Atletico Madryt (zbiorczy)
Wydaje mi się, że jednak sam Torres będzie chciał mimo wszystko opuścić Atletico. Nie wiem czy stanie się to już w tym sezonie ale jak nie w tym to zapewne i tak długo to nie potrwa. Jeśli chodzi o cenę to zgadzam się z tym o czym pisał zawdi. Tamte czasy już mineły (przynajmniej w pewnym stopniu bo Real i Chelsea mogą się dalej wygłupiać) i raczej nikt nie będzie wypłacał takich astronomicznych sum. Pewnie gdyby Chelsea wyłożyła 30 mln za Torresa to nawet by się żadna ze stron nie zastanawiała. Barcelona jest gotowa podobno dać wspaniały zestaw czyli: Saviola + Riquelme + trochę sary (pewnie do 10 mln)
Ciekawe co na to sami zawodnicy włączeni w transakcję oraz Atletico bo pewnie Fernando zgodziłby się na gre w Barcy.
Ciekawe co na to sami zawodnicy włączeni w transakcję oraz Atletico bo pewnie Fernando zgodziłby się na gre w Barcy.

Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Jesli chodzi o Riquelme to jest duza szansa ze pozyskamy go za kase (bez wymiany). Atletico oferuje ok 10 mln euro. Mysle ze to wystarczajaco duzo jak na tego zawodnika. Co do Torresa to chlopak chce odejsc. Jest jednak jedno ale. Gdyby udalo nam sie zatrudnic Carlosa Bianchiego, a szansa jest duza, pozyskac 3-4 wartosciowych graczy (Martin Petrov, Juan Riquelme i jeszcze ktos) wtedy mielibysmy calkiem niezla pake,a wtedy szansa na pozostanie Torresa wzrasta. Jesli juz mialby odejsc to osobiscie pamietam jak kiedys wspominal ze najchetniej do Milanu, w ogole do ktoregos zespolu Serie A. Liga angielska nie interesuje go (nie skusza go nawet pieknie pachnace pieniadze Abramowicza). Jesli zas chodzi o hiszpanska to tutaj tez dal jasno do zrozumienia, ze nie moglby zniesc gry przeciwko klubowi ktory go wychowal, ALE jesli juz mialby grac w tym kraju to wolalby Barcę (Real w ogole nie wchodzi w gre, w koncu to rywal z tego samego miasta, a Torres nie jest jak Figo)
Mistrzostwo Hiszpanii(9)-1940,41,50,51,66,70,73,77,96. Puchar Hiszpanii(9)-1960,61,65,72,76,85,91,92,96. Superpuchar Hiszpanii-1985. Puchar Ligi Hiszpańskiej-1987. PZP-1962. Puchar Interkontynentalny-1974.
www.atletico.boo.pl - SERWIS ATLETICO MADRYT
www.atletico.boo.pl - SERWIS ATLETICO MADRYT
-
Mikusinski
- Grafomańskie harakiri
- Reputacja: 0
- Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
- Kontakt:
- Zaza
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1
Bienias Moze ulobionym klubem tak ale to sa pieniadze. Jak byś teraz podliczył ostatnie marzenie Laporty to co wyjdzie
Mowie tu o Henrym Torresie i kilku innych graczach .... Barca by sie wzmocnić aż tak to musi cos dać. Mówie tu o tym że cos musza odpuścić...
Mam pytnie to fanów Atletico zagorzałych bedących w tamacie fanów.
Suchajcie od dawien dawne mówi sie że Milan i Atletico maja sztame. Wiadomo że czterech graczy Milanu zostało sprzedanych to Madrtyu mowa tu o Javim Moreno Joase Marim Cosminie Contrze Demetrino Albertinim. Z darmo grał Coloccini. I teraz pytanie czy wiesziec cos o tych dlugach a bardzie zaległosciach za transfery
Nie od dziś wiadomo że Jesue Gil wszedł wtegy w układ z Łysym i nie zapłacił za gracz. Co wiecie czy sie rozliczyli i to juz jest historia
A Torres
Jak młody zdecyduje sie odejśc z Vincente Calderon to po ciuch i to bedzie hit ale za zarazem akcja transferowa. Tak mlody gracz musi być troche od izolowany od tyj natloszki transferowej...
Mam pytnie to fanów Atletico zagorzałych bedących w tamacie fanów.
Suchajcie od dawien dawne mówi sie że Milan i Atletico maja sztame. Wiadomo że czterech graczy Milanu zostało sprzedanych to Madrtyu mowa tu o Javim Moreno Joase Marim Cosminie Contrze Demetrino Albertinim. Z darmo grał Coloccini. I teraz pytanie czy wiesziec cos o tych dlugach a bardzie zaległosciach za transfery
Nie od dziś wiadomo że Jesue Gil wszedł wtegy w układ z Łysym i nie zapłacił za gracz. Co wiecie czy sie rozliczyli i to juz jest historia
A Torres
- Zaza
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1
Nie no wiesz Janiofcb ja z regóły trawdo stąpam po ziemi a wogóle uważam że Serie A nie dla Torresa. Milan już miał kilku Hiszpanów i to nie było to.... Tylko zaciekawiłem sie bo ostanio wyczytałem takie rzeczy i dla tego.
A pozatym w Atletico jest kilku innych świetnych gracz
Może nie takich jak Torres ale klasa
np. Ibagaza , Lopez tylko czy sa jakieś układy na lini Atletico - Milan
to jest ważne
A pozatym w Atletico jest kilku innych świetnych gracz
-
Damianko_JFTS
- Podawacz Piłek

