AC Milan : Juve - klasyka
Re: AC Milan : Juve - klasyka
Ogólnie to tak jak ktoś już napisał:
Milan - nieuznana bramka Muntariego
Juventus - nieuznana bramka Matriego, brak czerwa dla 3 bandytów z Milanu.
Kto bardziej pokrzywdzony? Kto płaczę w mediach? Który klub nie dawno narzekał na Conte, że ten płacze? Milan jako klub pokazuje brak profesjonalizmu i leje się z was sama hipokryzja.
Milan - nieuznana bramka Muntariego
Juventus - nieuznana bramka Matriego, brak czerwa dla 3 bandytów z Milanu.
Kto bardziej pokrzywdzony? Kto płaczę w mediach? Który klub nie dawno narzekał na Conte, że ten płacze? Milan jako klub pokazuje brak profesjonalizmu i leje się z was sama hipokryzja.
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2241
- Kibicuję: AC Milan
Ale trzeba być ograniczonym, żeby takie coś pisać - w czym miał sędzia pomóc ? no w czym pytam ? Milan sam sobie pomógł strzelając bramkę na 2:0 jak najbardziej prawidłową i starał się pokonać Juventus tyle, że sędzia nie wiadomo jakim cudem nie chciał tego zaakceptować i skończyło się 1:1 co na pewno jest krzywdzące bardziej dla Milanu aniżeli dla Juventusu.Tomusmc pisze: płaczą bo sędzia im nie pomógł po raz pierwszy w sezonie
Pisanie, że Juve by odrobiło, staranie deprecjonowania się tej bramki jest żałosne bo jasne, że Stara Dama miałaby szanse odrobić te straty - szanse też można mieć przy 0:5 tyle, że każdy największy matematyczny dureń wie, że mniejsze szanse odrobienia strat są przy wyniku 0:2, prawda ?
Przyznam szczerze, że mimo iż to normalny mecz to nie pamiętam kiedy się czułem tak oszukany.
/// Taaa, Allegri i 40 bandytów od razu.Napisz coś o konfidencie Chiellinim czy łokciowym Pirlo, takie odwracanie ogona dla fanów Juve jest najlepsze w tej sytuacji.
- Kendo
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
Mógłby ktos przybliżyc co zrobił Muntari?. Bo na transmisji nic nie zauwazylem. Mexesa chamstwo widzialem a tu jeszcze 2 czerwone dla Milanu powinny byc.
W ogole strasznie jalowa dyskusja. Zgadzam się ze Milan prowadzac 2-0 raczej nie dalby sobie wyrwac zwyciestwa z rak, pozniejsze dywagacje sa zupelnie bezcelowe. Szkoda tej straty punktow bo przez 60 minut graliśmy naprawde wyborny mecz, przez pierwsza polowe nawet w 10. Jeszcze takie pytanie do znawców. Gdzie do cholery jeast ten sedzia zza bramki?
W ogole strasznie jalowa dyskusja. Zgadzam się ze Milan prowadzac 2-0 raczej nie dalby sobie wyrwac zwyciestwa z rak, pozniejsze dywagacje sa zupelnie bezcelowe. Szkoda tej straty punktow bo przez 60 minut graliśmy naprawde wyborny mecz, przez pierwsza polowe nawet w 10. Jeszcze takie pytanie do znawców. Gdzie do cholery jeast ten sedzia zza bramki?
.
Kendo pisze:Mógłby ktos przybliżyc co zrobił Muntari?. Bo na transmisji nic nie zauwazylem. Mexesa chamstwo widzialem a tu jeszcze 2 czerwone dla Milanu powinny byc.
Ten za bramką jest tylko w europejskich pucharach chyba.
#injacekwetrust
Ja nie rozumiem jak po tym co zrobili bandyci z Milanu, już nawet nie wspominając bramki Matriego mają czelnosć narzekać na atrbitra.
Niech do was dotrze, że powinniscie dostać 3 CZERWONE kartki.
Niech do was dotrze, że powinniscie dostać 3 CZERWONE kartki.
-
Wilmore
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 108
Powyższe wyliczenie błędów pozostawia tyle do życzenia, że aż nie sposób się do niego odnieść.
