co do meczu to co to [k****] ma być
Inter Mediolan (zbiorczy)
- coco
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1488
- Kibicuję: Inter Mediolan
Re: Inter Mediolan (zbiorczy)
zawieszony
jak można mecz wygrac jak nie robi się ani pół akcji w 1 połowie, broniłem Strame do tej pory bo widziałem jakieś nowinki, coś dającego nadzieje na przyszłość, niestety on jest za młody na trenowanie tego zespołu, nic, kompletnie nic nie przemawia za tym że będzie lepiej w 2 połowie...
- MaUser_FCI
- Kapitan

- Reputacja: 234
Guarin i te jego podcinki z rożnych. Wcale nie trudno je wyłapać, wcale..
Co oni mają z tym ślizganiem? Tak ciężko wziąć wkręty?
Gdy widzę wrzutki Pereiry, to gniją mi ziemniaki w piwnicy.
Co oni mają z tym ślizganiem? Tak ciężko wziąć wkręty?
Gdy widzę wrzutki Pereiry, to gniją mi ziemniaki w piwnicy.
- Zico_FCI
- Io Sono Interista
- Reputacja: 46
Stramaccioni powinien zostać po tym meczu dyscyplinarnie wyjebany, najlepiej jeszcze na murawie. 
...
- MaUser_FCI
- Kapitan

- Reputacja: 234
Ja tam oczekuje wjazdu kibiców na murawę!
A Moratti jaki zdziwiony... oszczędności coś nie bardzo oszczędzają
A Moratti jaki zdziwiony... oszczędności coś nie bardzo oszczędzają
Pytanie sa dwa i dokladnie takie same co tydzien: dlaczego tak frajersko tracimy bramki, dlaczego nie potrafimy wejsc w mecz od pierwszej minuty pierwszej połowy? Niewiele mozna zarzucic Interowi w drugiej połowie, ale na [ch**] mi przekonanie ze zdominowalismy Bolonie jak wynik jest taki jaki jest. To boli.
Straszliwie cierpimy bez klasycznego srodkowego napastnika. Ranocchia jest chyba naszym najgrozniejszym na te chwile.
Straszliwie cierpimy bez klasycznego srodkowego napastnika. Ranocchia jest chyba naszym najgrozniejszym na te chwile.
- Zico_FCI
- Io Sono Interista
Śmieszne jest, że na wyjazdach w tym sezonie gramy jak ostatnie łajzy, przegraliśmy 6 na 14 meczów a i tak w tabeli wyjazdowej jesteśmy na drugim miejscu za Juventusem.
Natomiast nasz ostatni rywal poza swoim stadionem miał fantastyczny bilans 3-0-10
Natomiast nasz ostatni rywal poza swoim stadionem miał fantastyczny bilans 3-0-10
...
Dawać di Canio na trenera! Zrobi porządek w szatni.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Miałem okazję być na meczu z Bolonią i tak kilka przemyśleń po krótce:
- Nie wiem co ten Gargano robi w Interze w ogóle
? Gościu miał już po pierwszych 12 minutach chyba z... 7 strat. Jak to w ogóle na tym poziomie jest możliwe ? Zdecydowanie najgorszy zawodnik na boisku.
- Schelotto z przodu, tragedia. Najbardziej wygwizdywany zawodnik na SS.
- Kovacić świetny. Doskonały balans ciałem, kręcił piłkarzami Bolonii jak chciał. Fajnie byłoby gdyby był jeszcze trochę odwazniejszy (kilka prostopadłych piłek od czasu do czasu).
- zawodnik z numerem 23 w Bolonii przydałby się u nas
- Cassano robi różnicę. Od momentu jego wejścia zaczęliśmy coś grać.
Jedno mnie dziwi - dlatego Inter na San Siro z co by nie mówić przeciętną Bolonią (choć na naszym tle to przeciwnik wyglądał bardzo dobrze) wychodzi tak defensywnie ? Nie lepiej byłoby w pierwszej połowie spróbowac zaatakować i zamiast Benassiego i Gargano awizowac do gry Cassano i Kovacicia ?
- Nie wiem co ten Gargano robi w Interze w ogóle
- Schelotto z przodu, tragedia. Najbardziej wygwizdywany zawodnik na SS.
- Kovacić świetny. Doskonały balans ciałem, kręcił piłkarzami Bolonii jak chciał. Fajnie byłoby gdyby był jeszcze trochę odwazniejszy (kilka prostopadłych piłek od czasu do czasu).
- zawodnik z numerem 23 w Bolonii przydałby się u nas
- Cassano robi różnicę. Od momentu jego wejścia zaczęliśmy coś grać.
Jedno mnie dziwi - dlatego Inter na San Siro z co by nie mówić przeciętną Bolonią (choć na naszym tle to przeciwnik wyglądał bardzo dobrze) wychodzi tak defensywnie ? Nie lepiej byłoby w pierwszej połowie spróbowac zaatakować i zamiast Benassiego i Gargano awizowac do gry Cassano i Kovacicia ?
- Zico_FCI
- Io Sono Interista
Stramaas styleorzeu pisze: Jedno mnie dziwi - dlatego Inter na San Siro z co by nie mówić przeciętną Bolonią (choć na naszym tle to przeciwnik wyglądał bardzo dobrze) wychodzi tak defensywnie ? Nie lepiej byłoby w pierwszej połowie spróbowac zaatakować i zamiast Benassiego i Gargano awizowac do gry Cassano i Kovacicia ?
...
- Dr.Football1
- I Don't Need No Doctor

