Tym bardziej, że Oni ściągają coraz to nowych piłkarzy i próbują robić czystkę, a my nawet tego nie robimy. My interesujemy się jedynie piłkarzami z kończącymi kontraktami. Co do stadionu...szybko nie będziemy mieć nowego. Pewnie byłby nowy gdyby Włosi Euro mięli. Vidal był do wyciągnięcia za 10 mln euro. Co my robiliśmy wtedyEnJoy's pisze:To się zapewne okaże w przyszłym sezonie bo w tym grali tylko ligę i parę spotkań Coppa, a od przyszłego sezonu dojdzie LM i wtedy jestem ciekaw obecnego Juventusu przy takiej intensywności i poziomie meczy - choć dziś podczas meczu z Bologną pomyślałem sobie, że we Włoszech Juve ucieka znacznie rywalom bo posiadają nowoczesny stadion, w miarę przyzwoity skład na ten czas a i działania na rynku transferowym wyglądają ciekawie.Ponadto nie wiem jak z finansami, ale raczej nie sądzę, że gorzej od Milanu [ -67 mln € za poprzedni sezon ].
O futbolu na luzie...
Re: O futbolu na luzie...
- Salas11
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1799
- Kibicuję: Internazionale Serie A
Ustalaliście kim ma być obiecywany kibicom pan XMirek15 pisze:Vidal był do wyciągnięcia za 10 mln euro. Co my robiliśmy wtedy
Którego w ogóle nie było.Salas11 pisze:Ustalaliście kim ma być obiecywany kibicom pan X
Poczekajmy z oceną Juve do następnego sezonu, lecz myślę, że okienko pokaże gdzie ich miejsce. Roma się pewnie znowu wzmocni
-
Shlubb
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
Lorient to się chyba w życiu nie nauczy grać na wyjeżdzie. Wygrywali z Lyonem 2:0 by przegrywać 2:3 
- Magnum
- Moderator

- Reputacja: 2316
- Kontakt:
USA może przodować w czymś w piłceGoal-line technology jako pierwsza w USA?
Major League Soccer chce wprowadzić u siebie testową wersję goal-line technology, co najprawdopodobniej może się odbyć w okolicach lipca, kiedy to IFAB, organ ustalający przepisy, ma debatować nad wprowadzeniem tej właśnie technologii.
- Jako liga jesteśmy zainteresowani przetestowaniem GLT i mamy nadzieję, że uda nam się to osiągnąć – twierdzi Don Garber, komisarz MLS. Zarząd International Football Associaton spotyka się drugiego lipca i najprawdopodobniej zatwierdzi którąś z technologii – „Hawk-eye” Sony lub „GoalRef” niemiecko-duńskiej spółki.
„Hawk-eye” opiera się na kamerze śledzącej piłkę i ma ono zastosowanie również w tenisie i krykiecie, zaś „GoalRef” wykorzystuje pole magnetyczne zawarte w piłce.
Każdy z tych dwóch systemów w ciągu sekundy wysyła informacje do sędziego o przekroczeniu linii przez piłkę. Końcowa decyzja jednak należeć będzie zawsze do arbitra.
- Wszyscy będziemy musieli dać sobie trochę czasu na zrozumienie i nauczenie się tego procesu. Najważniejsza jest nasza otwartość na wprowadzenie GLT, jeżeli tylko zaistnieje taka możliwość – dodaje Garber.
Dyskusja nad wprowadzeniem goal-line technology trwa nieprzerwanie od czasu Mistrzostw Świata w 2010 roku, kiedy to urugwajski sędzia Jorge Larrionda w 1/8 finału nie uznał prawidłowo zdobytej bramki przez Franka Lamparda, a Anglia ostatecznie została rozbita przez Niemcy cztery do dwóch.

- bartbuks
- Administrator

- Reputacja: 30
Właśnie oglądam i Boniek miażdży. W Cafe Futbol też dał czadufieldy pisze:Świetna Liga + ekstra z Bońkiem

- Aker
- Very Important Person
- Reputacja: 1
skad moge pobrac Cafe Futbol wczorajsze i tą w/w Lige+ ?
http://bitshare.com/files/m25vn8qi/Liga ... 2.avi.htmlAker pisze:skad moge pobrac tą w/w Lige+ ?
http://turbobit.net/pvafxt0qukzr.html
http://download.hellshare.pl/cafe-futbo ... i/6865811/Aker pisze:skad moge pobrac Cafe Futbol ?
Cafe Futbol możesz też oglądać na ipli.Wygodniejsze to niż sciąganie 
Zachodzące słońce reprezentuje śmierć
- Kendo
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
A propos wspomnianej Ligi + Extra, Tomek Smokowski w rozmowie wspominał coś o pytaniach do ekspertów c+ na różne tematy, ma ktoś może linka, nigdzie nie mogę znaleźć. A Zibi rzeczywiście wczoraj dał popis. Gość ma własne zdanie, dystans do siebie i rzeczywistości wokół. Spieprzaj mi z tym Szanim! 
.
U nas by to nie przeszło
- NoName1989
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1492
- Kibicuję: WIDZEW
Z tego co pamiętał był kamikadze co szalik Legii wyciągnął w młynie Wisły. Skończyło się na tym, że musiał biegać nago po sektorze., bo chyba solówki odmówił.Arwin pisze:
![]()
U nas by to nie przeszło
Bez kiboli nie ma goli.
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=39084
Bardzo dobry sędzia
dający piłkarza pograc fizycznie,sędziował 2 mecze United i bardzo mi się podobał więc wybór Uefa naprawde bardzo trafny.
Bardzo dobry sędzia
If I had to choose between dribbling past 5 players and scoring from 40 yards at Anfield or shagging Miss World,it’d be a hard choice. Thankfully, I’ve done both.