FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)
- DREWNIANY SRACZ
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 0
Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)
Profesorze, pisze o dzis, wrzesien 2013, nawet ogolniej, poczatek sezonu 2013/14. Neuer z Monachium moze tu konkurowac, mysle ze nikt wiecej. Obecnie.
O muj borze jaka bekaDREWNIANY SRACZ pisze:Nie sadzilem ze kiedys to napisze ale Barca posiada obecnie najlepszego bramkarza swiata. Jesli ktos mysli inaczej, radze obejrzec cos z Barceloną. Wiem ze kibic Utd powie De Gea, kibic Juve Buffon, ale Valdes jest obecnie takim przekotem ze szok. Po prostu szok.
szczerze mowiac zero beki. dwa ostatnie sezony mial przecietne, ale teraz wraca do zyciowej formy
Pomyliłem się, gramy nie w środę lecz we wtorek. Mniejsza o to.
No i potwierdzono że Rayo 51% czasu przy piłce... ale byli tak słabi piłkarsko że jakoś uszło to mojej uwadze przez całe spotkanie.
No i potwierdzono że Rayo 51% czasu przy piłce... ale byli tak słabi piłkarsko że jakoś uszło to mojej uwadze przez całe spotkanie.
w tym sezonie przecież vv > de gea/buffon, nie ma o czym nawet dyskutowaćSexyBitch pisze:O muj borze jaka bekaDREWNIANY SRACZ pisze:Nie sadzilem ze kiedys to napisze ale Barca posiada obecnie najlepszego bramkarza swiata. Jesli ktos mysli inaczej, radze obejrzec cos z Barceloną. Wiem ze kibic Utd powie De Gea, kibic Juve Buffon, ale Valdes jest obecnie takim przekotem ze szok. Po prostu szok.
Jesli chodzi o ten sezon to chyba Sracz nie widział co wyczynia w bramce Liverpolu Mignolet. Lopez w Realu też broni znakomicie i jakoś specialnie Valdes od niech lepiej nie broni.
If I had to choose between dribbling past 5 players and scoring from 40 yards at Anfield or shagging Miss World,it’d be a hard choice. Thankfully, I’ve done both.
ps wczoraj neymar trącił lekko ręką typa z rayo w klatkę piersiową a ten sie rzucił na murawe, złapał za twarz i turlał z bólu, czemu miliona gifów z tym zajściem nie wklejacie po różnych tematach? 
bo meczu Barcy z Rayo nikt poza kibicami Barcy nie oglądał?
gdyby to neymar zasymulował w ten sposób a nie gość z rayo to nagle by się okazało, że pół świata widziało ten mecz 
no dokladnie tak. ale wyluzuj. fieldego jeszcze trzyma podnieta ze kupili zawodnika pierwszy raz od 10 lat ze znanym nazwiskiem. jak bedzie dalej taki nie mily to Barcelona pojedzie sobie do Biedronki (Arsenal) na tanie zakupy i znowu zacznie ogladac mecze Barcelony (ale tylko takie gdzie symuluja) i zacznie wmawiac innym ze nikt tą liga sie nie interesuje
cloner "burzuj z wyspy ibiza" na admina
ulubiony liryczny zabijaka: "MVB" morderca
Jeżeli mówisz, że znikasz z forum na zawsze, a potem wracasz - nie jesteś idiotą prawdopodobnie - jesteś idiotą na pewno.
ulubiony liryczny zabijaka: "MVB" morderca
Jeżeli mówisz, że znikasz z forum na zawsze, a potem wracasz - nie jesteś idiotą prawdopodobnie - jesteś idiotą na pewno.
Myślę, że fieldy specjalnie się nie pomylił.i zacznie wmawiac innym ze nikt tą liga sie nie interesuje
Ale serio Cię dziwi, że nikt nie zwrócił uwagę na symulkę 'kolesia z Rayo', którego nazwiska nawet nie potrafisz napisać, pomimo tego, że oglądałeś mecz?gdyby to neymar zasymulował w ten sposób a nie gość z rayo to nagle by się okazało, że pół świata widziało ten mecz
nie, tylko udowadniam swoją tęzę, że takich zagrań w kazdy piłkarski weekend jest od cholery ale tylko te graczy barcy są pietnowane i piłkarze nazywani smieciami pajacami cipami itp.
Bale, Suarez, Drogba - wszyscy byli piętnowani. Eduardo raz się zdarzyło w meczu z Celtikiem i w Anglii była taka medialna nagonka na Arsenal, ze ten nie dostał karnego przez rok
Także nie tylko Barca jest "pokrzywdzona"
Także nie tylko Barca jest "pokrzywdzona"
Dopisałbym jeszcze Younga i Cazorle który dostał za swoje po symulce z WBA
If I had to choose between dribbling past 5 players and scoring from 40 yards at Anfield or shagging Miss World,it’d be a hard choice. Thankfully, I’ve done both.
To działa na tej zasadzie, że wg wielu (lansowanie jej w ten sposób przez media) Barcelona to arbiter elegantiae światowej piłki, zbiór wszelkiej cnotliwości i inne takie, a tak naprawdę Pedro, Sanchez czy inny Busquets zachowują się podobnie jak jakiś Janusz z Rayo Vallecano czy Kowalski z Floty Świnoujście, więc mnie nie dziwi, że jakiś Anders na jakimś polskim forum śmieje się z Neymara dostającego ataku epilepsji po uderzeniu w biodro, bo to skrajna, to prawda, reakcja, na inne skrajne, niesprawiedliwe opinie.rekinho pisze:nie, tylko udowadniam swoją tęzę, że takich zagrań w kazdy piłkarski weekend jest od cholery ale tylko te graczy barcy są pietnowane i piłkarze nazywani smieciami pajacami cipami itp.