Wg mnie też Evra, choć wszyscy twierdzą, ze to Welbeck.Daaaamian pisze:A nie Evra przypadkiem?DREWNIANY SRACZ pisze:Welbeck sam na sam i wyciety rowno z trawą.
Real Madrid - Manchester United
- bartbuks
- Administrator

- Reputacja: 30
Re: Real Madrid - Manchester United

Może mi ktoś powiedzieć, co sędzia w tym momencie odstawił? Pomijając czerwo dla Varana ten baran kończy mecz jak jest rożny dla United. Serio? 
- Magnum
- Moderator

- Reputacja: 2316
- Kontakt:
Przepisy gry mówią, ze mecz się kończy, jak skończy się czas. Przedłuża się tylko na rzuty karne. Technicznie decyzja jak najbardziej prawidłowa. Tak samo, jak ta z czerwienią dla Robina na Camp Nou. ![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)

No dobrze, tylko że sędzia przedłużył 3 minuty a skończył w 92.Magnum pisze:Przepisy gry mówią, ze mecz się kończy, jak skończy się czas. Przedłuża się tylko na rzuty karne. Technicznie decyzja jak najbardziej prawidłowa. Tak samo, jak ta z czerwienią dla Robina na Camp Nou.
- Magnum
- Moderator

- Kontakt:
Wydawało mi się, że było 93 równo
przynajmniej taki czas był na moim streamie.

Ale doliczył 3 minuty, a skończył na 2:15, 2:30. Dziwna decyzja i parę błędów w czasie meczu. Mecz dobry, choć liczyłem na więcej bramek 
Sedzia niepowazny z tym rogiem ostatnim, bez dwoch zdan.
Szkoda tego meczu, bardzo dobry mecz zagral De Gea, wpuszczajac ktorys ze strzalow Coentrao nikt nie mialby do niego pretensji. O czym Lopez myslal, ze nie chcialo mu sie ruszyc do tej pilki zmierzajacej na rog?
Szanse w tym momencie 60:40 dla United, nie wierze ze Real nic nie strzeli na wyjezdzie, ale u siebie na pewno latwiej im bedzie wygrac.
Szkoda tego meczu, bardzo dobry mecz zagral De Gea, wpuszczajac ktorys ze strzalow Coentrao nikt nie mialby do niego pretensji. O czym Lopez myslal, ze nie chcialo mu sie ruszyc do tej pilki zmierzajacej na rog?
Szanse w tym momencie 60:40 dla United, nie wierze ze Real nic nie strzeli na wyjezdzie, ale u siebie na pewno latwiej im bedzie wygrac.
- czarny samael
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 861
- Kibicuję: Manchester United FC
Może mi ktoś powiedzieć/pokazać o co chodzi z tym czerwem dla Varane, którego sędiza nie dał? Bo nie widziałem meczu od 45 do 60 minuty.

- bartbuks
- Administrator

Jedynym wytłumaczeniem jest to, że Czerwone Diabły ociągały się z tym rożnym, więc skończył.Arwin pisze:Może mi ktoś powiedzieć, co sędzia w tym momencie odstawił? Pomijając czerwo dla Varana ten baran kończy mecz jak jest rożny dla United. Serio?
Albo po prostu UEFA już zna pary 1/4

Sędzia tragiczny. Dla United karteczki od razu, a Real miał dużo przywilejów. Akcja z Varanem... To jak jakiś przekręt. Szkoda, że Giggs się zaczał głupio bawic. Tam aż sie prosiło o strzał po długim słupku. Tym bardziej on... Robin jak z Milanem.
United ma fajną zaliczke prze rewanżem. Na OT będa mieli baaaardzo ciężko.
Gratulacje dla United!
United ma fajną zaliczke prze rewanżem. Na OT będa mieli baaaardzo ciężko.

- Akarin
- Bundesliga ToNi Liga
- Reputacja: 45
Ja miałem 93 minutę jak skończył.
Varane to nie jestem pewien do końca czy trafił Evrę po nogach. Musiałbym zobaczyć powtórkę z drugiej strony, na początku wydawało się, że dotkną piłkę. Czerwonej i tak by nie było raczej, bo niedaleko był Ramos chyba.
Varane to nie jestem pewien do końca czy trafił Evrę po nogach. Musiałbym zobaczyć powtórkę z drugiej strony, na początku wydawało się, że dotkną piłkę. Czerwonej i tak by nie było raczej, bo niedaleko był Ramos chyba.
Luca Toni \o/
- Magnum
- Moderator

- Kontakt:
na moim streamie było równo 93:00 napisane jestem prawie pewien. diabli wiedzą 

Słaby mecz generalnie. Pierwsza połowa w porządku, natomiast druga... jakoś w 65 minucie prawie przysnąłem. Mimo tego nie żałuje, że oglądałem ten klasyk zamiast TVP. Choć oczekiwałem dużo więcej.
- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2405
- Kontakt:
Piosenka o meczu:
- bartbuks
- Administrator

SAF musiał nieźle opierdzielić w szatni swoich zawodników, bo druga połowa w ich wykonaniu była popisowa. Real nie miał pomysłu na przełamanie tej zapory. W pierwszej połowie nie podobał mi się De Gea, który zaliczył jakiś pusty przelot, wg mnie był trochę niepewny, ale w drugiej odsłonie pokazał klasę.
Wg mnie Benzema w pierwszej połowie był pomyłką. No i Giggs, który powinien uderzyć piłkę od razu, a nie szukał zwodu na dwóch rywalach. SAF taktycznie rozjebał Mou. Ciekawe co teraz wymyśli Portugalczyk i jak w rewanżu zaprezentuje się CR7.
Wg mnie Benzema w pierwszej połowie był pomyłką. No i Giggs, który powinien uderzyć piłkę od razu, a nie szukał zwodu na dwóch rywalach. SAF taktycznie rozjebał Mou. Ciekawe co teraz wymyśli Portugalczyk i jak w rewanżu zaprezentuje się CR7.