Testy Gimnazjalne

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Jak ci poszły testy ??

Bardzo dobrze :D
26
23%
Dobrze :)
38
34%
Pół na pół :|
26
23%
Słabo:(
5
5%
Beznadziejnie :((
16
14%

Liczba głosów: 111

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Bonso »

Ja piszę za rok, ale u nas w skole dziewczyna jedna miała 99pkt :shock: . I podobno jeszcze była niezadowolona :shock:

Natomiast moja siostra mnie bardzo zaskoczyła i zdobyła 85 pkt.
Gratuluje wszystkim, i życzę powodzenia w wyborze szkół :)
Obrazek
Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: bobi »

U mnie w budzie wyniki maja przyjsc do piatku. To bedzie moja chwila prawdy :lol: Ciekawe ile pkt. uzbieralem.
Obrazek
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post autor: Sero »

Ja tam jestem zadowolony 60 pkt i na wiecej nie liczylem :twisted: 35 z polaka 25 z matmy jest OK :wink:
F.C. INTERNAZIONALE MILANO
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post autor: kama_reda »

Ja wyniki dostałem dzisiaj i nie są ona za ciekawe, spodziewałem się wiecej :?

Polski - 36
Matma - 38
Razem - 74

Kurde, nie wiem jak to mozliwe, ze z Polskiego miałem tylko 36 :? Jak porównywałem swoje odpowiedzi z odpowiedziami jakie były w internecie, to miałem łącznie 6 źle, czyli z tego wynika, ze straciłem aż 8 pkt na liście :( Nie chce mi sie w to za bardzo wierzyc
Chciałem pozdrowić, Marylę Rodowicz.
Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: jaget »

Ja mam chyba jutro dostać wyniki :?
az mnie ciarki przechodzą jak o tym myśle :(
żeby tylko niespaść poniżej 50 to będe zadowolony...
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post autor: metol »

O ludzie... doszlz do nas wyniki :? Wiecie na poczatku spodziewalem sie conajmniej 70 pkt. ale po napisaniu wiedzalem ze napisalem bardzo slabo... Najlepsze jest to ze z polskiego jestem bardzo slaby a napisalem wlasnie ta czesc lepiej... Tragedia...Tylko 66 pkt... Przynajmniej sie do mojego LO dostane :wink:
Evertonians are born, not manufactured. We do not choose - we are chosen. Those that understand need no explanation.
www.EvertonPoland.com
EvertonPoland.com na facebooku.
EvertonPoland.com na Google +
Twitter
Awatar użytkownika
MaMa
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: MaMa »

Mój syn pisał test dwa lata temu ,miał ok 80ptk. W sumie była z niego dumna, ale przed egazaminem mocno go goniłam do pracy a jak nie chciał się uczyć to i lanie dostał . Teraz jest mi wdzięczny.
Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Dzisiaj dostałem wyniki !!! MAM 63 punkty :) jestem zadowolony liczyłem chociaż na 50, a udało mi się więcej jak na 3.8 średnią to i tak nieźle :D
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post autor: wazi »

Ja mam 69 pkt. i jestem zadowolony. Myśle że mi to wystarczy żeby sie dostac do wybranej szkoły.
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post autor: metol »

metol pisze:O ludzie... doszlz do nas wyniki :? Wiecie na poczatku spodziewalem sie conajmniej 70 pkt. ale po napisaniu wiedzalem ze napisalem bardzo slabo... Najlepsze jest to ze z polskiego jestem bardzo slaby a napisalem wlasnie ta czesc lepiej... Tragedia...Tylko 66 pkt... Przynajmniej sie do mojego LO dostane :wink:
Teraz juz mam oficjalne wyniki. Wcześniej po prostu wiedziałem, że część matematyczno-przyrodniczą sobie zawaliłem, a teraz juz wiem dokładnie. Pisałem, że jestem słaby z polskiego, a mocny z matmy. A tu niespodzianka!
Z humanistycznej części 42 pkt :shock: (najlpiej z klasy, ogólnie mówiąc nienajgorzej :D )
A z drugiego testu dostałem tylko 24 pkt :oops: A uwierzcie mi, że z matmy jestem lepszy... w ogóle ide do LO na profil matematyczno-przyrodniczy... A tu taka klapa :roll:
Evertonians are born, not manufactured. We do not choose - we are chosen. Those that understand need no explanation.
www.EvertonPoland.com
EvertonPoland.com na facebooku.
EvertonPoland.com na Google +
Twitter
Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: patryk89 »

A ja nie jestem zadowolony z mojego wyniku, liczyłem na więcej no ale cóż tym też muszę się zadowolić...

humanistyczny: 41pkt.
matematyczno-pryrodniczy: 29pkt.
Razem: 70 pkt.
Ostatni Sprawiedliwy
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: Ostatni Sprawiedliwy »

Serce się kraja jak czyta sie te wypowiedzi , zepsutych gimnazjalistów. Jeden wynik gorszy od drugiego a każdy zadowolony. Gdzie się podziała wasza abmicja, gdzie wasza troska o przyszłość????? Do jakich szkół się wybieracie. Lepiej wyłaczcie komputer i weżcie się do roboty.
Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Jesus;p »

jaget pisze:Dzisiaj dostałem wyniki !!! MAM 63 punkty :) jestem zadowolony liczyłem chociaż na 50, a udało mi się więcej jak na 3.8 średnią to i tak nieźle :D
Hehe podobnie do mnie rok temu. Ja mialem 66 pkt (albo 69 nie pamietam) i srednia 3,9. Dostałem sie tam gdzie chcialem i jestem zajebiscie zadowolony 8)
Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

A ja miałem 66 punktów i 3.9 średnią i chciałem iśc do klasy biologicznej ale trafiłem do humanistycznej ale do szkoly jakiej chciałem ;]
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Scyzoryk »

Pamiętam rok temu jak pisałem to miałm z humanistycznego 36 a z matematycznego - 40 w sumie 76 . A wszystkich pnkt miałem 132 a i tak nie dostałem się do tej szkoły co chciałem ale i tak dobrze bo podobno jest tam strasznie... a tak wszyscy ją przed egzaminami zachwalali :) .

P.S czy wy też szkoły wybieraliście przez neta ??
ZA TE 30 LAT , ZA 3 LIGI SMAK NA MISTRZA POLSKI PRZYSZEDŁ CZAS HEJ MKS KORONA
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”