Inter Mediolan (zbiorczy)

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%

Liczba głosów: 15

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Zaza »

Chlopaczek ale ja bardziej miałem na myśli fakt że to pozytyw serie A, gdy taka Catania gra o puchary, czekaj jeszcze się Roma ogarnie, Genou i Palermo podbije do swojego poziomu i wszystko wyjdzie na dobre lidze. Nie ma co ukrywać wynik tego meczu marzenie dla Rossonerich - zwłaszcza maja Lazio na tapecie.

Dzisiejsze info w sprawie Cassano jest szokujące, jak to jest Milan oddaje Cassano dopłaca 7 czy tam nawet 12 milionów za Pazziniego a Inter podpisuje z nim umowę na rok ? I teraz freeman Cassano :> ?
Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Post autor: MaUser_FCI »

Gomez zakłada duszenie nogami Schelotto ale sędzia nic :) Chwilę wcześniej... co zrobił Alvarez?

Nie ma co bić biany bo i tak gramy lipę ale:

PALACIO!!!!

I świetny profesor Cuchu.
Ostatnio zmieniony 03 mar 2013, 16:55 przez MaUser_FCI, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post autor: Dr.Football1 »

Alez to wydarliscie. Brawo za ambitna walke do konca.
Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post autor: Slim91 »

:suicide:

Wyciągnęli. Catania :suicide:
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8596
Kontakt:

Post autor: cloner »

Bo gra się do końca, zwłaszcza gdy hejterzy nas spisują na straty. Walka trwa!!
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Post autor: MaUser_FCI »

cloner pisze:Bo gra się do końca, zwłaszcza gdy hejterzy nas spisują na straty. Walka trwa!!

Do konca.. ale niestety od dwa w plecy i od drugiej połowy.
Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post autor: Lisek »

Inter żenujący. Te trzy bramki i jeszcze sytuacja Schelotto to jedyne ich okazje w meczu. Co innego Catania. Szkoda gospodarzy bo frajersko przegrali. Poza tym należał im się karny bo Chivu faulował Bergassio.
"Kiedy mówię „Polska”, mam przed oczami pszeniczny kłos wyrosły na tej ziemi, znajome boćki, co przycupnęły na przyjaznej mazurskiej chacie…"
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1488
Kibicuję: Inter Mediolan

Post autor: coco »

to była odpowiedz Stramy na ostatnie pojazdy na niego, znakomicie ustawil zespół w szatni na 2 połowe
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel »

Prawda jest taka, ze naprawde gralismy solidne zawody. Bohaterem oczywiscie Palacio. Gdyby tylko obrona dojechała na mecz od poczatku, a w ataku był napastnik to mecz byłby do wygrania bez wiekszej spinki. 3 punkty w tej chwilii jak tlen i oby byl to impuls do dobrej gry do konca sezonu. Na pohybel, przeciwko kontzujom i problemom! Forza Inter! Czas sie obudzic panowie.
Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 188

Post autor: Maciek (interista) »

No brawo, maja jednak jaja.

Dopiero trzecia pilka na 3-2 wykorzystana, ale jest.

Moze to byc niezwykle wazny wynik w perspektywie walki o pierwsza trojke.

Btw Cassano ma kontrakt na dwa lata.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Brawo ! to więcej niż 3 punkty ! Zwłaszcza pod katem psychiki ! Już pomijam sytuacje w tabeli bo w mojej ocenie ona nie dotyczy Interu (chodzi mi o LM) ale takie zwycięstwo daje kopa i pokazuje charakter ! Brawo za walkę i 3 punkty !

To zwycięstwo ma jeszcze inny pozytywny (?) aspekt, że Moratti uzna że obecny trener to najlepszy trener i nie będzie szukał zmian ...
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Prawda jest taka że mieć 3 okazje i wykorzystać 3 okazje to tez sztuka ! (Barca w ogóle ich nie ma ... nie no żartuje oczywiście)

Inter dokonał wielkiej rzeczy, dostawać 2:0 nawet z Catania, zwłaszcza na ich terenie i wyciągnąć na 3:2 to ja bym chciał by nawet Balotelli dla Milanu dupą strzelał jak kiedyś Inzaghi. Nie można umniejszać tego zwycięstwa bo jak nie idzie to nie idzie, jeden powie jak nie możesz wygrać to zremisuj ale wygraj nie grając :)

Ciekawe jak Lazio i Napoli zareagują na ostatnie swoje wyniki. Nie ukrywam że chciałbym w LM mocne trio Milan - Inter - Juve bo w LE takie Lazio, Napoli czy Viola więcej zdziała.
Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One
Reputacja: 0

Post autor: AgaD »

Wyszłam do sklepu przy stanie 2:1 dla Catanii, wróciłam i myślałam, że źle widzę, jak zobaczyłam wynik 3:2 :). Nie ma się co jednak ekscytować, bo jedna jaskółka wiosny nie czyni. Przy takiej sytuacji kadrowej i wahaniach formy całego zespołu, zajęcie miejsca w pierwszej trójce jest raczej mało realne.
"Niezależnie od tego, ile w życiu
doświadczyłeś cierpienia,
bólu lub zdrady, dzisiaj jesteś dokładnie tam, gdzie miałeś dotrzeć. Zaufaj mocnej nici, która wiąże ze sobą wszystkie chwile twojego życia"
Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Martin Pellegrino »

Zaza pisze:Prawda jest taka że mieć 3 okazje i wykorzystać 3 okazje to tez sztuka !

Nie przesadzaj. Były jeszcze okazje Schelotto, Cambiasso, czy Guarina. Druga połowa od momentu strzelenia kontaktowej bramki bardzo poprawna. Była walka i bieganie co dało w końcowym rozrachunku 3 punkty.

Zastanawiające jest to, że tak chwalony przez niektórych użytkowników tego forum Kuzmanovic zostaje zmieniony w przerwie przez Stankovica, który chyba ostatni mecz zagrał z rok temu i nagle druga linia zaczęła grać :roll: ale przecież wiadomo, że wszystko co złe jest winą Gargano.
Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 448

Post autor: orzeu »

Martin Pellegrino pisze:Zastanawiające jest to, że tak chwalony przez niektórych użytkowników tego forum Kuzmanovic zostaje zmieniony w przerwie przez Stankovica, który chyba ostatni mecz zagrał z rok temu i nagle druga linia zaczęła grać :roll: ale przecież wiadomo, że wszystko co złe jest winą Gargano.
Jakby to Gargano zszedł to byśmy 5-2 wygrali :lol: . Takie gdybanie jest bez sensu :P. Pierwsza połowa Gargano była tragiczna i trzeba mieć klapki na oczach żeby tego nie zauważać. Kuzma natomiast zagrał całkiem ok.

Schellotto coraz bardziej mnie przekonuje i chyba nikt nie powinien mieć wątpliwości, że prawa strona Zanetti - Schellotto jest lepsza od prawej Jonathan - Zanetti.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”