No to faktycznie było dobresbQ pisze:Nagatomo zobaczył jakieś duchy japońskich samurajów?Dawno czegoś takiego nie widziałem.
Bardzo dobry mecz w pierwszej połowie, niestety sędzia daje dupy - bramka ze spalonego, brak czerwa dla Lichtsteinera.
No to faktycznie było dobresbQ pisze:Nagatomo zobaczył jakieś duchy japońskich samurajów?Dawno czegoś takiego nie widziałem.

nie, kłamstwoMarcinW pisze:to wada ?inter jak zwykle jedyny czysty i nieskalany

Faul na Cambiasso był na CONAJMNIEJ żółtą.Marq pisze:Co do Lichsteinera to druga żółta powinna być, ale pierwsza już nie taka w 100%, więc tu do zarzucenia arbitrowi nie ma nic, bo za kolejny tego typu faul Lichy na 100% dostał by czerwo.
pewne jak zamach w smoleńsku!!! leming wierzy w spiski.MarcinW pisze:sędzie kupiony to pewne ...
No na pewno. Moggi wciąż siedzi w podziemiach Juve. Kupił nam sędziego i dzięki temu jesteśmy mistrzem Włoch i wygrywamy ten mecz.MarcinW pisze:co tu wiele pisać, sędzia kupiony i tyla !

jest coś o czym nie wiem ? jakiś nowy wyrok ? czy po prostu robisz z mordy szmatę ?nie, kłamstwo
Po co komu Moggi skoro system stworzył nowe ogniwa ...Moggi wciąż siedzi w podziemiach Juve.