Wasze prywatne typy
- bartbuks
- Administrator

- Reputacja: 30
Re: Wasze prywatne typy
czeher ja też dałem na Koeln i dorzuciłem do tego taki mały suprise. TEż nie za majątek, ale emocje chociaż będą.

- Aker
- Very Important Person
- Reputacja: 1
no i macie przestrogę, żeby nie grać za szybko w tobecie, ja zagralem juz lech+fulham+psg za 200 i mi na supporcie napisali ze freebet 100 zł mnie nie dotyczy... szkoda
Albo czytać dokładnie regulaminAker pisze:no i macie przestrogę, żeby nie grać za szybko w tobecie

- Aker
- Very Important Person
jaki regulamin? skad ja moglem wiedziec ze dodadza freebeta na 100 zł na le jak gralem zaklad wczoraj czy tam przedwczoraj?
gdybym wiedzial ze dadza to bym poczekal z graniem na dzis
gdybym wiedzial ze dadza to bym poczekal z graniem na dzis
Mam pytanie odnośnie dzisiejszego freebetu. Dość rzadko gram na tobecie i zaledwie raz wypłacałem pieniądze stamtąd. I tutaj jest moje pytanie: Czy jeżeli przeleję np. 70 zł, nie siądzie mi freebet i będę chciał wypłacić te 70 zł to muszę je jakoś obrócić czy nie będą robić z tym problemów?
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2241
- Kibicuję: AC Milan
Podobno jest bez obrotu, można wypłacić od razu.
Ja właśnie wpłacam stówkę i wymyślę jakąś taśmę.
Biorę zapewne BTS z Schalke, nad resztą będę myśleć.
Ja właśnie wpłacam stówkę i wymyślę jakąś taśmę.
Biorę zapewne BTS z Schalke, nad resztą będę myśleć.
Obracac nie musisz. Jedyny problem jaki mozesz miec to ich procedura wyplaty bo zrobia wszystko zeby Ci to uprzykrzyc. Jesli wczesniej stamtad nie wyplacales kasy to pewnie zazadaja kserokopii dowodu, jakiegos wyciagu z konta i rachunku z miejsca zamieszkania. Ale jesli chodzi o obrot, to nie ma takiego wymogu.
Puściłem za 50:
PSG - Athletico 1
Maccabi Hajfa - Schalke over 1.5 goals Maccabi
Że też mi się zachciało tego drugiego typu...
PSG - Athletico 1
Maccabi Hajfa - Schalke over 1.5 goals Maccabi
Że też mi się zachciało tego drugiego typu...
Ostatnio zmieniony 14 gru 2011, 22:54 przez Arwin, łącznie zmieniany 1 raz.
- czeher
- Nałogowy hazardzista

ja za freebeta 100 zagralem
Monterrey
PSG
Lazio
Monterrey
PSG
Lazio

"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce
Tez to zagralem ale smierdzi mi troche to Lazio. Sporting przyjechal bez wielu podstawowych graczy i gra o pietruszke ale sklad Lazio tez nie napawa optymizmem...
Zastanawiam sie jeszcze nad AZ, Salzburgiem Dnb i Austria Dnb.
Zastanawiam sie jeszcze nad AZ, Salzburgiem Dnb i Austria Dnb.
- czeher
- Nałogowy hazardzista

ostatni mecz: Lazio (4-3-1-2): Marchetti (62` Carrizo); Stankevicius, Diakitè, Biava (46` Cana), Radu; Gonzalez, Ledesma, Lulic; Hernanes; Rocchi (46` Cisse), Klose.
kontuzjowani, narzekajacy na urazy Marchetti, Giuseppe Biava, Cristian Brocchi, Francelino Matuzalem, Andre Dias, Abdoulay Konko, Stefano Mauri, Javier Garrido i Luciano Zauri.
Bizzari - Biava, Diakite, Cavanda - Hernanes, Lulic, Ledesma, Cana, Sculli - Kozak, Cisse
5podstawowych jest, 2co weszli z lawki w 2polowie a na lawce Klose. Nie jest zle
Sporting bez iego Capel, Van Wolfswinkel, João Pereira, Polga, Santiago Arias, Matias Fernadez, Marat Izmailov, Jeffren, Alberto Rodriguez, Fabian Rinaudo.
kontuzjowani, narzekajacy na urazy Marchetti, Giuseppe Biava, Cristian Brocchi, Francelino Matuzalem, Andre Dias, Abdoulay Konko, Stefano Mauri, Javier Garrido i Luciano Zauri.
Bizzari - Biava, Diakite, Cavanda - Hernanes, Lulic, Ledesma, Cana, Sculli - Kozak, Cisse
5podstawowych jest, 2co weszli z lawki w 2polowie a na lawce Klose. Nie jest zle
Sporting bez iego Capel, Van Wolfswinkel, João Pereira, Polga, Santiago Arias, Matias Fernadez, Marat Izmailov, Jeffren, Alberto Rodriguez, Fabian Rinaudo.

"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce
Grupa F Ligi Europejskiej to jest jakiś pieprzony żart... 
/edit
Oho, widzę, że dzisiaj chłopaki postawili na overy

/edit
Oho, widzę, że dzisiaj chłopaki postawili na overy
Ja tylko tego Lazio żałuje, że nie postawiłem...