ale mam kompa dopiero od tygodnia
Pozdrowienia
-
BUNCH
Mały problem z FM2005!! <H> <E> <L> <P&
Witam!! Pocinam sobie AC Milanem w Fm`a. Postanowiłem sobie kupić Freddy'ego Adu. Kupiłem i wszystko byłoby OK ale cały czas pisze przy nim że "nie może wystąpić w najbliższym meczu"!! POMOCY!! Ma 15 lat ale czy to ma coś do rzeczy??
<H> <E> <L> <P>!!
<H> <E> <L> <P>!!