Fanom Milanu polecam relację z dzisiejszego programu Milan Channel na temat zachowania osób związanych z Juventusem we wczorajszym meczu. Świetne wystąpienie Sumy, który zakończył program mocnym akcentem stwierdzając, że po wczorajszym meczu Milan już nie będzie kontynuował żadnych relacji z Juventusem. To nie jest co prawda osoba decyzyjna, ale bardzo mi się podoba takie zdecydowanie.
Fajnie też, że naświetlono kwestię obecności niektórych osób w szatniach w trakcie meczu, podczas gdy zakazano tam wstępu Gallianiemu. Liczba wątpliwości narasta, i na szczęście krytyka nie ogranicza się tylko do paru słów Allegriego o nieuznanej bramce Muntariego. Nie przeszły też bez echa żale Conte, otwarcie nazywanego hipokrytą na milannews (nigdy tak nie określano Leonardo, Morattiego czy innych osób mało lubianych przez Milanistów) który w ostatnich tygodniach był pierwszy do krytyki arbitrów.
Dokładnie na takie reakcje liczyłem.
Fanom Milanu polecam relację z dzisiejszego programu Milan Channel na temat zachowania osób związanych z Juventusem we wczorajszym meczu. Świetne wystąpienie Sumy, który zakończył program mocnym akcentem stwierdzając, że po wczorajszym meczu Milan już nie będzie kontynuował żadnych relacji z Juventusem. To nie jest co prawda osoba decyzyjna, ale bardzo mi się podoba takie zdecydowanie.
Fajnie też, że naświetlono kwestię obecności niektórych osób w szatniach w trakcie meczu, podczas gdy zakazano tam wstępu Gallianiemu. Liczba wątpliwości narasta, i na szczęście krytyka nie ogranicza się tylko do paru słów Allegriego o nieuznanej bramce Muntariego. Nie przeszły też bez echa żale Conte, otwarcie nazywanego hipokrytą na milannews (nigdy tak nie określano Leonardo, Morattiego czy innych osób mało lubianych przez Milanistów) który w ostatnich tygodniach był pierwszy do krytyki arbitrów.
Dokładnie na takie reakcje liczyłem.
Jedna z czerwonych pewnie powinna być dla Abbiatiego, bo śmiał wybronić celny strzał Quagliarelli. Trzecia czerwona to nie wiem, ale nie lubią Ibrahimovicia, więc to pewnie o niego im chodziło.a tu jeszcze 2 czerwone dla Milanu powinny byc.
Zachowania Allegriego bezpośrednio po meczu nic nie tłumaczy, uwierz mi. Brednie o tym, jak to źle zachował się Galliani, bredniami pozostaną, nie ma jak tego inaczej skomentować, ale nie zachowuj się jak maciek_88 i nie wyskakuj z "u was murzynów biją". Allegriego nic nie tłumaczy.Taaa, Allegri i 40 bandytów od razu.
Mądrości nie można przekazać. Wiedza, którą próbuje przekazywać mędrzec, brzmi zawsze jak głupota.
Hermann Hesse
Hermann Hesse
- Enjo
- Legenda Futbolu

Nie odnosiłem się bezpośrednio do zachowania Maxa po meczu tylko brałem ogólnie te płacze fanów Juventusu, którzy to marudzą na zawodników Mistrza Włoch odwracając kota ogonem i szukając wymówek tylko po to aby odwrócić uwagę od głównej kwestii czyli okradzenia Milanu.
50 od razuMarq pisze: Niech do was dotrze, że powinniscie dostać 3 CZERWONE kartki.
e: Sorry
Ostatnio zmieniony 26 lut 2012, 15:38 przez Slim91, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Wilmore
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 108
Mirek15
Popraw proszę cytowanie, bo jeszcze ktoś pomyśli, że to ja taką brednię napisałem.
Popraw proszę cytowanie, bo jeszcze ktoś pomyśli, że to ja taką brednię napisałem.
No tak, masz rację. Chodzi mi po prostu o to, że jak ktoś punktuje złe zachowanie Allegriego, czy głupotę Mexesa, to trzeba się z nim zgodzić, a nie wyskakiwać w stylu maciek_88 "a u was to to i tamto robili!!1", bo to jest naprawdę bardzo niskie.Nie odnosiłem się bezpośrednio do zachowania Maxa po meczu tylko brałem ogólnie te płacze fanów Juventusu, którzy to marudzą na zawodników Mistrza Włoch odwracając kota ogonem i szukając wymówek tylko po to aby odwrócić uwagę od głównej kwestii czyli okradzenia Milanu.