Ja bym nie chiał żeby Fernando Torres przeszedł do Milanu. Przecież już tyle hiszpanów rozwaliło przez to prawie całą swoją kariere. Bardzo mnie zmartwiło to co powiedział Atleti, że Torres najchętniej by przeszedł do Serie A. Sądze, że nawet w Barcelonie byłoby lepiej. Istnieje wiele takich poglądów bo przecież słyszałem, że Torres mówił, że chciałby grać u boku takich piłkarzy jak Eto'o czy Ronaldinho. Teraz natomiast się dowiaduje, że Torres nie mógłby grać w tej samej lidze.
ATLETI ! ! !
Najlepiej dla Torresa byłoby jakby przeszedł do klubu który walczy o mistrzostwo i gra w lidze mistrzów, jeżeli do Barcy nie przeszedłby Henry, to byłby on doskonałym uzupełnieniem wraz z Eto'o w przedniej formacji klubu z Katalonii. Tylko, żeby nie odchodził z Hiszpanii. Ta liga, jest dla niego stworzona.
Czy wygrywasz, czy nie, ja i tak Kocham Cię, w moim sercu jest Lech, i na dobre i na złe !!!
-
Damianko_JFTS
- Podawacz Piłek

A może ma jednak jakieś szanse na zostanie? Bo ostatnio go coś nie ciągnie do odejścia. Ofert niestety nie brakuje. Wątpie, że Torres zostanie w Hiszpanii chociaż bym tego chciał. Jednym z dowodów na to, że Torres wyjedzie z Hiszpanii jest to, że powiedział, że nie mógłby zagrać przeciwko Atletico w La Liga.
ATLETI ! ! !
-
Damianko_JFTS
- Podawacz Piłek

