Juventus cz.2 (zbiorczy)
Re: Juventus cz.2 (zbiorczy)
Ja mam nadzieję, że wyjdzie Pogba i pokaże się Europie bo chyba niewiele osób, oprócz kibiców włoskiej piłki, widziało jego świetny występ z Bologną. Oczywiście nie może być innej opcji niż 3pkt.
Jest mi to zupełnie obojętne, kto zagra, jeśli tylko będzie zwycięstwo.

- Dr.Football1
- I Don't Need No Doctor

- Reputacja: 1668
- Kontakt:
W sumie to bez niespodzianek, jedynie Matri, ale o nim akurat było wiadomo.Juventus (3-5-2): Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Isla, Marchisio, Pirlo, Vidal, Asamoah - Giovinco, Matri
ławka: Storari, Lucio, Caceres, Pogba, Giaccherini, Bendtner, Quagliarella
Ale najważniejszym pytaniem jest: będzie jakiś Sopcast?

Ja tam polecam Onet
6 zł dupy nie ma, a jakość świetna i nic nie zacina 
"Być nie mieć to odwieczny dylemat"
http://socsports.no-ip.org/?ghghhggfgwloski pisze:Ma ktoś linkacza? Juventus już 1:0 !

Długo już futbol oglądam, ale takiego gola jak strzelił Vidal to chyba nie widziałem 

też sobie nie przypominamBoromir pisze:Długo już futbol oglądam, ale takiego gola jak strzelił Vidal to chyba nie widziałem

Tak sobie oglądam ten mecz i żałuje, że Isla nie grał z Interem. Ogólnie cały zespół walczy i tylko nasuwa się pytanie - czemu tak nie walczyli 2 tygodnie temu?! No ale cóż, pozostaje się cieszyć tym co jest teraz.

Lepiej być chyba nie może (może zwycięstwo wywalczone w ostatnich minutach po zaciekłych bojach). Juve wygrywa, Chelsea również. Sytuacja w grupie bardzo ciekawa. Wypompujecie się w następnych dwóch meczach 
Chelsea remis.Jest kim rotować, już Vidal odpoczywa wszedł Pogba.Jeszcze Cacera za Asamoaha i styka.MarcinW pisze:Lepiej być chyba nie może (może zwycięstwo wywalczone w ostatnich minutach po zaciekłych bojach). Juve wygrywa, Chelsea również. Sytuacja w grupie bardzo ciekawa. Wypompujecie się w następnych dwóch meczach
Powodzenia w lidze Europy może Inter nie oleję rozgrywek i nabije punkty.
Matri - tak szczerze mi jest żal człowieka i to bardzo, no ale nie ma co się oszukiwać, do Juve on się zupełnie nie nadaje. Tragedia.