AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
Tassotti powiedział, że Boateng ma jakiś mały problem. Oby był gotowy na Barcelonie, bo w pierwszym meczu był niezwykle istotny z taktycznego punktu i rozegrał świetne spotkanie.
Skład taki jak przewidywany. Balotelli na ławce i tylko kontuzjowanego Kevina brak. Oby po 3 punkty.
Skład taki jak przewidywany. Balotelli na ławce i tylko kontuzjowanego Kevina brak. Oby po 3 punkty.
Mam nadzieję, że to tylko zasłona dymna. Podejrzewam, że Boa po prostu odpoczywa na Barcelonę. A bądźmy szczerzy, że w dzisiejszym meczu mógłby równie irytować co zachwycać.mete pisze:Tassotti powiedział, że Boateng ma jakiś mały problem
Tak można o każdym napisać.A bądźmy szczerzy, że w dzisiejszym meczu mógłby równie irytować co zachwycać.
Boa ostatnio jest w wysokiej formie. W meczach z Lazio, Barcą i Interem grał bardzo dobrze.
Niby tak, ale u niego jest bardziej to prawdopodobne, że zagra słabo niż u takiego np. ESa.mete pisze: Tak można o każdym napisać.
Na dobry występ gracza w meczu ma duży wpływ jego motywacja na rywala. Boa lubi ważne mecze.mete pisze:Boa ostatnio jest w wysokiej formie. W meczach z Lazio, Barcą i Interem grał bardzo dobrze
Ale Pazzo złapał formę 
Boateng jak jest w formie to nie przeszkadza mu to czy gra z Barcą czy z Lecce. Już to udowodnił. A teraz w formie jest.
Oby Pazzo był gotowy na Barcelone.
Boateng jak jest w formie to nie przeszkadza mu to czy gra z Barcą czy z Lecce. Już to udowodnił. A teraz w formie jest.
Oby Pazzo był gotowy na Barcelone.
Ostatnio zmieniony 08 mar 2013, 21:11 przez mete, łącznie zmieniany 1 raz.
Pazzo to crack. Z kontuzją strzela gola. Myślę, że gdyby nie miał tej kontuzji to nie strzeliłby bo wtedy inaczej ustawiłby się.
Szkoda, że musiał zejść. Mam nadzieje, że kontuzja nie wykluczy go na długo z gry.
e:Karny dla Genoi powinien być
Szkoda, że musiał zejść. Mam nadzieje, że kontuzja nie wykluczy go na długo z gry.
e:Karny dla Genoi powinien być
Ostatnio zmieniony 08 mar 2013, 21:14 przez Slim91, łącznie zmieniany 1 raz.
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
Swoje zrobiłMirek15 pisze:Szkoda, że musiał zejść. Mam nadzieje, że kontuzja nie wykluczy go na długo z gry.
Słaby mecz w naszym wykonaniu. Wygląda mi na to, że chcą go wygrać jak najmniejszym nakładem sił co się może źle dla nas skończyć. Niepotrzebne głupie zabawy Constanta i Muntariego na lewej stronie.
Sędzia równie słaby co Milan. Spokojnie mógł nawet 2 karne podyktować dla Genoi.
Takim nastawieniem tego meczu nie wygramy. Drugą połowę musimy rozegrać lepiej.
Sędzia równie słaby co Milan. Spokojnie mógł nawet 2 karne podyktować dla Genoi.
Takim nastawieniem tego meczu nie wygramy. Drugą połowę musimy rozegrać lepiej.
karnego po ręce zapaty imo nie było za to drugi po ręcę nianga się należał ewidwentnie
No właśnie. Sędzia ich nieźle wydymał. Choć początkowo widziałem, że Niang dostał w klatkę piersiową.mete pisze:Sędzia równie słaby co Milan. Spokojnie mógł nawet 2 karne podyktować dla Genoi.
Musimy coś strzelić w 2 połowie.
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
Jeszcze była sytuacja z Grankvistem, który skakał do główki i został popchnięty przez Contstana (mającego już żółtą). Tu też sędzia mógłby dać karnego chyba.
Jakby Pazzo nie wyrobił się na Barcę kogo się spodziewacie na szpicy. Nianga?
Jakby Pazzo nie wyrobił się na Barcę kogo się spodziewacie na szpicy. Nianga?
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
Na szpicy Niang lub Boateng jeżeli się wykuruje jako fałszywy napastnik.
Schodzi Mexes. Ciekawe dlaczego.
A ja jestem prawie przekonany, że skakał on do główki z Mexesem i jak został pchnięty to przez Nianga a nie Constanta.Jeszcze była sytuacja z Grankvistem, który skakał do główki i został popchnięty przez Contstana (mającego już żółtą).
Schodzi Mexes. Ciekawe dlaczego.
- Zaza
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1
Genua na biało ?
Panowie nie na stojąco ! Pazzini kocur, doznał urazu wrócił na boisko, pyt 1:0 zmiana
Jak na razie słabo graja, tak jakoś od niechcenie
Clarence wróciłeś ? czy to Twój duch ? A luka i wyrwa w środku pola jest taka jak pas startowy w Modlinie (podobnej jakość nawierzchnia) Oby druga polowa była lepsza, Nocerino i Boja może wejdą bo to mecz w sam raz dla nich, jeden powalczy drugi będzie może ich woził i łapał ich faule. Ale przed meczem z Barcelona nawet to 1:0 po takiej grze biorę w ciemno. Zwłaszcza że ostatnie 10 15 minut drugiej połowy to była jakaś komedia i gra w zbijane
Gramy !
Jak na razie słabo graja, tak jakoś od niechcenie
flamini [*] takie fenomenalne podanie od constanta spieprzyć w tak żałosny sposób...
Myślę, że nie dlatego, że jest oszczędzany na Barcelonęmete pisze:Schodzi Mexes. Ciekawe dlaczego.
Nie przesadzajmy już.(L)oczkerson pisze:Jeszcze była sytuacja z Grankvistem
Flamini naprawdę nie mógł tego strzelać.
e:Szybko dawać Robinho za ESa. Nie ma co zwlekać.