Atletico jak na razie kupiło Mateję Keżmana z Chelsea, który powinien być doskonałym partnerem dla Fernando, oraz maxiego Rodrigueza z Espanyolu , który powinien walczyć z Ibagazą o pierwszą jedenastkę. Atletico, róznież ma na dniach sciągnąć Martina Petrova i Luciano Gallettiego. Wydaje mi się, że Atletico na prawdę zapowiada prawdziwą walke w Primeradivision! Jeżeli pozyskaja tych dwóch piłkarzy to naprawde będa bardzo mocni. Wdług mnie 3 miejsce w tabeli, a może i wyżej... naperwno będą mieli jeszcze silniejszy skład niż w poprzednim sezonie. Na dodatek piłkarze są bardzej zgrani i nie grają w Pucharze Intertoto, czyli mają więcej czasu na odpoczynek.
Oto prawdopodobna jedenastka Atletico w sezonie 2005/2006
-------------------------------Leo Franco------------------------------------------
Juan Velasco------------Luis Perea-----------Pablo Ibanez--------Antonio Lopez
----------------------Colsa-------------------Luccin-------------------------------
Gronkjaer(Galletti)--------------------------------------------------------Petrov
------------------------------(Ibagaza,Maxi)-------------------------------------
------------------------Torres------------------Keżman-------------------------
Ławka Rezerwowych: Cuellar, Gabi, Arizmendi, Sosa, Novo, Rivas,
Oto prawdopodobna jedenastka Atletico w sezonie 2005/2006
-------------------------------Leo Franco------------------------------------------
Juan Velasco------------Luis Perea-----------Pablo Ibanez--------Antonio Lopez
----------------------Colsa-------------------Luccin-------------------------------
Gronkjaer(Galletti)--------------------------------------------------------Petrov
------------------------------(Ibagaza,Maxi)-------------------------------------
------------------------Torres------------------Keżman-------------------------
Ławka Rezerwowych: Cuellar, Gabi, Arizmendi, Sosa, Novo, Rivas,
- mariano italiano
- Skład C

No atletico buduje ciekawą drużynę, myślę, że Kezman jest naprawdę wielkim wzmocnieniem, chłopak ma coś do udowodnienia, a potencjał ma przecież ogromny,życzyłbym sobie aby w przyszłym roku pierwsz 3 primera wyglądała tak: 1.fcb 2.vcf 3.atletico
prosto z włoskiego buta, swoją sportową alfą romeo....
- Toudinho
- Hala Madrid
Kezman hmmm bramek nastzrelał ale gdzie
w Holandii...jest tak samo niespelniony jak reszta 'gwiazd' ligii Holnderskiej przychodząc do Anglii mowił " Ruud pobiję twoje wszytskie rekordy tak jak to zrobiłem w Holandii "...W Holandii faktycznie tego dokonał a w Anglii phi...Sciągnołem filmik 11min goli Mateji Kezman'a, mowi musi byc dobry okazało się że są to typowe wykładańce dobijal na pustaka...I tak było...mial mu kto dogrywać Mark van Bommel, Arjen Robben heh to piłkarze nietuzinkowi...W reprezentacji phi Kezman gra tak samo jak grał w Chelsea...Moze się odrodziw co wątpie...na pustaka to nawet Torres w Hiszpani nie stzrela...Najwieksze wzmocnienie to Petrov i Maxi, Petrov jest szybki prosty drybkling ale skuteczny i dobry stzral zza 16 to duze wzocnienie a Maxi tez jest świetny...Galletti jakoś mi zabardzio się niepodoba ale jest Argentynczykiem, moze grac tam jak w ojczyźnie...Wydaje mi sie, ze sila ofensywna Atletico ejst badzo duza...powinni skupić się na obronie i kupic jakiś pozadnych obronców, podobnej renomy co niespełniony Kezman
i wspaniały Petrov...obstawiam ze w tym sezonie Atletico powalczy z Villarrealem, Depor, Betisem, Espanyolem, Sevilla o LM...wszystkie te ekipy graja na podobnym poziomie pierwsza treojka Real,Barca,Valencia...reszta jest poza zasięgiem co pokazał chociaz by ten sezon gdzie Real miał 15 ptk przewagi nad 3 zespołem...A Valencia moze zacznei grac dlatego ją tam umieściłem