Derby D'Italia - Bój o Italie !
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2827
Re: Derby D'Italia - Bój o Italie !
gratuluje zwycięstwa, tak jak myślałem będziecie naszym najgroźniejszym rywalem do tytułu.
BTW
http://1.bp.blogspot.com/_iK7Dl_38dj0/S ... 0/610x.jpg
BTW
http://1.bp.blogspot.com/_iK7Dl_38dj0/S ... 0/610x.jpg
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Wielkie brawa dla Interu.
Sedziowanie w drugiej polowie przyzwoite i Inter pokazal kto byl w tym meczu lepszy.
Sedziowanie w drugiej polowie przyzwoite i Inter pokazal kto byl w tym meczu lepszy.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
- YoOoOgI89
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 104
Miejmy nadzieję że ta porażka da im kopa i zaczną grać po niej jak przystało a nie wygrywać mecze w ostatnich
minutach i po błędach sędziów. Szkoda rekordu
Brawo dla Interu że się podnieśli po tej bramce w 1 minucie .
minutach i po błędach sędziów. Szkoda rekordu
Brawo dla Interu że się podnieśli po tej bramce w 1 minucie .
- MaUser_FCI
- Kapitan

- Reputacja: 234
wloski, nic do Ciebie nie mam, jak i do wielu z Was Juventinich na tym forum. Poprostu macie też po swojej stronie takiego Marqa, do tego ten początek. Wybacz marną napinkę!!wloski pisze:Tego meczu myślałem ,że nie przegramy po 10 minutach, ale na serio Inter zasłużył i teraz brawo dla nich,
Świetnie Interowcy zaczynają napinkę. Brawo
Inter był drużyna lepszą. Zanetti profesor pokazał naszym obrońcą jak się gra w defensywie. Patrzeć i się uczyć. W Juve tylko Pirlo na plus. Reszta totalne dno. Bolesna lekcja, ale być może konieczna. Szkoda błędów sędziowskich, wyniku nie wypaczyły, ale pozostał niesmak. Cieszę się, że się nie napinałem jak idiota przed tym meczem, bo teraz mogę z podniesionym czołem pogratulować zwycięzcom. Gratulacje.

No szkoda, piękna seria się skończyła, wygrał lepszy. Ciekawie się robi w lidze, lider nadal w Turynie a Juve już nie raz wygrywało na San Siro
. Tyle na gorąco.
No nic, każda seria się kończy. Świetna druga połowa Interu. Gratulacje
Mam duże pretensje do Vidala o drugą bramkę. Rozumiem, że stracił tę piłkę, ale powinien natychmiast kasować tę akcję faulem, nawet mimo kartki.
Mam nadzieję, że ta porażka da do myślenia zawodnikom i Conte. I tak myślałem, że będzie gorzej do czasu jego powrotu. No i ciekawe co z Mirko.
Mam duże pretensje do Vidala o drugą bramkę. Rozumiem, że stracił tę piłkę, ale powinien natychmiast kasować tę akcję faulem, nawet mimo kartki.
Mam nadzieję, że ta porażka da do myślenia zawodnikom i Conte. I tak myślałem, że będzie gorzej do czasu jego powrotu. No i ciekawe co z Mirko.
#injacekwetrust
- wloski
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 981
- Kibicuję: Edukacjii Clonera
Jeden idiota to nie reszta, nie mierz nas jego miarą, często przesadza chłopak. Nie patrzmy na innych tylko każdy z osoba na siebie. Proste.MaUser_FCI pisze:wloski, nic do Ciebie nie mam, jak i do wielu z Was Juventinich na tym forum. Poprostu macie też po swojej stronie takiego Marqa, do tego ten początek. Wybacz marną napinkę!!wloski pisze:Tego meczu myślałem ,że nie przegramy po 10 minutach, ale na serio Inter zasłużył i teraz brawo dla nich,
Świetnie Interowcy zaczynają napinkę. Brawo
- Salas11
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1799
- Kibicuję: Internazionale Serie A
Twierdza zdobyta! Po pierwszej połowie i błędach sędziowskich końcowy rezultat cieszy jak jasna cholera! Jako pierwsi na Juventus Stadium. Z odwiecznym rywalem. Wbrew przeciwnościom losu.
Grazie ragazzi!
Grazie ragazzi!
przegrać sprzedany mecz 
- wloski
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 981
- Kibicuję: Edukacjii Clonera
Mam to samoveelden^ pisze:Inter był drużyna lepszą. Zanetti profesor pokazał naszym obrońcą jak się gra w defensywie. Patrzeć i się uczyć. W Juve tylko Pirlo na plus. Reszta totalne dno. Bolesna lekcja, ale być może konieczna. Szkoda błędów sędziowskich, wyniku nie wypaczyły, ale pozostał niesmak. Cieszę się, że się nie napinałem jak idiota przed tym meczem, bo teraz mogę z podniesionym czołem pogratulować zwycięzcom. Gratulacje.
rekinho pisze:przegrać sprzedany mecz
??
Ostatnio zmieniony 03 lis 2012, 22:44 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.
Inter pokazał dziś wielką klasę, w pełni zasłużone zwycięstwo. Trzy punkty i trzy gole na terenie największego rywala, przełamanie niesamowitej passy Juventusu, i to pomimo skandalicznego sędziowania. Arbiter swoją drogą miał wielkie szczęście - był słaby (można przeklinać? był [k****] słaby!), ale wyniku nie wypaczył. Nie bardzo rozumiem dlaczego szansy nie dostał Pogba, który przecież fenomenalnie zagrał w środę z Bologną.
Aha, osobne słowo należy się dżentelmenom z FIFA. Nie do pomyślenia jest sytuacja, że miliony ludzi przed telewizorami natychmiast widzą, że był spalony, a mimo to gol zostaje uznany. Czas wejść w XXI wiek i wprowadzić powtórki video.
Aha, osobne słowo należy się dżentelmenom z FIFA. Nie do pomyślenia jest sytuacja, że miliony ludzi przed telewizorami natychmiast widzą, że był spalony, a mimo to gol zostaje uznany. Czas wejść w XXI wiek i wprowadzić powtórki video.
Co tu wiele pisać. Świetny mecz w naszym wykonaniu. Gratulacje również należą się naszym rywalom.
faktycznie, żenada...przegrać sprzedany mecz
- Dr.Football1
- I Don't Need No Doctor

- Reputacja: 1668
- Kontakt:
Ale jaja. Wylaczylem przy 1-0. Gratulacje dla Interu. Walczcie !
na juvepoland chłopcy podchodzą do porażki w sobie właśćiwy humorystyczny sposób:

Sędzia wygrał im mecz, karny z niczego, jakieś głupie kartki niewiadomo za co?!?!?!? Szlak mnie trafia