Mądrości nie można przekazać. Wiedza, którą próbuje przekazywać mędrzec, brzmi zawsze jak głupota.
Hermann Hesse
Hermann Hesse
Wilmore pisze: Zachowania Allegriego bezpośrednio po meczu nic nie tłumaczy, uwierz mi. Brednie o tym, jak to źle zachował się Galliani, bredniami pozostaną, nie ma jak tego inaczej skomentować, ale nie zachowuj się jak maciek_88 i nie wyskakuj z "u was murzynów biją". Allegriego nic nie tłumaczy.
Następnym razem napisz mojego nicka caps lockiem, bo jeszcze ktoś nie zauważyWilmore pisze: No tak, masz rację. Chodzi mi po prostu o to, że jak ktoś punktuje złe zachowanie Allegriego, czy głupotę Mexesa, to trzeba się z nim zgodzić, a nie wyskakiwać w stylu maciek_88 "a u was to to i tamto robili!!1", bo to jest naprawdę bardzo niskie.
Co do czerwieni, wg mnie były 2, ale fakt, że to akurat Van Bommel akurat przypadkowo ładuje z kolana Vidalowi w głowę bez piłki jest całkiem ciekawy.
#injacekwetrust
Mirek15, wszystko mnie bawilo do tej pory, teraz widze, ze twoje zachowanie jest po prostu karygodne. wyciagasz rzeczy z kontekstu, probujac je ubarwic na swoj sposob - rozumiem takie praktyki. o bramce buffona napisalem zartem, pod wplywem emocji, niesamowicie podobala mi sie wiara gigiego, ktora ty mozesz uznac za zwyczajny refleks, w dodatku spozniony, dla mnie jest to cos, za co kocham futbol, wiara do konca, ze wszystko jeszcze mozna odwrocic. twoi koledzy po szalu wola pisac jednak o buffonie jako o klamcy, jestem pewien, ze ma to fantastyczne podloze. nie odpowiedziales mi, czemu mam cos z glowa, wciaz cytujac tylko i wylacznie ten niefortunny kawalek, powtarzajac glupoty w stylu 'odpowiem na koniec sezonu'. rozumiem, ze jestes emocjonalnym dzieciakiem, ktory forum traktuje jako fantastyczna odskocznie od zycia - kazdy byl w tym okresie. jednak jestes bezczelny, nie przedstawiajac zadnych, zadnych merytorycznych odpowiedzi. rozumiem, ze zaraz zechcesz odpisac, ze nie ma sensu odpisywac na takie brednie. no coz, ja mialem do ciebie i do twoich kolegow po szalu chociaz tyle szacunku, ze na wasze brednie staralem sie odpisac. nie bede doprawial do tego ideologii, jak wilmore, niosacy dumnie cytat hessego - forum nie jest zdecydowanie miejscem na tego typu przeslanie. wszystko o co cie prosze, to o elementarny szacunek, ktorego nie masz za grosz. mozna sie klocic o te pilke nozna, ekscytowac nia - jednak jesli wychodzi sie poza szacunek do drugiego czlowieka z tych powodow - gra nie jest warta swieczki. sprawiles, ze czuje sie jak obama probujacy wyjasnic zart fox news. nie badz jak fox news, Mirek15, jestem pewien, ze jestes lepszy niz to.
Faktycznie źle napisałem, sędzia wam jednak pomógł nie wyrzucając 3 pseudopiłkarzy z boiska. Czarnucha Muntariego to bym na pal wbił za takie cośEnJoy's pisze:Ale trzeba być ograniczonym, żeby takie coś pisać - w czym miał sędzia pomóc ?.Tomusmc pisze: płaczą bo sędzia im nie pomógł po raz pierwszy w sezonie

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Enjo
- Legenda Futbolu

News jeszcze jakoś ujdzie, a poczytaj jego komentarz pod newsem, rodem z onetu się chłopak popisał.Borriello>Huntelaar pisze: to co odpierdziela kebab na głównej
Przy 2:0 Juve by się zmobilizowało i by wygralo 3:2. Udowodnij mi, że się mylę.po 2-0 Juve by nawet nie pierdnęło
Internet powinien być jak Media Markt. Mniej by było takich głupot.Przy 2:0 Juve by się zmobilizowało i by wygralo 3:2. Udowodnij mi, że się mylę.