Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Taaa wszyscy macie dobre średnie i wszyscy wogóle się nie uczycie ...
Ja powiem kto się nie uczy ... Ja się nie ucze ... ja w tym roku raz jedyny się uczyłem i to 20 minut ... muisałme Chemie poprawic ...
średnia 2.9 zachowanie Nieodpowiednie ... : - |
ej ale ja nic nie robie nie wiem czemu mam takie zachowanie : - |
Wczoraj wkurzył mnie fizol.
Piątek. Ostatnia lekcja w tygodniu. Wystawianie ocen. Fizol wpisał mi 4. Minęło 10 minut, rozmyślił się i wstawił mi 3. Powiedział, że jak chcę mieć 4 to mam przyjść w poniedziałek i nauczyć 20 wzorów z całego roku, następne 20 definicji i rozwiązywanie zadań. Mówię do kolegi: Mam go w dupie. Fizol po chwili: Albo nie. I tak i tak cię spytam. Jak przyjdziesz w poniedziałek nieprzygotowany do odpowiedzi to ci wstawię 2.
Jeszcze dodam, ż e w poniedziałek mam sprawdzian z polaka z całego półrocza.
Łoj tam!
Łukasz15 pisze:Taaa wszyscy macie dobre średnie i wszyscy wogóle się nie uczycie ...
Ja powiem kto się nie uczy ... Ja się nie ucze ... ja w tym roku raz jedyny się uczyłem i to 20 minut ... muisałme Chemie poprawic ...
Ja swoja srednia sie nie bede chwalil , ale zachowanie bede mial naganne za ok. 100 nieusprawiedliwionych godzin
Łukasz15 pisze:Taaa wszyscy macie dobre średnie i wszyscy wogóle się nie uczycie ...
Ja swoja srednia sie nie bede chwalil , ale zachowanie bede mial naganne za ok. 100 nieusprawiedliwionych godzin
Co do tego pierwszego burola, to nie masz sie czym chwalic, uczyles sie 20 min w roku i myslisz ze jestes kozak? Juz sie ucz odrozniac smieci przydatne od nieprzydatnych
Serek, masz zla taktyke [; gdyby kolezanka nie pisala mi usprawiedliwien, to tez bym mial tyle godzin nieusprawiedliwionych
Ostatnio czytałem o gościu, który wygrał Dzieciaki z klasą, w wieku 4 lat samodzielnie nauczył się czytać, w ciągu jednego roku od kiedy nauczył się czytać, przeczytał 500 książek W ciągu miesiąca czyta ok. 6 ksiązek.
Mikusinski pisze:Ostatnio czytałem o gościu, który wygrał Dzieciaki z klasą, w wieku 4 lat samodzielnie nauczył się czytać, w ciągu jednego roku od kiedy nauczył się czytać, przeczytał 500 książek W ciągu miesiąca czyta ok. 6 ksiązek.
Ejj, ja też umiałam czytać jak miałam 4 lata I też czytam dużo
Średnią mam fatalną [3.53], ale jak patrzę na moją klasę, gdzie z 5 osób ma po 7 jedynek, jestem z siebie zadowolona
Jestem w I LO i dostałam na koniec pierwszą w historii dwóję [chemia ] i pierwszą 6 [polski].
Ja jestem w 1 klasie liceum. Nie mam się niestety czym chwalić bowiem moja średnia wynosi: 3.5, a zachowanie - bdb. Ale jestem optymistą i wierzę, że w 2 klasie będzie o niebo lepiej.
Pozdro
Take me home, United road, to the place I belong...
Co do tego pierwszego burola, to nie masz sie czym chwalic, uczyles sie 20 min w roku i myslisz ze jestes kozak? Juz sie ucz odrozniac smieci przydatne od nieprzydatnych
Serek, masz zla taktyke [; gdyby kolezanka nie pisala mi usprawiedliwien, to tez bym mial tyle godzin nieusprawiedliwionych
Ty jesteś ku*wa burol ... łąj*o ...
Mówie poprostu że sie ucyzłem 20 min .. i sa teraz tego skutki ...
Źle mnie zoruzmiałeś ja sie tym nie chwaliłem : - /
Ja mam 14 opuszczonych a moza miec 16 : - ] ... Mam nieodpowiednie ...
Tylko ze mam 3 dzienniczki ... i zapisane usprawiedliwienia .. : - ] ja wczesiej wspomnial ... niech kolezanka pisze usprawiedliwienia ... mi akurat pisze brat ...
Troche kultury! Dostajesz 2WP, jeszcze jedno i się rozstaniemy na jakiś czas//Pisakk
Mikusinski pisze:Ostatnio czytałem o gościu, który wygrał Dzieciaki z klasą, w wieku 4 lat samodzielnie nauczył się czytać, w ciągu jednego roku od kiedy nauczył się czytać, przeczytał 500 książek W ciągu miesiąca czyta ok. 6 ksiązek.
Jeżeli to prawda ... to ten gość pewnie jest mądrzejszy odemnie : - | eee to nie jest miłe ... Lol'z trzeba sie wziasc za siebie ...
Nie ma co porównywać średniej z gimnazjum do średniej z LO. W gimnazjum zawsze miałem średnia powyzej 5.0, a teraz mam 4,2. Tylko, że w gimnazjum uzyskac srednia w okolicach 5 to w ogole nie byl problem. Uczyc sie trzeba bylo 30 min przed lekcjami i wystarczylo. W LO jest zupelnie inaczej. Np jesli chodzi o matme. W calej podstawowce i gimnazjum w zyciu sie na matme nie uczylem i nigdy nie zrobilem zadania domowego, a na koniec gimnazjum mialem 6. Teraz ucze sie conajmniej godzine dziennie matmy (jestem na mat-inf) i mam 4 na koniec...
Zachowanie: jeszcze nie wiem (bardzo dobre pewnie)
Moje liceum to I LO Rzeszów
Ostatnio zmieniony 11 cze 2005, 14:37 przez Mazurek, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co będę się was "czepiał": głównie za wstrętny SPAM i wulgaryzmy, chamstwo wobec inych użytkowników forum, bezsensowne posty, durne i nikomu niepotrzebne komentarze, podważanie autorytetu Administratora i Moderatora, kłótnie.
Miko77 pisze:?Manumef a do jakiego LO chodzisz ?? Ja bylem w 9 LO na artystyczno - plastycznym
Hehe, ja uczęszczam do 8 LO. Profil humanistyczny. Jak wiadomo 4 szkoła z najlepszych w Toruniu. Średnia jak już wspominałem 3.5 w tym miałem dwa zagrożenia z matmy i chemii ale wszytko jest OK Klasa liczy 36 osób, gdzie odpadną ze trzy. Na 36 osób, ze swoimi ocenami jestem w pierwszej 15.
Take me home, United road, to the place I belong...