- Reputacja: 1668
- Kontakt:
Ten zawodnik przydalby sie wiekszosci klubow Serie A- zawodnik z numerem 23 w Bolonii przydałby się u nas
- Dr.Football1
- I Don't Need No Doctor

- Kontakt:
Walter Mazzarri, Laurent Blanc, Mircea Lucescu, Marcelo Bielsa, Diego Simeone, Stefano Pioli. Oto szeroka lista kandydatow na nowego trenera Interu. Od razu mowie, ze wyjecie Simeone z Calderon raczej nie bedzie mozliwe. A Wy kogo byscie chcieli ?
Mazzarri, Blanc, lub Simeone. Z tym, że w Bielsę i Simeone nie wierzę.
Ale to są opcje na po sezonie (chyba że Blanc bo chyba jest bez kontraktu), najprawodpodobniej wcześniej zobaczymy jako trenera Interu... Luisa Figo w duecie z Baresim.
Ale to są opcje na po sezonie (chyba że Blanc bo chyba jest bez kontraktu), najprawodpodobniej wcześniej zobaczymy jako trenera Interu... Luisa Figo w duecie z Baresim.
Nakresle mniej wiecej jak wygladaja wymagania wobec nowego szkoleniowca Interu: długofalowa praca z drużyna w przebudowie ze wzgledu na tzw. cięcia kosztów jednoczesnie wymagany awans do LM, stawianie na młodych ale wymagany awans do LM teraz, uporzadkowanie sytuacji wewnatrz druzyny ale jesli nie bedzie wyników czyli awansu do LM natychmiast to papa. Jako ze Jezus Chrystus aktualnie nie jest dostepny, najlepszy z tej listy byłby Mazzarri, który ma najwięcej charyzmy i bylby w stanie byc silniejszy od zawodnikow, od presji Morattiego i ewentualnie uzyskac cos ekstra czyli ekstra gotówke na transfery.
Sila takich ludzi jak Pioli, Lucescu jest długofalowa praca, wiec ich los byłby bardzo podobny do tego jak skonczy Stramaccioni.
Sila takich ludzi jak Pioli, Lucescu jest długofalowa praca, wiec ich los byłby bardzo podobny do tego jak skonczy Stramaccioni.
- Dr.Football1
- I Don't Need No Doctor

- Kontakt:
Tylko pamietaj Babelu, ze Mazzarri znany jest ze swojej niechceci do stawiania na mlodych zawodnikow, a w obecnej sytuacji potrzebny jest Wam trener, ktory nie bedzie bal sie odstawic emerytow i zacznie budowac nowy, lepszy Inter.
- Zaza
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1
Własnie coś mi mówi że Moratti klepnie Blanc'a na szybko w myśl zasady "nowa miotła, coś zamiecie" - a to chyba najmniejsze ryzyko które może na tym etapie sezonu coś zmienić. Dosłownie lepszej opcji nie ma ! Bo nawet jeśli okaże się że to niewypał do ponowie co sezonie sobie powiedzą "ciao" a gorzej być nie może wiec czemu ma nie zaryzykować. I Blanc chyba tez nie zażąda za sezonu 5 milionów euro 
Gdzieś któregoś dnia widziałem coś odnośnie Di Matteo ale to chyba tez jakaś mega spekulacja. Blanc na już jest najbardziej racjonalny!
Gdzieś któregoś dnia widziałem coś odnośnie Di Matteo ale to chyba tez jakaś mega spekulacja. Blanc na już jest najbardziej racjonalny!